a z tymi kupkami to juz nie wiem co jest , na pewno jej coś w moim jedzonku przeszkadza ale nie wiem co bo ja juz mało co jem

nigdy sie to nie zdarzyło...on w nocy bardzo duzo je, ze pampers rano jest gigantyczny i czesto tez ma mokry spioszek...i musze go rano całego przebierac.o a miałam was zapyta czy wasze dzieciaczki przesypiają noc z suchym pampersem?
u nas teża z tymi kupkami to juz nie wiem co jest , na pewno jej coś w moim jedzonku przeszkadza ale nie wiem co bo ja juz mało co jema poprawy wielkiej nie widzę .
pociesze cie, ze ja tez od poniedziałku do piątku o tej porze wstaje...bo musze Dawidka wyszykowac do przedszkola a potem go zawieźć...a noce też nie sa przespanea Emilia wstaje po 6 więc i ja muszę wstać
ja podaję nan, takim był karmiony w szpitalu...ale też chce przejść na bebiko ze względu ze Dawidek był na nim jak przestałam karmic i byliśmy zadowoleniWlasnie mialam pytac, jakie mleko mm dajecie swoim maluchom ?
No właśnie teraz ma bardzo zwłaszcza głowa (tz. ciemieniuchę ma ale taką suchą ) za uszkami i na płatkach uszu ,polisie też robią się szorstkieJadzia, nic innego nie dostaje. Jedynie Ja z diety mam wyłączone produkty zawierające nabiał I nie jem cieleciny. A Lena poza tymi Kupami ma np. Suchą skórę ?
A NAN dajesz zwykle czy HA ?
Jadzia, alez świetne zdjęcie w podpisie...super fryzurka![]()
oby obyJadzia, Lena bedzie miala piekne wlosy jak bedzie wieksza dziewczynka
u mojej Leny to samo ,aż rękawki czasami są całe mokre i też tak się zastanawiam czy to nie zwiastun ząbków bo trze dziąsła aż się czasem z nerw popłaczeCzy Wasze dzieci tez wkladaja tak mocno rece i paluszki do buzi i slinia je ? Pytam, bo zastanawia mnie czy to wina zabkow czy taki nawyk niemowlecy w tym okresie
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość