u mnie mama była, a ja skoczyłam na pocztę, głowa mnie znów rozbolała
, za 20min położę Szymka spać,
zdrówka dla Dawidka
kurcze juz sie boje, jak on usnie na takim normalnym lozku to ja jestem swieta
będzie dobrze, położysz się z nim i na pewno zaśnie
donatka my mielismy cyfre i wymienilismy na cyfrowy polsat. jak dla nas to duzo wiecej kanalow i taniej
szkoda mi tylk 1 kanalu - Kuchni tv bo jej nie ma na polsacie
:
my mieliśmy kiedyś polsat, potem cyfrę, no i teraz zdecydowaliśmy się też na cyfrę plus, programy polsatowskie są w cyfrze, no i wzięliśmy ją też dlatego, że mąż chciał canały +, bo tam mecze lecą i cyfrę można rozdzielić tzn. kupiliśmy 2 dekodery i Szymek i my będziemy mogli oglądać co innego, a abonament płacimy jeden
[ Dodano: 2011-03-16, 12:50 ]
aaa wczoraj zajrzałam Szymkowi bo buźki, żeby zobaczyć, czy ta piątka się przebiła, no i myślałam, że to ostatnia 5, ale się pomyliłam, jest jeszcze jedna i próbuje się przebić, widać już ją ciut,
a ostatnio to mnie martwi Szymka jedzenie, od paru miesięcy w ogóle nie chce jeść obiadów, ogólnie mało je
i wybrzydza, wczoraj wieczorem zjadł 2 suche skibki chleba, bo nie chciał posmarowanych ani obkładu
,kupiłam mu syrop na apetyt i zobaczymy, muszę tylko go przemycić w herbatce
[ Dodano: 2011-03-17, 06:48 ]
ale pustki
Szymek wczoraj w dzień nie spał, 1,5h z nim walczyłam, w końcu sobie darowałam i pojechaliśmy do mojej mamy,tam wojował i było OK,zasnął o 20.20,
ale noc była ciężka, bo znów musiał buzią oddychać,chyba wszystko mu do niej spływał i kaszlał
, wstaliśmy o 7 , brzydki ma ten kaszel, zaraz zacznę dzwonić do przychodni, kurcze już się boję, bo na pewno nic co zapiszą doustnie nie weźmie
i co nam pozostanie
[ Dodano: 2011-03-17, 11:43 ]
u nas od wczoraj pada i wieje, że głowy urywa
,
a Was też wywiało ?
byłam z małm u dr, zapisała krople do nosa i syrop na kaszel i znów40zł
, osłuchowo wszytko OK