Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

Re: wiosna-lato 2013

18 gru 2012, 11:01

Sosna, szkoda, że jesteś tak rzadko, bo już kawał ciąży za tobą. Dopisuję cię do odliczania od 120, bo to już czas od wczoraj :-)
jejku, pierwsza wiosenna mama już odlicza. teraz to już raz i dwa i wy będziecie odliczać.

anade
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

18 gru 2012, 11:07

Moni ale super! Cieszę się razem z Tobą, też nie mogę się doczekać kiedy moje plumki zamienią się w kopniaczki :)

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 gru 2012, 12:01

witam :)

Szymek w przedszkolu, ja byłam u mamy, potem skoczyliśmy po pomarańcze i banany do biedronki, bo są w promocji a witaminki sie przydadzą :)
, o 14.30 idziemy z mężem do przedszkola, bo dziś Szymka grupa ma jasełka, mam nadzieję, że mój uparciuch wystąpi, specjalnie kupiłam wczoraj nowy aparat, bo stary nam się zepsuł, a ja lubię robić zdjęcia, bo zawsze jakaś pamiątka(co 3 miesiące wywołuję i wklejam do albumu), a za tydzień Święta, potem Sylwester, później Szymka urodziny także będzie trochę pstrykania :)

ziolo
super wieści :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

monika
fajnie, że już czujesz kopniaczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ja już też nie mogę się doczekać

tibby za 11 tydz. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

anade
śliczna ta lampka :-)

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

18 gru 2012, 12:07

Dziewczyny, czyli i tak wychodzi na to, że ja rodzę ostatnia? :ico_smiechbig:

śpicie wszystkie? :ico_olaboga:

donatka, twoja rada z chlebkiem z nutellą zadziałała! wczoraj zjadl na śnaidanie, potem na taką wczesną kolację jedną kromkę i dziś na śniadanie znów dwie mniejsze kromki wciągnął :) Do tego herbata ciepła i śniadanie z głowy. Ciekawa jestem jak pójdzie z obiadem nam...
Ja pomarańcze to średnio jedno dziennie jem. Wczoraj nawet dwa pochłonęłam. Ale uwielbiam! Wchodzą mi lepiej niż słodycze :-) Z czego się cieszę strasznie.
Dziś jedziemy na świąteczne zakupy, bo czas najwyższy, a lodówka wciąż pusta.

misia, może trzaśniesz pierwszą stronkę z datą porodu każdej z nas i w ten sposób jakaś fajna kolejność się nam ukaże?

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 gru 2012, 12:22

donatka, twoja rada z chlebkiem z nutellą zadziałała!
to fajnie :ico_oczko:
. Ciekawa jestem jak pójdzie z obiadem nam...
u nas też z tym problem, muszę coś mu dziś wymyślić, bo my z mężem kebab robimy :)
Ja pomarańcze to średnio jedno dziennie jem. Wczoraj nawet dwa pochłonęłam. Ale uwielbiam! Wchodzą mi lepiej niż słodycze :-) Z czego się cieszę strasznie.
za od ponad tygodnia robię codzienie sobie roczek z 2 pomarańczy , tyle mają soku, że dobra szklanka mi wyjdzie :-)
misia, może trzaśniesz pierwszą stronkę z datą porodu każdej z nas i w ten sposób jakaś fajna kolejność się nam ukaże?
dobry pomysł :ico_brawa_01: , bo ten mój suwaczek coś w miejscu stoi, nie wiem dlaczego nie zmienia się :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

18 gru 2012, 12:49

ten co masz w podpisie dziś pokazuje 11tc4dni.

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 gru 2012, 12:57

ten co masz w podpisie dziś pokazuje 11tc4dni.
czyli chyba ruszył :-) ,

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

18 gru 2012, 13:14

ale ostatnio widziałam dużo suwaczków u dziewczyn własnie z tgeo serwisu ma zawiechy... dlatego ich nie lubię i wolę baby-gagę.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

18 gru 2012, 22:30

hej,ja tak od czasu do czasu czytam co u was :)

MonikaA - gratuluje kopniaczkow,mnie rozczulaly wszystkie 3 pierwsze razy !

Misia - ja tez meczylam sie z zaparciami,nic nie pomagalo,czopki tylko na chwile ale kiedy zaczelam pic na kolacje jogurt pitny z Bakomy albo ten sam ( robiony przez Bakome dla Biedronki) ale z Biedronkiproblem zniknal,polecam !

misia81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 gru 2012, 00:10

hej dziewuszki

nie było mnie dziś przez caalutki dzień w domku bo byłam z męzem u teściów a teraz dopiero skonczylam na jutro placki ziemniaczane smazyc i mamy znajomych wiec ja tak na szybko...

monikaA88 wspaniale kochana nareszcie sie doczekałas teraz bedzie juz pewnie tylko czesciej i mocniej :ico_brawa_01:
milutka204 kochana zaaplikowałam sobie czopek siedziałam z nim 2 godziny,i nic mnie nie ruszyło nawet ksztyny i co teraz? :ico_noniewiem: a sliwki od dzis serwuje takze czekam hmmm zwariuje z tym normalnie i masz racje bo boli ja sie spinam a tu nic :ico_noniewiem:
: iw_rybka jogurty codziennie pije nie ma dnia abym nie piła,jem owoce,kiwi jablek nie za bardzo bo nie lubie, i zaczełam wiecej pic bo malo piłam ostatnio np 1 cherbate dziennie i juz :ico_noniewiem:
może trzaśniesz pierwszą stronkę z datą porodu każdej z nas i w ten sposób jakaś fajna kolejność się nam ukaże?
to do literki niunia trzeba sie zglosic bo ona zakladała pierwsza stronke nie ja ,jakos tak wyszlo :ico_oczko:
czyli chyba ruszył
ruszyl,ruszył bo widze,że zmienił dzień ciąży :-)

nic uciekam dobrej nocki :ico_papa:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”