Cześć Karolina
Miło Cię widzieć u nas na forum Mam nadzieję że będziesz częściej zaglądać
Co do tych ćwiczeń to zadzwonię do tej babeczki i zapytam bo wydaje mi się że Em już za duża jest bo bierze się do raczkowania i nie sądzę żeby wyleżała na tym masażu
hej Aga
na zajęciach jest rówieśniczka Twojej małej i daje radę- musiała byś spróbować
przeczytałam, żeś znalazła "męczące" ćwiczenia które już dają efekt a ile płacisz za siłownię?
miłego dna życzę, choć jesienno za oknem
Mnie by takie ćwiczenia interesowały, a od jakiego wieku można chodzić z Maluszkiem?
Szkoda tylko, że ta godzina taka wczesna, bo podobnie jak Olciiaa lubię sobie pospać:)
caroa, zadzwonię do tej babeczki i się zapytam. A co do siłowni to karnet na miesiąc kosztuje 100 zł + 20 zł kaucja za kartę chipową ale możesz chodzić nawet codziennie
maryyann na zajęcia chodzi chłopczyk, który zaczynał od 5 tygodnia a co do długości snu- pewnie i tak się poprzestawia- Zuzia spała mi w tym wieku do 9-10, a teraz aga dzięki za odpowiedź- czyli opłaca się może się skuszę po nowym roku :ico_oczko:a trener przystojny chociaż
dziękować za komplementa
aga a Twoja córcia to wykapana mamusia- i ma cudne, wielkie oczy
no to trener fajny a ten młodzieniaszek to musi być ciekawa postać pod kątem uwielbiania swego wizerunku
a to moje dziewcze w pełnej krasie
Ej caroa my się coś obijamy za bardzo a Aga ostro ćwiczy Zuzia jak zwykle śliczna
My dzisiaj po wizycie u okulisty - wszystko niby ok ale za 5 miesięcy kolejna kontrola Emisi bardzo się nie podobało jak jej do oczek zaglądali bo się darła jak opętana - ale zaraz na szczęście się uspokoiła. I były jeszcze w poczekalni dwa bliżniaki taaaaaaaaaaakie maleńkieeeeeeeeeeee. Jeju już zapomniałam że noworodki są takie maciupcie
Asiula ale ta twoja panna rośnie i widze że już 2 ząbki
olcia zaintrygowałas mnie tym okulista. jka to sie stało ze chodzicie do okulisty?? jakies zalecenia pediatry czy tak postanowiłas tprawdzic oczka coroni? Tak na marginesie polecasz jakiegos okuliste szczegolnie?
Zania moja mała dostała w szpitalu żółtaczke, miała bardzo wysoki poziom bilirubiny i niestety musiała byc naświetlana - a po takiem seansie wizyta u okulisty jest obowiązkowa. Okulista dla dzieci jest na ul. Wiśniowej "okular med" to się nazywa