Awatar użytkownika
dorotex83
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

04 maja 2007, 22:39

Justynko pewnie że zakładaj tabelke, daj znać co Ci będzie potrzebne

Gabrysiu u mnie jest to samo z moja babcia, ona uważa że ja jej nic nie daje do jedzienia oprócz mleka

Natalka dużo zdrówka dla Oskarka i i buziaczki oczywiscie dla Was :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

05 maja 2007, 07:44

witajcie o poranku kochane
moj lobuz szaleje w lozeczku
pierwsza nocka w domku nawet ok....zaraz musze mu podac leki wiec bedzie wojna, ale jakos damy rade..

ja takze jestem za tabelka..bedzie nam latwiej, tym bardziej ze te sowaczki niektore pozno sie przesowaja

I dla wszystkich solenizantow spoznione i nie spoznione zyczenia hehe buziaczki dzieciaczki :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
kasiaa1985
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 maja 2007, 08:37

Natalia Julia tez nie chciała mi łykac lekrstw.. mimo ze wszystkie w syropie były. Dawałam jej kaszke.. pozniej lałam na lyzeczke syrop.. tak juz widziała ze leje jej ten syrop to buzie zamykała i nie chciała otworzyc. To ja udawałam ze nabieram kaszki na ta lyzeczke... i wtedy zawsze buzie otworzyła :) a jaka była zła jak sie okazało ze to nie kaszka :-D
albo jeszcze robiłam tak,ze ja rozsmieszałam.. jak ta sie zaczeła mocno smiac to jej wlewałam...

Awatar użytkownika
dorotex83
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

05 maja 2007, 09:35

Natalka ja z kolei antybiotyk (w płynnej konsystencji) rozrabiałam z mlekiem, bo przeciez inaczej bym wogóle nie dała a syropy to podawałam jej strzykawką, było troche płaczu na widok samej strzykawki ale dalysmy rade jakos

Awatar użytkownika
Natashka

05 maja 2007, 12:46

ja podaje tylko ze strzykawki, bo ten skubaniec i w mleku i soczku i herbatce wyczowa lekarstwa...heh, ale jakos do wtorku przemeczymy sie , mam nadzieje ze juz potem nie bedziemy musieli brac zadnych lekarstw

Awatar użytkownika
Edyta K
Maniak forumowy
Maniak forumowy

05 maja 2007, 14:09

Witaj Natashka, az sie stesknilo za toba i Oskarkiem :ico_haha_02:
kurujcie sie szybciutko :-)

Dziekujemy bardzo ,bardzo za zyczenioa wy to zawsze o wszystkich pamietacie tylko ja jakos nie nadazam :ico_wstydzioch:
Dziekujemy dziekujemy :ico_haha_02: :ico_haha_02:

ach i u nas nic nowego.....dzieci pieluchy gary itd itd itd i pranie i prasowanie itd itd....

Awatar użytkownika
Natashka

05 maja 2007, 17:39

hej hej Edytko mi takze was strasznie brakowalo, coz oznacza to uzaleznienie od tt hihi

kochane Oskarek ma pierwszego zabka dolna, prawa jedyneczka ...dzis wyczulam
hehe bedzie gryzl

zreszta co jest najgorsze od 12 nie moge go karmic lewa piersia bo pekl mi sutek w laczeniu z brodawka...nie leciala krew ale jest pekniety i jak maly zacfzyna ciagnac to tak boli ze nie daje rady....i co ja mam teraz robic?????????????????????????? chyba nie strace pokarmu jak bede go tylko prawa karmic co nie??? a po za tym w prawej i tak mam wiecej mleka wiec dobrze... :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
kasiaa1985
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 maja 2007, 18:24

GRATULUJEMY ZABKA.. julia tez ma dolnia jedynke... oj to cie ebdzie teraz gryzł po tych cycach... :-D

moje dziecko chce raczkowac ale nie pottafi.. jakie to jes smieszne... robi koci grzbiet... na glowie sie opiera.. ech cyrki rozne heh :-D

Awatar użytkownika
Natashka

05 maja 2007, 18:33

tak samo Oskarek , na glowce prawie staje ale mu nie idzie pupy podnisc w tym samym czasie, albo pupe pcha w gore a glowe w podloge hihi

czyzby Oskarkowi najpozniej wyszly zabki?? czy Adusia nadal nie ma tez??? :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Natashka

06 maja 2007, 07:53

hej laseczki
u nas pobudka na dobre przed chwila, miala byc o 5 ale na sile uspilam malego... :ico_olaboga:
w nocy tylko jedna pobudka na jedzonko wiec nie bylo tak zle....a maluch spal jak susel od 20 :ico_haha_01:
jest strasznie rozregulowany przez ten szpital i teraz musze go spowrotem ustawiac do poziomu...najgorzej to bedzie z raczkami..bo teraz to tylko by chcial usypiac na raczkach, a to juz klocuszek bo wazy 8100g :ico_haha_01:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”