Milutka - dziękuje za numerek, odesłałam Ci mój na twoją PW
Trzymaj się mocno , Twoja dzidzia będzie strzelcem albo koziorocem
Ja też biore magnez i urosept , magnez na tą szyjke zapewne bo w szpitalu nas wszystkie pod magnez podłączyli na 24 h na dobe .
Ejustysia - a jak tam dziś u Ciebie z mężem mam nadzieje ze lepiej?
Misiunia - spróbuj łykać ten Aliofil- mi ostatnio pomógł, to ziołowe czosnkowe tabletki mozna brać w ciąży. A czosnek ma naturalny antybiotyk.
Ja się wczoraj wybrałam na zakupy z kuzynka zakupiłam śliczną lamke dla Zosi w Ikea w kształcie kwiata , a dla siebie do sypialni lampke nocną - od razu milej w moim jeszcze mało urządzonym domku..
Oczywiście zdążyłam się pociąć z moim menem, coś mi tam dokuczył na żarty i mu pojechałam z grubej rury, może za ostro reaguje ale skoro wie ze ja teraz taka wyczulona jestem to po co robi głupie żarty??? Odnoszę czasem wrażenioe ze jak jesteśmy długo mili jemu czegoś brakuje i specjalnie mnie prowokuje ajak go opiernicze to sie usmiecha - nienormalny...
Potem podwiedzialiśmy znajomych słuchali stetoskopem jak Zosi bije serduszko - milutko

u nich był czuły kochany całuski.
Rano mnie wzieło na amory , troche light sexu oczywiscie bardzo ostroźnie ale lepsze to niź nic , najbardziej mnie cieszą te przytulanki niz reszta
Noi tak to u mnie w kółko - miło przyjemnie a w przerwach On musi mnie wnerwić , on chyba tego potrzebuje czy co??? Może powinnam go zacząć bić ???

hehe