kaczorek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

14 paź 2010, 17:13

witam
Piękne foty dzieciaczków, sama słodycz i naprawdę nadają się do reklamy i to wszystkie :-D
Piszecie o jedzonku dla dzieci ja właśnie dzisiaj byłam u lekarza bo mały ma katarek a jutro wylatujemy do tego Kijowa i chciałam się zapytać czy możemy lecieć :ico_noniewiem: i pani dr kazała mi już zacząć wprowadzać pokarmy jak jetem w pracy zamiast mleczka które dostaje w butelce więc jak tylko wrócimy z Ukrainy biorę się za jakieś jedzonko dla małego. Koleżanka tez mi ostatnio tłumaczyła że słoiczki dla dzieci to zdrowe jedzenie przebadane :ico_noniewiem: więc może się na jakiś słoiczek zdecyduje :ico_noniewiem: Jaśko waży już 8500 kg :ico_brawa_01: i zdrowo sie rozwija :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: zczego bardzo sie ciesze.

lidziasc
Wodzu
Wodzu

14 paź 2010, 22:07

Wisnia rozumiem i bbbbbb mocno trzymam kciuki

jeju ale leci...
dopiero szykowalysmy wyprawki a teraz juz o zupkach piszemy...
za niedlugo beda pierwsze kroczki i nauka nocnikowania
ja cieeeeeeeeeeeeeee :ico_olaboga:

ogladacie jakies fajne seriale??
ja koncze wlasnie 4 sezon "Prson Break" i niewiem za co sie teraz "wziąść" mialam wałkowac housa od 1 sezonu ale cos mi sie znudził.
może lost albo gotowe na wszystko??
polecacie cos??

kaczorek pokaz Jasiulka :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 paź 2010, 08:07

Witajcie :-)
Jaśko waży już 8500 kg
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: piękna waga i to tylko na cycolku
kaczorek pokaz Jasiulka
popieram Lidzie mig mig i zdjęcia

Jasia na naszym wąteczku

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

15 paź 2010, 09:36

dzien dobry.

ja w końcu pisze w spokoju ze swojego domu kochanego.
byłam wczoraj ostatni dzien w pracy.
od listopada wracam do McD. Od grudnia przechodze na caly etat.

Jasio ślicznie przybrał na wadze. i to wszystko na twoim mleczku, więc jeszcze większe brawa ci się należą za treściwe mleczko! :ico_brawa_01:

dziś czeka mnie wyprawa do miasta, bo musze sobie kupic mapę na kartografię na zajęcia sobotnie i wstąpic do sklepu gdzie kupowałam sukienkę slubną, bo chce ją oddac do komisu i musze się dowiedziec co i jak.

miłego dnia! i :ico_kawa: dla wszystkich.

u nas dziś na obiadek dla Tobiaszka zupka z zielonego groszku :-D [zielone kupki się szykują]

[ Dodano: 2010-10-15, 09:39 ]
bardzo byłabym wdzięczna za oddawanie głosow na Tobika. strona 85 wciąż:

oddaję głosik na Tobiaszka! albo na link.

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 paź 2010, 09:50

:ico_noniewiem: nie wiem czemu ale nie moge oddać głosiku na Tobiego na inne dzieci tak a na niego nie :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
byłam wczoraj ostatni dzien w pracy.
od listopada wracam do McD. Od grudnia przechodze na caly etat.
fo fajnie ze jednak postanowiłaś zrezygnować z pracy skoro nie było Ci tam dobrze
U Nas strasznie buro za oknem
Bartoszek niedawno mi zasnął ja juz sobie prańko powiesiłam teraz muszę nastawić kolejne z kolorowymi rzeczami
hihi dzień bez żelazka to dzień stracony :ico_prasowanko:

lidziasc
Wodzu
Wodzu

15 paź 2010, 10:04

tibby, po pierwsze nie da sie zaglosowac!!!!!!
niewiem czemu...
inne dzieci maja aktywne okienko do oddania glosu a on nie :ico_noniewiem:

apo 2gie jak ci sie udalo skopiowac link do tej konkretnej strony ze zdjeciem??
ja cofam sie ciagle od ostatniej do :ico_noniewiem: 872

[ Dodano: 2010-10-15, 10:05 ]
nie moge oddać głosiku na Tobiego na inne dzieci tak a na niego nie
to tak jak ja.
ale moze tibby skopiowala link po oddaniu glosu i dlatego jest nieaktywny??

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 paź 2010, 10:09

:ico_noniewiem: możliwe

lidziasc
Wodzu
Wodzu

15 paź 2010, 10:18

czort wie :ico_noniewiem:

ale b to wkurzajace jest bo do tej pory niewiedzialam ze mozna dac linka do konkretnej st :ico_noniewiem: ony zwykle klikalam 5 min aby dojsc na strone moich dziewczynek hihi

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 paź 2010, 11:40

no ja wlasnie wrocilam od lekarza
pojechalismy odebralam wyniki i co nic nie wiadomo same + minusy i nie mozna odczytac poszlismy zapisac sie na konsultacje do hemioterapeuty a ona mi mowi ze miejsc nie ma a ja ja wysmialam ze co mam zrobic to nie jest grypa i to trzeba leczyc a ta na mnie z buzia. a pozniej mi sie przypomnialo ze w szpitalu pracuje moja kuzynka zadz do niej i poszla do lekarza ale musielismy poczekac bo byl obchod ona zobaczyla te wyniki i powiedziala ze tam nigdzie nie ma napisanego ze to chlonniak zlosliwy tylko podejrzenie wyniki dalsze sa super wiec to tylko moze byc stan zapalny i narazie nie ma sie czym martwic kazala przyjsc do siebie 26 bo dopiero wtedy moze zrobic dalsze badania bo tyle trzeba odczekac po tym moim zabiegu wiec dzies pije:)

[ Dodano: 2010-10-15, 12:25 ]
kaczorek mowilas ze mozesz mi przetlumaczyc po lacine co to oznacza: obraz odpowiada lymphadentits reactiva

lidziasc
Wodzu
Wodzu

15 paź 2010, 13:15

wisnia3006, jeju wspaniale wiesci :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Wróć do „Przedszkolaczki”