Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

30 lip 2008, 18:40

dziewczyny ile ja ma ciuszkow dla malego ;-O
zazdroszcze...ja narazie czekam az bede wiedziec jaka płeć..dzis byłam u przyjaciółki, która juz prawie rodzi...biedactwo strasznie sie juz męczy..ale pokazywała mi ciuszki...cudne!!! bedzie miała dziewczynke..wiec jak zboaczylam to wszystko to zwariowałam.. :-D

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

30 lip 2008, 19:07

Marcia77, ja bym imię partnera wygrawerowała :-)
zazdroszcze...ja narazie czekam az bede wiedziec jaka płeć..
a nie boisz się, że się lekarz pomyli w określaniu? ja to i tak za pewnik nie brałam

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lip 2008, 20:41

wiecie co.... ludzie mi mowia ze za wczesnie na kupowanie... ze nie wolno...a niby czemu???

co ma byc to bedzie....

Marcia77 co do obraczek ja mam zlote z takimi fajnymi wkleslymi wzorkami a w środku mam date slubu cywilnego i imie meza:) a on odwrtonie:)

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lip 2008, 20:43

jestem, ja o 19 wróciłam od fryzjera, od razu lepiej się poczułam :-) , zrobiłam zakupy i na kolację zrobiłam zapiekanki z pieczarkami, a się tak najadłam, że aż mi ciężko :(

ananke, super, że wszystko jest dobrze

ja też jeszcze nie kupowałam ciuszków, zacznę jak będę znała płeć, nie boję się, że lekarz się pomyli, bo ten mój to nie powie płci dopóki nie jest na 100% pewny.
Ale oglądałam wózki wielofunkcyjne na allegro, super są :-)

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

30 lip 2008, 23:34

wiecie co.... ludzie mi mowia ze za wczesnie na kupowanie... ze nie wolno...a niby czemu???
wiesz.. ludzie mówią, że nie wolno za wcześnie, bo można zapeszyć.. ale zwróć uwwagę, że nikt z tych ludzi Ci nie powie, od kiedy można kupować... dla mnie to śmiech.. kiedyś usłyszałam, że zakupy dla dziecka powwinno się robić w 8 miesiący ciąży.. suprrr, a ja urodziłam Norberta w 35 tyg, parę dni wcześniej i nie wiedziałabym, co to jest 8 miesiąc :-) teraz też juz kupuję.... jestem duża, mój brzuch też.... jestem prawie pewna, że urodzę jeszcze w grudniu, a nie wyobrażam sobie siebie, w listopadzie toczącą się po tłocznych centrach handlowych i robiącą zakupy...
a jutro wkleję, co dziś kupiłam :-)

Donatka to masz fajnie... i mam nadzieję, że Ci lekarz szybko powie :-) zakupy dla dzidzi sa po prostu przefajne :-)

dobranoc Kobietki :-)

[ Dodano: 2008-07-31, 08:07 ]
hej, hej :-) ja juz jestem :-) chyba newry i czekanie na mamę nie pozwoliły mi dłużej spać :-)

czekam na Was :-)

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

31 lip 2008, 08:14

Witam w słoneczny poranek.. :ico_haha_01: jadę za chwilke na poźegnanie naszej asystentki a poźniej zakupy jakies na objadek..gulasz zrobie dzs na dwa dni bo jutro jade do Przemysla wiec zeby moj kochany mial co jesc :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 lip 2008, 08:20

Witam:) ja juz wstałam i zajdłam sniadanko... norma 4 kanapki:D

slucham mojej teraz ulubionej piosenki K.A.S.A - Piekniejsza:D fajowa jest:noja brzusio z ranca mam malutki dziwne ..a po poludniu mnie wywala... jeszcze mam tą infekcje ale juz powoli schodzi... zaczelam od wczoraj znow brac witaminki prenatal i magnez...

ja mysle ze to jestbardzo mozliwe ze jeszcze urodzimy w starym roku:D

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

31 lip 2008, 08:32

ja mysle ze to jestbardzo mozliwe ze jeszcze urodzimy w starym roku:D
:-) heh.. ja to bym wolała urodzić nawet minutkę po północy, ale będę gotowa nawet na grudzień :-)

ja dziś sprzątanko i czekanie do 9 wieczorem, bo przylatuje mama :-) z drożdżówkami :-D

a tu się pochwalę, co wczoraj kupiłam :-)
tutaj wszystko razem :-) wszystko kupiłam na rozmiar 0-3 miesiące, bo te newborn dużo mniejsze nie są, dziwne to jakoś...
Obrazek

tu same bodziaczki :-)
Obrazek

tu komplecik z cieplejszymi spodenkami z Kubusiem
Obrazek

a tu kurteczka taka włochata :-)
Obrazek

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 lip 2008, 08:37

jakie slodkie!!!! ale wiesz cio!!! ja mam podobne wrecz niektore takie same@!!!!!! bo tam gdzie kupuje jest import z ANglii:PP

o to sie cieszysz ze mam pprzylatuje to milego wam razzem pobytu zycze no i oczywiscie naszych smacznych drozdzowek:P

ja dopiero jadlam sniadanie i znow mi sie chce jesc;| chyba cos slodkiego dobra to ja bede potem :) buzka:)

a co do porodu wolalbym jednak w styczniu urodzic..

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 lip 2008, 09:23

Witajcie :-) , ja właśnie wstałam, noga coś mnie rwie, nie wiem czy źle spałam. Jest bardzo gorąco. Idę zrobić śniadanko.

ananke, super te ciuszki :-) :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”