buku buku buku"(boucoup -po francusku)-znaczy "dużo"
brawa dla Stefcia
Co do moich spraw mieszkalnych to wzięłam adwokata z urzędu i będziemy się sądzić jezu jak se pomyślę to mi się słabo robi!
kurde w takim razie cierpliwości Ci zycze
przyda sie jej troche ..
nie sprzątałam dokłądnie,
kochana sterylności takiej jak w szpitalu raczej nie jest ktoś w stanie utrzymać, przychodzą ludzie i także przynoszą kurz, przytulam Was mocno
szukasz barwników widziałam na fb... Ja kupiłam na allegro barwniki spożywcze w proszku, tam na jednej aukcji babeczka pisała, że różowy jest szkodliwy, żeby nie kupować. W zasadzie to wszystkie te barwniki nie są zdrowe, ale ja kupiłam czerwony i z niego zrobię róż
masz racje ze kazdy z nich jest szkodliwy bo nie sa naturalne, ja zastanawialam sie nad sokiem z buakow, ale do masy plastycznej musi byc barwnik w proszku, znalazlam na allegro sklep w Bialymstoku i znajomy tesciowej kupi mi to co potrzeba,, a widzialas co napsiala moja tesciowa? - barwniki do jajek ;/
[ Dodano: 11-01-2012, 09:50 ]
a co najlepsze nie przypominam sobie zeby Ona kiedykolwiek robila kolorowe ciasto albo jakiś krem ;|
[ Dodano: 11-01-2012, 10:09 ]
a ja muszę dzisiaj listę zakupów na tort itp na urodziny zrobić, bo dopóki Julki chrzestny jest w PL i ma samochód to zawiezie Nas do sklepu w Białym, zrobie i będę miała z głowy... wymyśliłam że zrobię tort z masą mily way, na wierzch (pod lukier) dam mase maślaną kakaową
mam nadzieję że wyjdzie mi porządany efekt tort jaki chcę uzyskać, w sumie pierwszy raz będę robiła lukier plastyczny
no ale do odważnych świat należy ;p więc spróbuję
już się nie mogę doczekać lutego ;D ahh ! :p
brzuch mnie dzisiaj boli niesamowicie