DELICJA moja nicolka też piła nutramigen i tez piła go mało bo jej nie smakował i poszłam do lekarki i kazałam przepisać własnie BEBILON PEPTI jest o wiele lepszy w smaku i go jadła normalnie wiec spróbój bo zwykłego lepiej jeszcze nie bo jezeli dziecko ma alergię a ty będziesz jej podawac to może skończyć sie na bezglutenie a to jescze wiekszy problem wiec spróbój ten bebilon pepti ,a co do zielonych kupek jak podajesz żelazo to moga byc nawet prawie czarne a po nutramigenie tez sa inne.
Byłam odebrac wynik ale nie wiem jaki jest bo sie nie znam kochaniutkie miałyście stronke z wynikami moczu podajcie mi prosze to sprawdze z jedzeniem u nas troszke lepiej bo zjadła o 12 zobaczymy co dalej może to było przejsciowe,bo wczoraj to cały dzień nie jadła.
KATRIN to tańsze na ebayu bo na allegro 530 tańsza wersja a 710 droższaa tu wychodzi 99 euro a co to jest to 14.99 to jakies 400z hakiem a czy ja tez moge kupić na ebayu?
STO LATEK dla CYPRIANKA I NATALKI
GABRYSIU wszystkiego najlepszego dla ciebie zdrówka miłości i czego tylko zapragniesz