Tynusz1,
manenka, super filmiki, Julenia super sobie radzi z tym jeździkiem, a Nell pięknie chodzi, jak mała dama, a jaka jest przy tym słodka
hehehhe
B@sia, moje też się super bawią razem, ganiają się, Stasiu jest wolniejszy niż Ula ale się śmieje zawsze jak ona mu ucieka i gania ją w miarę swoich możliwości, dużo przy tym ich śmiechu, aż i ja się uśmiecham jak na nich patrzę. Stasiek czasem tak śmiesznie zawoła "Ula", po swojemu, ale my z mężem wiemy że on ją woła
i śmiesznie mówi kotek, wychodzi słowo "otet"
Z łóżka jeszcze nie potrafi zejść nogami, cały czas pcha się głową w dół, nie wiem już jak mam mu to wytłumaczyć, Ula szybciej to załapała.
Ona lapie sie np za koc i się podciąga i dopiero nogę wsadza i wchodzi hehe :)
skubana, kombinowac umie
Dziewczyny załapałam się na spotkania aktywizacyjne w Urzedzie Pracy i bede na nie uczeszczala od 6 do 24 lutego, po 2/3 h dziennie, i dostane za to 430 zł
zawsze to cos, moze pomoze mi to w znalezieniu jakiejs pracy
super, będę trzymać kciuki...
Stasiu stoi obok i wciąga mandarynki, uwielbia je
Wiecie, że niedługo zaczniemy obchodzić pierwsze urodziny naszych bąbli, a tak niedawno szykowałyśmy się do porodu... jak ten czas leci
Dzięki dziewczyny za wszystkie Wasze słowa pocieszenia, to wiele dla mnie znaczy, że nie jestem sama i nie jestem taka zła, za jaką czasem się uważam. Dzisiaj kupiłam sobie nerwosol, może będę przez to spokojniejsza.