dokladnie kochana DobranocDobranoc!!! Jutro bedzie lepszy dzien
u nas rodzinka P. nic nie mowi, bo siostry P. tez dopiero niedawno wyszly za maz, jak juz byly w zwiazkach 8letnich...jedyna osoba, ktora pierdzielila nam o slubie to mojego kuby matka, tak mnie tym wkurzala
ja na wsi w ciazy to pierwszy raz juz chyba bylam w 15 roku zycia hehehesejana, u mojej babci jest jeszcze gorzej, bo nawet klamstwa wymyslaja, bo ja sie tam raz do roku pojawialam, a wszyscy byli tacy ciekawi co ja robie, gdzie i z kim, ze chyba z 5 razy slyszalam, ze w ciazy jestem zanim faktycznie bylam bawilo mnie to do rozpuku... a ty tyle kilometrow od domu co sie przejmujesz
u mnie dzisiaj pukanie bylo na maksa, przez cale popoludnie i wieczorkiem tez.. juz moze czesciej bedzie...u mnie nadal brak pukania dzidzi
ja jutro jade na egzamin.A i jeszcze sie na prawo jazdy dzis zapisze
mnie też czasami tak mocno kuje w dole brzucha, (szczególnie jak np mam podnieść jedną nogę jak zakładam spodnie) a nie stresuje się za natto, poza tym wspomniałam o tym lekarzowi, i nic nie powiedział, więc chyba to nie jest groźne...Oj nie wiem co sie dzieje...tak mnie zakuwa w dole brzucha i jakby od srodka w macicy(takie jakby krociotkie porazenie pradem) to normalne???
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość