Gosiu - a czemu smieszne ?Przeciez nie zmieniałam
![]()
![]()
miało być śliczne a nie śmiczne
![]()
![]()
![]()
Co do ulewania dzisiaj nad ranem Maks jadł na leżąco i marudził wzięłam go na brzuch i tez ulał.

Gosiu - a czemu smieszne ?Przeciez nie zmieniałam
![]()
![]()
miało być śliczne a nie śmiczne
![]()
![]()
![]()
Co do ulewania dzisiaj nad ranem Maks jadł na leżąco i marudził wzięłam go na brzuch i tez ulał.
No ale wlasnie ostatnio niczego nowego nie zjadl.jadl to co juz wczesniej dostawal i nie bylo problemow... hmm mamy we wtorek szczepienie to zapytam lekarki jesli nie przejdzieulewanie bym wiazała z nietolerancją jakiegoś nowego produktu jeśli Marcinek nagle i dużo
Fajny pomyslmy sie składamy po 200zł z siostrą i rodzicami na czwórke dzieciaków- czyli po 150zł na jednego dzieciaka. i kupujemy jakieś ustalone wspólnie rzeczy. "starym"- czyli dorosłym nie kupujemy
o fajniea tak wogole to dzis mija rok od zrobienia testu ciazowego
fajny taki sposób. Bo np na czwórkę dzieciakow z Pawła rodziny daję 200zł czyli po 50zł i za to już ciężko coś kupić a tak fajny prezent już by był.my sie składamy po 200zł z siostrą i rodzicami na czwórke dzieciaków- czyli po 150zł na jednego dzieciaka.
myślę że to chwilowe.Moze troche przesadzam,ale znowu naczytalam sie o reflukcie ;/
na pewnowiec moze rzeczywiscie to bylo chwilowe.
ja już jem prawie wszystko. Czosnku nie jem, słyszałam że dzieci odrzuca od cycka po czosnku i Kasiala to potwierdziła. Kapustę z gołąbka już jadłam, kapustę kiszoną też. Groszek zielony też. Wczoraj jadłam spaghetti takie gotowe z knorra, smażone już dano jem. A na święta zamierzam jeść uszka. Z bigosem nie mam problemu bo u nas się nie robi. Ale spróbowałabym już trochę. Przyprawiam normalnie. W zasadzie ja już wszystko jem. A jak czegoś nie jem to dlatego że nie mam tego w domu a nie że unikam. No po za wspomnianym czosnkiem. Jak na razie wszystko w porządkua tak na codzień juz normalnie jecie?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość