ananke a Ty tak nie szalej kochana!!!!

noo, juz chojraczyć nie będę - jutro Mały na ogród pojdzie, ewentualnie Chłopcy z nim pojadą, a ja pozalegam w wannie, tak żeśmy ustalili, bo niestety Chłop słyszał, jak mnie matka rugałaananke a Ty tak nie szalej kochana!!!!![]()
milutka to sa bujdy na resorach, gdyby tak było to ja juz bym urodziła od samej ilości czekolady, którą ostatnio wciągałam, a w czekoladzie jest kakao od cholerylyszalam ze kakao wywoluje porod dziwne wczoraj wypilam kakao a to tylko dlatego z emialam zawalista ochote no i dostalam tych 4 skurczy godzine po.... wypiciu
ja to już chyba poczekam do tej środy, bo jakoś się nie zanosijutro piękny dzionek na porodzikktóra się pisze??
![]()
no widzę, że koleżance nareszcie optymizm wracanoo, a teraz to śpię na plecach, jak nigdyi do wc nie wstaję
miodzio po prostu
brzuszek też coraz mniejszy, już dziś wyglądam jak w piątym miesiącu
stopy widzę
i w ogóle jest fajnie
ja odpadam-- mnie tam sie podoba data 09.01.09jutro piękny dzionek na porodzikktóra się pisze??
![]()
no ja też sie organizuję, tylko, że mi mniej czasu zostało - raptem 3 dni i też muszę pójść do pracy zapytać co i jak. Zwolnienie kończy mi sie 11, a do tego czasu to na pewno urodzę.witam dziewczynki..ja dzis nocke miałam w miare spokojna..tylko dwa razy wstałam..ale teraz juz mi sie nie chce w łozeczku zalegac zreszta cały czas mylse juz o pt i organizuje soebie wszytko zeby nic nie zapomniec..musze przede wszytkim do ksiegowej zadzwonic jak to jest z macierzyńskim przy działalnosci..bo nie mam zielonego pojęcia
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość