Awatar użytkownika
Dora
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

29 lis 2008, 16:28

Milutka - jak tam twój stan???
Puść nam smsa gdybyś urodziła w grudniu :-D

Ejustysia wysyłam Ci mój numer telefonu wyslij do dziewczyn proszę :-D

Awatar użytkownika
Fioletowa Ania
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

29 lis 2008, 16:33

Agnieszka mój mąż też jest dość nerwowy a już najbardziej w stosunku do swojego ojca, który co to ukrywać lubi alkohol i od małego Jacek ma same niemiłe wspomnienia z tym związane. Poza tym oboje mamy swoje pieniądze ale wspólne wydatki więc decyzje o tym co kupujemy w danym miesiącu podejmujemy wspólnie. Ostatnio początkiem listopada mieliśmy nieoczekiwany wydatek, bo Jackowi bardzo spodobał się skuter na giełdzie i ja zgodziłam się aby go kupił, bo wole fajny skuter niż szybki ścigacz czy nawet inny motor a mój mąż ma na tym punkcie bzika. Przynajmniej teraz mam spokój i już nie siedzi ciągle na allegro i nie ogląda ścigaczy tylko teraz samochody :-P

Poza tym jest czuły i troskliwy. Z sexem nie mamy problemu choć ja mam teraz większe zapotrzebowanie :D Zawsze w łóżko było nam razem dobrze i nie wpadaliśmy w rutynę.

Mój bobas w brzuchu też już nieźle rozrabia. Martwią mnie tylko dziwne kłucia w lewym lub prawym boku. W prawym to wiem dlaczego, ponieważ mam dość dużego aczkolwiek prostego i podobno niegroźnego torbiela na jajniku. Ale w lewym to może to tylko zwykła kolka jak szybko chodzę (nie wiem). Muszę o tym pogadać z lekarzem.

Buziaki:*

Awatar użytkownika
Dora
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

29 lis 2008, 16:54

Foletowa Ania - a masz już płeć stwierdzoną dzidiusia?:)

Ejustysia - wysłałam Cio maila daj znać czy doszedł wyślij mnie też numery dziewczyn noi im mój numer oczywiście.

Dziewczynki wracając do temtu facetów to tak szczerze podsumowaując mój jest bardzo pomocny w domu nie siedzi tylko w związku w naszym cały czas wykańczanym domkiem dużo przy nim robi , ma dobre serce i większosc czasu jest wesoły żartuje itd
Ale ma takie dni ze jest nerwowy i warczy to mnie doprowadza do szału :ico_zly: jak mu cos nie idzie klnie i pomstuje...... testosteron - jedni maja go za mało drudzy za dużo :-D

Awatar użytkownika
kasia0308
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 lis 2008, 16:56

witam :ico_ciezarowka:

misiunia_29, ejustysia, nie wiem co powiedziec :ico_olaboga: :ico_olaboga: jesli chodzi o Waszych facetow :ico_olaboga: to ja juz wole swoje problemy z brakiem kasy i klopotami w firmie bo to zaden problem jak sie ma kochanego faceta :-D

jesli chodzi o seks to teraz ja decyduje kiedy bo wie ze ciaza to specyficzny okres i treba byc wyrozumialam :-D :-D

powiem Wam jedno :-D trzeba brac faceta satraszego , po przejsciach :-D :-D

ja dzisiaj sie narobilam caly dzien porzdaki i remonty teraz tez lece :ico_ciezarowka:

pozdrawiam :-D

nie martwmy sie jutro bedzie lepiej :-D

Awatar użytkownika
Fioletowa Ania
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

29 lis 2008, 17:12

Dora jeszcze nie znam płci bo 2 USG miałam robione ok. 18 tygodnia i jeszcze nie można było stwierdzić czy to chłopak czy dziewczynka.

Awatar użytkownika
Dora
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

29 lis 2008, 17:47

Aha a jak czujesz ?
Różnie bywa z tym Ja cały czas czułam że :ico_tort: o :ico_tort: ilip a tu niespodzianka Filip ma dwie kreseczki i będzie Zosią :ico_ciezarowka:

Uciekam na zakupy i do znajomych - miłego wieczorka :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lis 2008, 18:07

Dora, juz czuje sie lepiej ale zbliza sie noc i zawsze wtedy jest gorzej... biore ten feneterol i rzezywiscie skurczy narazie nie ma ale za to zgaga dobija... zamawiamy wlasnie pizze z M bo jesc sie chce a ja przy garach nie stoje......

a wiecie co moj mąz zrobil mi dzis nie spodzianke :D przyszedl do domu z 3 rozyczkami czerwonymmi :)

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lis 2008, 19:42

Dora e-mail doszedl , wyslalam numerki w zwrotnym :) U mnie nigdy tak nie bylo, bo fakt mialm swoje pieniądze i tez nie male bo w klubie dostaje 50 zl za 45 min. pracy i to jeszcze takiej którą kocham, ale to chyba normalne, że teraz nie pracuje- w moim zawodzie ciężko z brzuchem. On też mi nigdy nie żalowal i nie wypominal, a teraz chyba do niego dochodzi, ze skończyly sie imprezy co weekend, czeste wypady na wczasy, podróże, drogie gadzety itp. On jest zapalonym motocyklistą - to drogie hobby. Co sezon wymienia motor na lepszy i oczywisci droższy, a same kaski , skóry, buty - szkoda gadać, a on jest taki, że on lubi ciągle to nowe rzeczy do tego kupować. Mysle, że doszlo do niego, że teraz w pewnym stopniu bedzie to musial ograniczyc, a motory to cale jego życie. No cóż - dla mnie moja dzidzia to cale moje życie i nawet jeśli bede miala w dziurawych butach chodzic to kupie jej wszystko na co zasluguje

Awatar użytkownika
Fioletowa Ania
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

29 lis 2008, 19:44

milutka204 to wspaniały i miły gest ze strony twojego męża :)

Ja na początku ciąży przeważnie z rana miałam mdłości poza tym najbardziej smakowało mi coś kwaśnego i gorzkiego, ale teraz czuję się całkiem dobrze choć już trochę ociężale czasami i mam te kłucia w jak nie w prawym to w lewym boku ale to tylko od czasu do czasu. Jak robiłam ostatnie badania krwi to wszystko było ok.

Ja robię sobie w domu soki z marchewki i jabłka czasem dodam buraczka ćwikłowego aby podnieść hemoglobinę:) :-)

W poniedziałek idę do lekarza ale mi się nie chce bo zawsze są takie kolejki że trzeba swoje się wysiedzieć i odczekać. W ogóle to moja lekarka jest spoko ale zastanawiam się nad zmiana lekarza na takiego co przyjmuje w szpitalu w którym mam zamiar rodzić. Zawsze to podobno lepiej cie traktują.

Awatar użytkownika
kasia0308
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 lis 2008, 19:53

Fioletowa Ania, skoro lubisz kwasne i ostre to wg teorii naszyh babek to chlopak u mnie chyba sie sprawdzilo bo ja teraz za slodkosciami przepada wiec dziewczynka no i na 99 % bedzie Lenka :-D :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”