Awatar użytkownika
Maritta
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

13 sty 2008, 23:18

Kasiulka, tak skąpo piszesz... napisz mi więcej - ja Bartkowi już tu nawijkę puszczam na uszy :-D możesz na gg - my rzadko wyjeżdżamy a tak mielibyśmy okazję ;-) Róża będzie po Chrzcinach już :-P i dziękujemy za nagrody - jak nie dojdą pocztą to sama im kupię, właśnie liliową i różową :-D

Awatar użytkownika
Ela28
Śmigam już bez trzymanki po forumku

14 sty 2008, 10:02

hej!

Kasiulko, niech będzie, przyjmę wspaniałomyślnie tę nagrodę :ico_oczko: Chodzę więc w rosole i czekam na Ciebie :ico_oczko:

Ludzie, kiedy ja się wreszcie wyśpię? Znów pobudka o 5.40. :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-01-14, 09:03 ]
Uwaga, znowu goła nonono tu grasuje!

Awatar użytkownika
mosob
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

14 sty 2008, 12:06

ha, ha
Elu ja myślałam że to Twoja :ico_smiechbig:

Awatar użytkownika
akna
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

14 sty 2008, 12:09

mosob, ale masz pomysły :ico_oczko: ale co chcecie -całkiem fajna :-D

Awatar użytkownika
Ela28

14 sty 2008, 12:18

no naprawdę chciałabym taką dupeczkę mieć :ico_haha_01:
nawet Mosob by wtedy do mnie przybiegła, bo teraz jak się na tt nonono pojawiła to nieobecna Mosob zaraz też się zjawiła :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
mosob
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

14 sty 2008, 12:37

Elu, pewne zdięcia mnie tak zaintrygowały że drugiego dania nie będzie , bo musiałam zobaczyć o co chodzi , poczytałam i już wiem :ico_haha_01:

To Reni z Kasiulką pomodlić się razem poszły :-D
jaki ten świat mały

Awatar użytkownika
Mery31
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

14 sty 2008, 12:48

Hello

KAsiulka- zwlikłam się z łózia i to po 7, aż tak sie nie spiłam :-D

Mosob- co tak rzadko tu zaglądasz, gadaj co u Ciebie?

Elu- garami to i ja mam ochotę rzucać i to całkiem często :ico_oczko:

A gdzie Asia??, Nell też się nie pokazuje :ico_noniewiem:

Dzisiaj u nas sliczne słonko, tylko mały teraz zamiast spać rozrabia a potem będzie wielce zmęczony i ciekawe czy uda nam się wyjść

[ Dodano: 2008-01-14, 12:16 ]
Wiecie po tym artukule o naszej klasie to u mnie już dwóch znajomych zniknęło z listy :-D ludzie są dziwni

Awatar użytkownika
Iwcia 33
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

14 sty 2008, 13:38

Hej laski!!

Nelluś dla Ciebie :ico_buziaczki_big: (napewno wiesz za co :ico_haha_01: )

widzę ,że ostro imprezowałyście :ico_oczko: -jak za starych ,dobrych czasów :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: .Fajnie,az miło było wczoraj zajrzeć i zobaczyć tyyyyllleee stron zaległości :-D

Zaniedabałam was troszke ale najpierw mnie męczyła @,potem robiłam torta bratu na zaległe urodzinki,na koniec Bartek zaczął znów kasłać i już mi zabrakło siły na pisanie :ico_placzek: Nie wiem co z tym moim facetem ,Dominiś nie chorował wcale za to Bartek nadrabia za nich dwóch :ico_placzek: .Na szczęście chyba Mu przechodzi,nie byłam tym razem u lekarza,tylko sama zastosowałam leki :ico_olaboga:

Fajnie,że koleżanki się odnalazły po bardzo długiej przerwie,częsciej zaglądzajcie dziewczyny :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
zmniejsze fotkę to pochwalę się jakiego torta zrobiłam

Obrazek

JAK Wam się podoba?!ja byłam zadowolona z efektu :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Sosna
Trzy tysiące lat minęło...

14 sty 2008, 14:16

dzieńdobry
Iwcia 33, jak boski tort !!! powiedz, ze niejadalny bo już całkiem obślinię klawiaturę ;) Super zdjęcie w opisie !
Ela28, nie gadaj Ty niezła nonono jesteś :D
Mery31, to siądź i małemu wytłumacz, ze nie tędy droga :D Jak tam na nowym mieszkaniu? śliczny avatarek g:)
Maritta, jak tam na orbitreku. Ja też kupiłam i wymiatam po 30min i zdycham :D POLECAM
Kasiulka , jak dziś? moze 2KC pomoże? ;) :P pijoku :-D
pozdrowienia for all

Awatar użytkownika
Mery31
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

14 sty 2008, 15:07

Hej

Kogo moje oczy widzą :ico_szoking:
Sosna- :ico_szoking: dzięki :ico_oczko: w domku oki. jestem zadowolona, a mały jakos nie za bardzo mnie słucha ostatnimi czasy, w ogóle mamusia mu się znudziła woli tatuńcia, Ubrałam go i poszłam na spacer właśnie wróciliśmy zjadł obiad i teraz usnął :-D
A Ty z czego sie odchudzasz na tym orbiterku??

Ja bym chciała brzusio wzmocnić bo taki flakowaty trochę ale nie lubie robić brzuszków :ico_noniewiem:

Iwcia- Ty to masz talent do tych wypieków. tort rewelacyjny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Anetko- fotki super, Joachim wyglada na takiego spokojnego chłopca, a tak w ogóle to czemu nie zagladasz?

I gdzie reszta???????????????

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”