jak zwykle manenka wprawiasz inne mamusie w kompleksy przed wekeendemtort śmietanowo-truskawkowy
a ja właśnie zjadłam 2 kawałeczki pizzy pysznej - Wojtulkowi smakowało

słyszałyście o hicie minionego lata: gdzie jest krzyż? bo ja dzisiaj usłyszałam
jak zwykle manenka wprawiasz inne mamusie w kompleksy przed wekeendemtort śmietanowo-truskawkowy
ale to dlatego , ze mam imieninyjak zwykle manenka wprawiasz inne mamusie w kompleksy przed wekeendem
ja codziennie się waze i widze, że 3,5kg na plusie jestemw w poniedziałek idę do ginka - na pewno będzie to widac na wadzeale co tam
no slyszalamsłyszałyście o hicie minionego lata: gdzie jest krzyż? bo ja dzisiaj usłyszałam
ja już słyszałam dość dawno hehehe dobre to jestsłyszałyście o hicie minionego lata: gdzie jest krzyż? bo ja dzisiaj usłyszałam
dokładniebo wychodzą i kompromitują się Ci najgorsi
aj jedne grzeją, drugie nie, i to okazało się, że nie jest sprawa odpowietrzania, tylko jakieś poważniejsze sprawy, więc nie obylo się bez hydraulików i pieniądze odłożone na łóżeczko pójdą na dzisiejszą robotę. No i wychodzi na to, że łóżeczko kupimy dopiero w grudniu, bo z listopadowej pensji musze zapłacić szkołę aż 900zł, i 1000zł dopłacić do szafy pod zabudowę, którą na dniach mają stolarze nam przywieźća co się stało z grzejniorami?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość