hej babeczki
nocka koszmarna podobnie jak u
sensibel ,
mela sie co chwile zrywała z bekiem ,juz nie miałąm sił wstawac i wziełam ją do siebie ,wieczorem poszłam spac szybciutko bo cos mnie telepało ,położyłam sie no tak
gorączka przez pół nocy i reka mnie prawa kreciła ,że jzuuuu,a ta jeszcze co chwile łeeeeeeeeeeee
,ale u mnie w łozku było to samo ,u nas daja sie te trójki we znaki górne ,nie moge zajzeć bo nie da i nie wiem czy juz wyszły czy dopiero czesciowo ,ale wczesniej zauwazyłam ,że i pod piatkami ma zaczerwione miejsca
no i naraz pewnie idą ,a wstała o 7 razem z budzikiem
w ramach odstresowania koleząnka mnie wczoraj zaprosiła na kawke ,wiec niedługo szorujemy ,umyje se główke zaraz kaszke młodej dam i sioo ,kumpela ma synka 3 tygodniowego tak jak
sensibel rodziła ,ale chyba
1 lub 2 dni wczesniej już niepamietam dokładnie,to co mi zostałoz ubranek to jej zaniose ,bo juz nie wiem co mam z tymi pakunkami robić -gdzie upchac , niektórych az zal niszczyć bo są całe i niepoplamione raczej szkoda na scierki dla M do garazu
sensibel -oczywiście ,że wymienie
to jest pryszcz dla mnie
\
u nas dziś nad ranem troszke popadało ,ale juz nie pada sie przejaśnia ,jakby chciało słoneczko wyjsc
no i ponad 10 stopni juz jest to wsumie nie jest zle
gozdzikowa w Angli o tej porze roku zawsze ciepło jest ,wsumie tam zawsze tak jest nawet zimą,wiec jakiś sfeterek zabiez, a tak raczej lekkie ubranka typu bluzeczki no i kurtke przeciwdeszczową bo wiadomo ciagle prawie pada
ide robić papu
meli
[ Dodano: 2008-09-17, 08:37 ]
dziewczyny ja juz mam słoneczko u siebie