robak
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

20 gru 2007, 15:12

hej dziewuszki :-D
kurcze juz prawie nikt nie pisze :ico_placzek: tak nas malo zostalokazda zajeta swoim skarbem :-D
moje samopoczucie bez zmian oprocz konkretnego od wczoraj przeczyszczenia i caly czas spie to nic wiecej nie wskazuje na przyjscie naszej Sary na swiat :ico_ciezarowka:
iwonko dzieki za :ico_kawa: i chetnie przegryze dla oslody :ico_tort:
pozdrawiam :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Jola_85
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

20 gru 2007, 15:47

Kochane ja wpadam tylko na chwilke zebyscie wiedzialy ze jeszcze w dwupaku sie kulam choc ciezko jak cholerka :ico_ciezarowka: ,kazdy mi mowi ze wygladam jakbym miala rodzic-pomiedzy cycki a brzuch miesci mi sie juz cala reka :ico_haha_01: ,no i krakaja mi ze na wigilie urodze....mam nadzieje ze po kolacji dopiero :-D :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: ......No ale zobaczymy bo poki co sie nie zapowiada......Ja wrocilam z zakupow prezencikow i teraz jade z mezem po prezent dla naszej juleczki...Buziolki papa

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 gru 2007, 21:32

Czesc dziewczyny ale tu pustki ostatnio musze sie wam pochwalic kupilam mojej kruszynce prezent na swieta lezaczek tylko jest jeszcze troszke za mala do niego

u mnie cos nie tak z mlekiem mala sie nie najada musze ja dokarmiac jedynie co to rano jak sie nazbiera w nocy to jej wystarcza kurcze a tak chcialam ja karmic swoim mlekiem

robak
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

20 gru 2007, 21:38

iwonko to ze na poczatku brakuje mleka to slyszy sie czesto moze czesciej maje przystawiaj do piersi to ponoc pobudza laktacje :ico_noniewiem: no ale co ja moge radzic skoro brak jakiegokolwiek doswiadczenia :ico_oczko:
a ze pustki to fakt... :ico_noniewiem:

mariola
Jestem mózgiem tego forum!

20 gru 2007, 22:03

robak pisze:iwonko to ze na poczatku brakuje mleka to slyszy sie czesto moze czesciej maje przystawiaj do piersi to ponoc pobudza laktacje :ico_noniewiem: no ale co ja moge radzic skoro brak jakiegokolwiek doswiadczenia :ico_oczko:
masz racje coraz czestsze przystawianie powoduje pobudzanie laktacji jezeli wypilajednego cycato daj drugi albo za pol godzinki zamiast butli sprubuj znowcyca bo naprawde im czesciej tym bardziej pobudzasz laktacje. :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
kaska28
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

20 gru 2007, 22:28

Wow madzica gratuluję synka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

No to zostałysmy w trójeczke Laseczki :ico_haha_01: Zobaczymy która następna :-D

Buziaki...

robak
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

21 gru 2007, 10:36

dzien dobry babeczki :-D
ja na dzis wedlug @ mam termin ale nic nie wskazuje na jakies porody :ico_oczko: ale z tej okazji stawiam :ico_kawa: i dla oslody :ico_tort:
dobra babeczki nastepny termin jaki mam podany jest na 28 grudzien zobaczymy :ico_noniewiem: a znajac zycie skonczy sie na porodzie po nowym roku :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 gru 2007, 10:46

czesc z mila checia sie napije kawy bo majka zrobila mi pobudke o 6 rano i nie spi do teraz

robak trzymam kciuki zeby jak najszybciej cie zlapalo

mariola

21 gru 2007, 10:56

Czesc wam ja rowniez dziekuje za kawusie.Dziewczyny zaniedlugo to juz nie bedzie mial kto tu pisac jeszcze troszke i koniec . :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Jola_85

21 gru 2007, 13:22

Czesc Dziewczyny
No ja tez jeszcze zostałam,ale fakt pustki tu są straszne,az tak dziwnie się zrobiło :ico_placzek: ...
Aniu nie łam sie u mnie też nic nie zapowiada porodu choc krocze boli mnie jak jasny gwint,ledwo sie poruszam i brzuchol naprawde wisi,ale znajac mojego farta urodze w styczniu tak jak mialam z Julcią termin na 29grudnia a urodziłam 7stycznia....
Ostatnio w nocy spie jak zabita a i tak jestem wymeczona i niezywa całe dnie ta koncowka mnie wykonczy.Ale biore sie zaraz za jakas robote to moze sie troche ozywie...
Iwonko spruboj tez pobudzic laktacje laktatorem,no ale jesli małej nie wystarcza twoj pokarm to nic na to nie poradzisz-ja przy Julci tez mialam tragedie była dostawiana do piersi co godzine a i tak byla nienajedzona wkoncu dalam jej butle i wreszcie mialam szczesliwe dziecko...

Buziolki dla was

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”