Rafał tak samo mówi o tej podkówce, bo Norbertowi też się zdarza. A zmarszczone brewki i czoło ma po mnie bo jak ja płaczę to też tak robię - Rafał sam to zauważyłraczej robi podkówkę jak to mówi moja mama i takie żałosne ciche łaaa z siebie wydaję i ma takie brewki i czółko pomarszczone,
Laptop cały czas włączony, strona tt otwarta lub otwieram co chwilęCleoShe, juz od kilku dni widze ze mamy szczescie na siebie ale ty chyba pisalas ze masz caly czas strone otwarta moze dlatego albo o tej samej porze sie nudzimy i zagladamy zeby poczytac
Chętnie zajrzę.. jak wrócę. A Renia to mnie już wyczaiła tam.. zastanawiam się jakak co zapraszam Jolanta Mitka![]()
Dzięki, tak to zyrafka z maty, Ula uwielbia ja, jej nozki zwlaszcza lubi gryzc. Te raczki to tak za kazdym razem z wielkim skupieniem ogladaWitam i ja! Pinkosliczne zdjęcia, a szczególnie to w sepii, gdzie Ula obejmuje żyrafkę. To ta od maty prawda? Ja już dostałam tą swoją, wczoraj ją uprałam w razie czego i suszy mi się cały kramik zwierzątek, kocyk i pałąkiI to z rączkami tez czadowe. Rozbraja mnie to skupienie
Karol tez jak coś dorwie, to też na buzi maksymalne skupienie ...hihi
no właśnie tak samo jak mnie Goonia! jak one to robią.Chętnie zajrzę.. jak wrócę. A Renia to mnie już wyczaiła tam.. zastanawiam się jak![]()
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość