wpaldlam na chwilke szybko, wlasnie zjadlam kolacje, maly wykapany zasnal przed 21 oczywiscie na brzuszku, ale poki nie spimy to niech spi, musze sie wykapac jeszcze, mam nadzieje, ze zdaze
Dziewczyny jak ja Wam zazdroszcze tych nocek
milo mi to slyszec, mialam pisac smska ale nie mam nic na konciebo już sie zastanawiałam co tam jak ta, u Ciebie:)
kochana probowalam, on nie bardzo chce pic z butelki, wypija gora 70 ml i to wszystko, tez nie spal i plakal, denerwuje sie przy tej butli, za szybko leci mu chyba, dusi sie, dlawi,uwierz mi, ze myslalam juz o tej butli i nie wiem sama co mam robicA spróbuj może jeden raz dawac butelke np. rano i zobacz czy nie bedzie później lepiej spał
w przedszkolu dobrze, a co do Alanka to jest jak bylo, a nawet gorzej, bo bije, ostatnio wzial przyczepe od autka i mu w glowe dzubnal i maly tak sie rozpkal, ze az purpurowy byl, mial skorke z glowki zdrapana musze miec oczy dookola glowy, na chwile nie moge zostwic malego samego,, bo juz Eryk leciA jak Eryczek w przedszkolu sobie radzi? i czy już lepiej zachowuje się przy braciszku?
kochana on sam ma tyle na glowie, ze ledwo na zakretach wyrabiaO rany a męża nie masz do pomocy
no niestety, jakos musze to przezycPati ale masz noce
Ale fajnie rosna Wasze pociechy, male kluseczki
Lece dobranoc