Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

05 lis 2008, 14:22

Marcia spraw sobie jakąś przyjemność, mo że jakieś zakupy, albo coś słodkiego, albo dobra książka?
Pogoda dziś taka chyba, bo ja padłam po śniadaniu i spałam prawie do 12...ale prace poprawiłam :ico_sorki: na razie zgodnie z planem idzie - czyli w piątek powinnam oddać.

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

05 lis 2008, 15:07

jakos nadal nie mam na nic ochoty..to jeden z tych dni wiecie..nikt mnie nie kocha nikt mnie nie lubi..chiałabym zeby moj P wrocil i przytulił..to chyba by pomogło..

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lis 2008, 15:54

prace poprawiłam :ico_sorki: na razie zgodnie z planem idzie - czyli w piątek powinnam oddać.
oby ją przyjęła i nie kazała już poprawiać :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
jakos nadal nie mam na nic ochoty..to jeden z tych dni wiecie..nikt mnie nie kocha nikt mnie nie lubi..chiałabym zeby moj P wrocil i przytulił..to chyba by pomogło..
ja odkąd jestem w :ico_ciezarowka: to nie miewam takich dni
chyba za długo czekałam na dziecko, zeby mnie teraz humor opuścił :-D
ja moge cie przytulić :588:

[ Dodano: 2008-11-05, 14:55 ]
a mi jakoś szybko czas zleciał
poszłam na chwile do siostry, później wróciłam i posprzątałam, później znowu poszłam do siostry na kawę, później na spacer z maluchami, na zakupy i juz prawie 15.00 :ico_szoking:

[ Dodano: 2008-11-05, 15:47 ]
Ragazz twój wózek ma 3 czy 4 koła??

a mój synek jakiś dziś śpioch leniwy :ico_noniewiem:
wczoraj jak się poruszył o 23.00 tak do tej pory cisza
poruszyłam brzuchem , żeby sprawdzić czy wszystko ok to lekko mnie stuknął i dalej cisza
jakiś dzień ma dobry do spania, to mu nie przeszkadzam

a ja czekam na męża ciekawe o której wróci??

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

05 lis 2008, 16:50

ja moge cie przytulić :588:
dzieki :-D :-D

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

05 lis 2008, 17:51

hej dziewczyny :-D
my juz po badaniu. bylismy specjalnie w kielcach w tym celu. wszystko jest OK dzidzi zdrowe w pelni. wszystko mial mierzone - przeplywy krwi w zylach, badane tetnice i nawet krew w pepowinie, serduszko, komory, przedzialy, mozg caly i konczyny, mierzone, warzone i wogole cuda wianki i wszystko oki. pech tylko ze dzidzi akurat tak sie odwrocilo ze nie bylo widac twarzy wogole. troszke nawet czekalismy ze moze sie odwroci i pokaze twarzyczke ale nie chcial jednak, no i nie mialam robionego tego przestrzennego USG no bo po co skoro nic nie byloby i tak widac. za miesiac sie znowu wybiore to moze juz sie zgodzi dzidzi zeby je podpatrzec :-) mam taka nadzieje.

A my tak wogole to znow caly dzien na zakupach. Tym razem w Macro. Pokupowalismy sobie juz wszystkie srodki czystosci jakie potrzebujemy do naszego gniazdka. Troche tego wyszlo ale jak mus to mus. I znow sie caly dzien ulatalam i ubiegalam az mnie nogi i kregoslup boli. A jeszcze musze posprzatac na mieszkaniu ale to juz sobie dzis daruje. Zrobie to jutro.

Wlasnie nam lodowke i pralke przywiezli :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-11-05, 16:54 ]
Kupilam tez pieluszki dla niemowlaczka. taka big paczke. cale 50 zl dalam i husteczki nawilzane z rumiankiem. kolezanka mi mowila ze ona to przy kazdej kupce i siku jak pieluszki zmieniala to zawsze takimi husteczkami przecierala pupke i ze to i wygodne dla niej bylo i zdrowe dla dzidzi. :-D

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

05 lis 2008, 18:10

my juz po badaniu. bylismy specjalnie w kielcach w tym celu. wszystko jest OK dzidzi zdrowe w pelni.
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
I znow sie caly dzien ulatalam i ubiegalam az mnie nogi i kregoslup boli
Ty sie tak nie forsuj to nie wskazane w Twoim stanie :ico_nienie:

[ Dodano: 2008-11-05, 17:11 ]
Pokupowalismy sobie juz wszystkie srodki czystosci jakie potrzebujemy do naszego gniazdka.
ja przez to przechodziłam w styczniu wiec wiem jak jest i mim ze trzepie po kieszeni to cieszy :-D :-D

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lis 2008, 21:17

jedwabna, super, ze dzidzi zdrowe i , ze wszystko z nim ok :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a tak się bałaś, niepotrzebnie :ico_nienie:
szkoda, że nie masz fotki, ale może innym razem wstydzioch nam się pokarze :-D
:-D
zakupki to przyjemność :-D tylko te pampersy w Pl są strasznie drogie :ico_olaboga: , tu są o wiele tańsze, a koleżanka miała rację chusteczki nawilżające to podstawa , oj ułatwiają życie :-D :ico_brawa_01:

a super, ze już lodówkę macie i pralkę :ico_brawa_01: :-D
to kiedy się wprowadzacie??

my tez dopiero wróciliśmy ze sklepów, musiałam spożywkę uzupełnić, wąż ogrodowy kupić i zaległy prezent imieninowy dla siostry(albumy na zdjęcia) :-D
później siostra wpadła z dziećmi i mężem i dopiero poszli
ale zamieszanie
a ja do niej na you can dance idę :-D

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

05 lis 2008, 21:29

a ja sie lenie przed tv na przemian z czytaniem ksiazeczki.. :-D :-D

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lis 2008, 21:37

a ja sie lenie przed tv na przemian z czytaniem ksiazeczki.. :-D :-D
a ja przed tv i kompem :-D

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

05 lis 2008, 21:38

no u mnie laptop tez lezy w pobliży bo zagladam co jakis czas na forum - to normalnie uzaleznienie :-D :-D :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”