Ananke dziękuję za wątek :)
Marcia moje gratulacje :)
Co prawda to prawdacudne uczucie, gdy na świat przychodzą nasze dzieciaczki - tak na nas, wspólnie, oczekiwane, tak upragnione, już od samego początku kochane
Oj coś czuję,że ja chyba na ostatnia będę,pewno jak odstawisz lek to się rozkręci u Ciebie na dobresecret, możesz mnie wyprzedzić nawet. Ty masz skurcze a ja jeszcze nie, tzn może kilka dziennie. a zmniejszyłam dawkę leku. za kilka dni odstawię całkowicie i zobaczymy
Nie martw się milutka jeszcze będziesz narzekać,ze masz za duzo pokarmu jak nawał dostanieszHej dziewczynki ją tylko na chwilę mój skarb sobie śpi tatuś był ale wizyty zabronione i. Nie widział córki boli wszystko dziecko spokojne tylko martwi mnie że nie mam pokarmu a ona mało ssię czy aby nie jest głodna? Już 4 kupy zrobiła ! Teraz sobie śpi a ją odpoczywam ale wszystko boli zdań wam dokładną relacje jak będe w domu ok? :)
albo przenoszę hehe. bo po feno albo od razu albo można przenosić.nie wiem co gorszeOj coś czuję,że ja chyba na ostatnia będę,pewno jak odstawisz lek to się rozkręci u Ciebie na dobre
zazdroszczę i jajeszcze bardziej zazdroszczę
No na to już nie masz wpływu,pozostaje tylko czekać,choć to strasznie trudne jest.Mi się te ostatnie dni dłużą niemiłosiernie
noo, ja tak miałam dwa dni przed odejściem wódstrasznie mnie boli spojenie łonowe, ledwo chodzę. nawet jak leżę to ból niemiłosierny. też tak miałyście?
mała waży 2880g i ma 58cm długości
Mnie też tak od jakiegoś tygodnia boli,jak się położę to się potem podnieść nie mogę,taki bólstrasznie mnie boli spojenie łonowe, ledwo chodzę. nawet jak leżę to ból niemiłosierny
Czekamy niecierpliwieja też już niedługo obwieszcze cudną nowinę o urodzinach mojej córci
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], MitziAltere i 1 gość