no no dziewczynki czyzby sie kroił nastepny dzieciaczek..
ananke a Ty tak nie szalej kochana!!!!
noo, juz chojraczyć nie będę - jutro Mały na ogród pojdzie, ewentualnie Chłopcy z nim pojadą, a ja pozalegam w wannie, tak żeśmy ustalili, bo niestety Chłop słyszał, jak mnie matka rugałaananke a Ty tak nie szalej kochana!!!!
milutka to sa bujdy na resorach, gdyby tak było to ja juz bym urodziła od samej ilości czekolady, którą ostatnio wciągałam, a w czekoladzie jest kakao od cholerylyszalam ze kakao wywoluje porod dziwne wczoraj wypilam kakao a to tylko dlatego z emialam zawalista ochote no i dostalam tych 4 skurczy godzine po.... wypiciu
ja to już chyba poczekam do tej środy, bo jakoś się nie zanosijutro piękny dzionek na porodzik która się pisze??
no widzę, że koleżance nareszcie optymizm wracanoo, a teraz to śpię na plecach, jak nigdy i do wc nie wstaję miodzio po prostu brzuszek też coraz mniejszy, już dziś wyglądam jak w piątym miesiącu stopy widzę i w ogóle jest fajnie
ja odpadam-- mnie tam sie podoba data 09.01.09jutro piękny dzionek na porodzik która się pisze??
no ja też sie organizuję, tylko, że mi mniej czasu zostało - raptem 3 dni i też muszę pójść do pracy zapytać co i jak. Zwolnienie kończy mi sie 11, a do tego czasu to na pewno urodzę.witam dziewczynki..ja dzis nocke miałam w miare spokojna..tylko dwa razy wstałam..ale teraz juz mi sie nie chce w łozeczku zalegac zreszta cały czas mylse juz o pt i organizuje soebie wszytko zeby nic nie zapomniec..musze przede wszytkim do ksiegowej zadzwonic jak to jest z macierzyńskim przy działalnosci..bo nie mam zielonego pojęcia
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 1 gość