justyna30
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

16 kwie 2007, 08:07

czesc dziewczynki wszystkie jeszcze spicie. Dzisiaj nieposzlam do pracy bo jestem chora to sobie z wami troche popisze.
ale u nas dzis piekna pogoda :-)

dalej spicie :ico_nienie:
a ja do mojej poloznej ide bo chyba zapomniala o mnie.

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

16 kwie 2007, 09:30

Czesc wszystkim :ico_oczko:
własnie jem sniadanko. O 12 mam jazdy 2godz. :ico_brawa_01: więc dziś nie będę pewnie za dużo pisać bo później obiadek trzeba zrobić, a poza tym taka piękna pogoda to szkoda siedzieć w domku. :ico_wstydzioch:

basik334
Umiem skakać na skakance po całym forum

16 kwie 2007, 09:37

Cześć Brzuchatki!

Pojawiam się po weekendowej nieobecności. Sobota zleciała szybko - najpierw pół dnia samotności, potem spotkanie z rodzeństwem. Niedziela - kościół, spacerkiem po rynku, obiad, wizyta u znajomych - weekend jak z bicza strzelił. Teraz czekam na odwiedziny koleżanek z pracy, ale jestem w kiepskim nastroju. Chce mi się beczeć :ico_placzek: choć nie wiem czemu... Może dlatego, że jeszcze tak daleko do końca :ico_ciezarowka: , a może dlatego, że tak blisko... EEEhhh, te hormony...

Kinga, uważaj na słupki!

joanna1111
Trzy tysiące lat minęło...

16 kwie 2007, 09:51

Czesc dziewczyny :ico_haha_02: Ja tez sie melduje.Juz po sniadanku. :ico_haha_02: U mnie dzis tez ladna pogoda i musze wyjsc :ico_haha_02:
Basiu334 nie martw sie spojz tylko za okienko i pomysl ze niedlugo bedziesz z Twoim dzieckiem juz spacerowac :ico_ciezarowka: Ja nie wiem czy to juz matczyne instynkty ale obserwuje kazde dziecko,kazda mamuske i dzieckiem i kazdy wozek. :ico_haha_02: Jak ide na spacer to oczy mam na obkolo glowy :ico_puknij:

justyna30
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

16 kwie 2007, 10:38

ja ogladam sie za kazdym woziczkiem i zastanawiam sie jaki bedzie najlepszy a najgorsze w tym wszystkim ze musze kupic taki zebym go jakos wciagnela na trzecie pietro bo niemam windy.
a tak wogole to w tym tygodniu posiedze w domku i do pracy ani mi sie sni juz do szefowej zadzwonilam i powiedziala ze jestem chora u lekarza powiedzieli ze tylko moge alvedon to to samo co apap a ja w nocy sie dusze kaszlem az brzuszek boli :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

16 kwie 2007, 11:27

Ja na całe szczęście mieszkam na parterze wiec tylko kilka schodków, a później to już się tak wyrobimy, że będziemy śmigać z tymi wózeczkami po schodach :ico_oczko: Pomalutku zbieram się na jazdy, ale cos mnie w brzuszku kręci :ico_noniewiem: Od 3 dni nie mogłam się załatwić to teraz będę biegać. I kręgosłup coś dzis boli ale od czego to nie wiem :ico_olaboga:

basik334

16 kwie 2007, 11:33

A ja kawka z lodem (na wagę nie staję) i na słoneczko. Należy nam się, a co! :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 kwie 2007, 11:47

hello, ja już jestem spowrotem :-D
Wyjazd do Krakowa udał się super, tylko nózki mi do tyłka wchodziły, bo jak wychodziłam o 9 rano tak wracałam o 9 wieczorkiem :-D
Ale kupiłam sobie 2 bluzeczki no i dzieki Basi :-D dwie spódniczki w H&M no więc w koncu mam się w co ubrac w ciepłe dni :-D
Kupiłam tez jeszcze kilka ciuszków dla malucha :-D
No a najlepszy zakup to huśtaweczka do ogrodu :-D
Oczywiście jak przewidziałaś Basiu odrazu w niedzile po powrocie ja rozłożyliśmy i cały wieczorek wcozraj sie już na niej wylegiwałam :-D

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 kwie 2007, 11:58

Fajnie Ula, ze ci sie wypad do Krakowa udal! :ico_brawa_01:
Coz to za smutaski dzisiaj bez humorku sa? Glowa do gory kobitki teraz to nam juz jak z bicza zleci! To juz ostatni trymestr! :ico_ciezarowka: Dzidzie szaleja nam w brzusiach i sloneczko swieci! :ico_brawa_01:
No moja dzidzia wam kopniaczki przesyla, a ja pelno caluskow! :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
U mnie wczoraj bylo 25stopni, myslalam, ze padne tak mi bylo cieplo! No coz czlowiek nieprzyzwyczajony...

justyna30
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

16 kwie 2007, 12:01

co do ciuszkow to ja tez w H&M kupuje tylko ze ostatnio w katalogu zamawialam i maja troche wiekszy wybor.
a ciuszki dla malenstwa to niewiem jakie kupowac bo najpierw na 100% chce wiedziec czy bedzie dziewczynka tak jak mowili pierwszy raz a na usg dopiero 7 maja ide :ico_ciezarowka:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”