Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

03 sty 2009, 23:24

no no dziewczynki czyzby sie kroił nastepny dzieciaczek..

ananke a Ty tak nie szalej kochana!!!! :ico_nienie: :ico_nienie:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

04 sty 2009, 01:09

ananke a Ty tak nie szalej kochana!!!! :ico_nienie: :ico_nienie:
noo, juz chojraczyć nie będę - jutro Mały na ogród pojdzie, ewentualnie Chłopcy z nim pojadą, a ja pozalegam w wannie, tak żeśmy ustalili, bo niestety Chłop słyszał, jak mnie matka rugała :ico_wstydzioch:

jutro piękny dzionek na porodzik :-) która się pisze?? :ico_oczko: :-D

mój Mały zaraz wstanie na jedzonko, cycki to mi eksplodują :-) potem mam nadzieję, że pośpi kilka godzin :-)

a Wy odpoczywajcie ile się da, chociaż powiem Wam, że ja jakos lepiej się czuję niz na finiszu ciąży - wszystko mnie drażniło, ciążył cholernie brzuszek, w nocy spacery do wc i jęki-męki przy zmianie boku... heh.. noo, a teraz to śpię na plecach, jak nigdy :-D i do wc nie wstaję :-D miodzio po prostu :-D brzuszek też coraz mniejszy, już dziś wyglądam jak w piątym miesiącu :-) stopy widzę :-D i w ogóle jest fajnie :-)

buźki dla Was Brzuchatki :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

04 sty 2009, 05:49

Czesc dziewczyny, ja nadal melduje sie w dwupaku :ico_zly:

ciekawe jak tam milutka

Ja zaraz sie na dlugi spacerek zbieram, moze w koncu te skurcze sobie wychodze :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sty 2009, 08:13

hej.....
wczoraj sie rozkrecalo mialam 4 skurcze co 5 minut i sie polozylam i kurde wszystko ustytalo jeszcze mąz mi kregoslup wymasowal :ico_zly: :ico_zly: takze kolejny dzien to czekanie na zbawienie...... mam tak jak u donatki rozkrecalo sie rozkrecalo i wkoncu juz tuli syncia :-)

nie wiem co dzis robic nudy same....ta koncowka tak sie nurzy

slyszalam ze kakao wywoluje porod dziwne wczoraj wypilam kakao a to tylko dlatego z emialam zawalista ochote no i dostalam tych 4 skurczy godzine po.... wypiciu

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 sty 2009, 09:06

Witam, ja też w dwupaku. Nocka cała przespana - tylko raz wstawałam na siku. Skurczy żadnych.
lyszalam ze kakao wywoluje porod dziwne wczoraj wypilam kakao a to tylko dlatego z emialam zawalista ochote no i dostalam tych 4 skurczy godzine po.... wypiciu
milutka to sa bujdy na resorach, gdyby tak było to ja juz bym urodziła od samej ilości czekolady, którą ostatnio wciągałam, a w czekoladzie jest kakao od cholery
ja to już chyba poczekam do tej środy, bo jakoś się nie zanosi
noo, a teraz to śpię na plecach, jak nigdy :-D i do wc nie wstaję :-D miodzio po prostu :-D brzuszek też coraz mniejszy, już dziś wyglądam jak w piątym miesiącu :-) stopy widzę :-D i w ogóle jest fajnie :-)
no widzę, że koleżance nareszcie optymizm wraca :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

04 sty 2009, 09:11

hej
nie śpię od 6 a spać poszłam o 1.30 :ico_noniewiem: zgaga mnie męczy, M się przeziębił i sie wierci i stęka przez sen a mnie wszystko budzi i drażni :ico_noniewiem:

Milutka, to zbieg okoliczności z tym kakaem na bank, nie wierz w takie rzeczy. a masaż dobra rzecz, jakby to skórcze porodowe były na pewno by po masażu nie ustąpiły. ale wiem że człowiek wszystkiego sie chwyta myśląc że już, ja mam miesiąc jeszcze a już mi sie dłuży a co dopiero Wy, już na finiszu...

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

04 sty 2009, 09:16

witam dziewczynki..ja dzis nocke miałam w miare spokojna..tylko dwa razy wstałam..ale teraz juz mi sie nie chce w łozeczku zalegac zreszta cały czas mylse juz o pt i organizuje soebie wszytko zeby nic nie zapomniec..musze przede wszytkim do ksiegowej zadzwonic jak to jest z macierzyńskim przy działalnosci..bo nie mam zielonego pojęcia :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-01-04, 08:17 ]
milutka a Ty nie czytaj juz głupotek :ico_nienie: widzisz ze dzidzia sama decyduje kiedy wyjsc na świat.. :-D :-D

[ Dodano: 2009-01-04, 08:18 ]
ja odpadam-- mnie tam sie podoba data 09.01.09 :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 sty 2009, 09:31

witam dziewczynki..ja dzis nocke miałam w miare spokojna..tylko dwa razy wstałam..ale teraz juz mi sie nie chce w łozeczku zalegac zreszta cały czas mylse juz o pt i organizuje soebie wszytko zeby nic nie zapomniec..musze przede wszytkim do ksiegowej zadzwonic jak to jest z macierzyńskim przy działalnosci..bo nie mam zielonego pojęcia :ico_olaboga:
no ja też sie organizuję, tylko, że mi mniej czasu zostało - raptem 3 dni i też muszę pójść do pracy zapytać co i jak. Zwolnienie kończy mi sie 11, a do tego czasu to na pewno urodzę.

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sty 2009, 09:38

juz wstalam jestem jak zla jak osa :-D taki stan chyba przed porodem po prostu draznimnie wszystko :)

moje sniadanie dzis sklada sie z 3 bulek z dzemem truskawkowym i kakao jakos strasznie ochote mam na takie cos ;| moze zupe dzis ugotuje jeszcze pierogi sa zobaczymy ..... i bede czekac na finisz :-D

chyba dobije 4 bułke a z rana 2 banany ;|

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

04 sty 2009, 09:43

milutka no to masz niezły apetycik....ja jeszcze bez śniadania, ale zaraz ide jajeczniczkę usmażyć z cebulką.

ja mam równo miesiąc do mojego cc, oby wytrzymać...

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”