lidziasc
Wodzu
Wodzu

12 lis 2007, 21:56

gdzie sie podziewacie????????????????????????????

Awatar użytkownika
tyna
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

14 lis 2007, 13:34

No właśnie co tu tak pusto? :ico_szoking:
edit53, jakie rybki :ico_brawa_01: ale mni nikt by na ryby nie wyciagnął w taki ziąb :ico_chory:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lis 2007, 14:26

Witam!
Z moim okiem w porządku po tych zabiegach.
A Zuzia ma katar. Była u niej lekarka znajoma jak byliśmy w Wieliczce. I powiedziała,że mała ma skazę białkową i jeszcze dziwiła się,że babka na szczepieniu nie zauważyła. A dziewczyny mi piszą,że to nie tak prosto zdiagnozować, no i ja zgłupiałam. Może jest tu na forum jakiś wątek o skazie?

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lis 2007, 16:10

kocura bura dobrze ze twoje oko ma sie dobrze... a co do skazy bielkowej.. hmm ja nie pomoge aale mysle ze napewno znajdziesz watek na ten temat. poszukaj na alergiach

lidzia i edi fajne fotki.. ale duzo sniegu napadalo :ico_szoking:

u nas ok
nie mialam czasu wpasc, a jak znalazla, chwile to tt mi sie nie otwieralo wrrrrrrrrr
wczoraj byl u nas adama szwagier, przyszly chrzestny leosia
przylecial do londynu sluzbowo i wpadl do nas na noc., chlopcy obalili butelke whisky a wczesnie rano musieli wstac hihi nie zazdroszcze hehe
byla, tez na zakupkach bo musze zaopatrzyc leosia w zimowe wyprawke typu rekwiczki szalik. i kupilam ale w domu sie okazalo ze za male i buciki tez ciasne.. i wogole zakuoki nieudano
bo na dodatek mleczko tez kupilam w razie potrzeby hihi i sie okazuje ze tez pomylilam hihi
takze wszystko do zwrotu badz wymiany wiec jutro znow wyrusze hihi fajnie
dzis mam lenia
jeszzcze lezakujemy hihi
basen nam odwolali wiec nigdzie nam sie nie spieszy hihi
zaraz wystawie leosia na swieze powietrez w wozku bo nie wiem czy wyrobie sie na spacer. taka jestem jakas niewyspana hihi
a lada chwila zapadnie ciemna noc hihi

lidziasc
Wodzu
Wodzu

14 lis 2007, 22:58

jestem taka wsciekla bo co do pracy to nic nie zalatwilam.szefowa umyla rece.zajmuje sie nami jakas pinda z POZNANIA!!WIESZ JAK TO JEST??w czerwcu zwolnili prawie wszystkich bo sie sklep rozpadl,ja i 6 kolezanek bylysmy chronione i nie mogli nas zwolnic,teraz w grudniu mnie zwolnia ale nie dostane odprawy na ktora b liczylam :( gdybym wiedziala to we wrzesniu bym poszukala nowa prace a nie siedziala na urlopie za 400zl dostalabym umowe i moze juz bym miala 2 dzidzi w drodze a tak to nonono siedzialam bo liczylam na tego tysiaka czy dwa a tu nonono jutro ide z kumpela do darmowego prawnika czy naprawde nam sie nie m\nalezy ta je...na odprawa czy nie :/ jestem zla zawiedziona i wogole nie wiem co bedzie dalej :/ acha a odprawa nam sie nie nalezy bo...firma zatrudnia ponizej 20 pracownikow i chyba ich to wali ile miala wczesniej przed grupowym... :ico_placzek:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lis 2007, 00:32

lidzia ja nie pomoge .. ale mam nadzieje ze moze jednak okaze sie ze odprawe dostaniesz.... wrrr
trzymam kciuki

zmykam ogldac druga czesc ratatouille hehe fajna bajka

dobrej nocki papa

aha a leos od 1,5 godzimy nie spi
lezy smieje w lozeczku... nie wiem co mu sie przestawilo
ale na razie nie zamierzam go wyciagac z lozeczka
jak bede szla spac to go nakarmie i juz hehe

zmykam pa

lidziasc
Wodzu
Wodzu

15 lis 2007, 08:51

dzien dobry to ja z kaweczka.
ale jestem niewyspana.pysia wstala o 6:20 :ico_placzek:
juz mam nerwa bo dzis do tego prawnika jade :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lis 2007, 12:54

lidzia witaj . daj znac jak poszlo.. oby po twojej mysli....

za nami ciezka noc.. nie wiem co sie leonowi dzieje.. budzil sie co chwile.. jak obudzil sie ok 2 godz po zasnieciu to nie spal kolejne 2 :ico_szoking: :ico_puknij:
a potem tak co godzine... na chwile.. wlaczalam suszarke i dopiero wtedy odplywal. acycka nie chcialam mu dawac co chwile bo to tez niedobrze.... dobrze ze choc do tej 10 pospi....
:ico_olaboga:

lidziasc
Wodzu
Wodzu

15 lis 2007, 14:52

ja juz po spotkaniu z doradca...mowi ze odprawa nam sie nalezy ale nie wiemy do konca co sie z firma dzieje dopuki nie dostaniemy wiesci ze firma sie rozwiazala lub upadla to nic nam nie dadza :ico_noniewiem:

madziorka hihi, hihi teraz juz wiesz jak to jest jak sie ma "normalne"dziecko a nie anioleczka :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-11-15, 21:12 ]
to macie :ico_oczko:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2007, 01:29

lidzia jaki zimowy nastroj.. hihi na fotkach pieknie.. ale nie wyobrazam sobie teraz wyjscia na taki mroz brrrr
ja dzis w jeansowej bluzie biegalam. hihi i tylko w drodze powrotnej kiedy bylo juz ciemno i chlondo to troche zmarzlam hihi
ale jak wychodzilam to sloneczko i cieplo bylo hihi

a moj leos.. hmmm w dzien wciaz anioleczek
a wnocy budzi sie od 3 dni wlasciwie zaczelo sie to po szczepieniu.
dzis juz 4 razy u niego bylam..
glaszcze, i zasypia.. teraz wlaczylam na chwile suszarke hihi

poza tym znow tydzien bez kupki..
w sb podam mu po raz pierwszy jabluszko. mam nadzieje ze pomoze..
kupilam tez wode mineralna z sokiem jablk.
i nie wiem czy tez podac jej lyzeczke na poczatek?
zamiast jakbluszka i mozna jedno i sdrugie?

Wróć do „Kącik dla rodziców”