Mój Alanek odwrócił się kilka dni przed porodem, to może niech siostra jeszcze poczeka, no chyba, że woli ccMoja siostrunia ma jutro cesarkę, bo Mały się nie odwrócił
super, ze już w domku jesteście, jednak dom to dom, nawet choruje się lepiejwitam juz z domciu :)
Kalinka zostala urlopowana do jutra, zostaly nam jeszcze 2 zastrzyki do przyjecia, ale to sobie z nia dojade do szpitala..
oj fuj to jak na receptę to pewno to ochydztwo Nutamigen, czy jakoś tak to sie zowieTak dokładnie, jakieś specjalne na receptę.
mam tutaj znajomych którym w PL mówili że nigdy nie będa mieć dzieci i co i mają 2 chłopaków, z drugim poszło tak szybko, bo starszy miał ledwo 4 miesiace jak koleżanka juz w ciaży była:) więc głowa do góry, uda się szybciej jak myślisz:)W dodatku o drugie dziecko pewnie łatwiej będzie się postarać. Mam wiele znajomych, którzy długo nie mogli zajść w pierwszą ciążę, a druga wyszła im za pierwszym razem, także głowa do góry
super, potrzeba wsparcia do tego aj potrzeba:) zwłaszcza do weidera, bo już 3 serie jak robię i 2 ostatnie ćwiczenia to ledwo dycham.elibell będę Cię duchowo wspierać przy ćwiczeniach,
fajnie i oby jak najszybciej kaska wpłynęła, i pewno piechotą to 2zety nie chodza ale mimo wszystko co to za kwota w dzisiejszych czasach, paczka pamperów, a wiadome, że jedna paczka na miesiac nie wystarcza.Udało mi się złożyć ten wniosek o rodzinne wreszcie
No to fajnie i oby choróbska trzymały się z daleka. A jak dzieci odizolować od siebie nie mam pojęciaMy już po wizycie. Osłuchowo i Wiki i Piotruś ok.
I zawsze jakiś grosz na święta będzie .No i szybko wam się udało załatwić.Złożyłam też wniosek o becikowe także z glowy mamy, pieniądze powinny być przed nowym rokiem
Ooo już rodzi ranyy .I gdzie w DT czy T ?Moja siostrunia ma jutro cesarkę, bo Mały się nie odwrócił
I obyście już tam więcej nie musiały iść.Zdrówka dla was.witam juz z domciu :)
Teraz będzie pewno inaczej bo jednak Lilcie już mamy i nie będzie takiego smutku że nie mamy dziecka. Więc myślę że i psychicznie będzie lepiej więc się na pewno uda.głowa do góry, uda się szybciej jak myślisz:).
Nam na konto wpływają.marcz89 a po te pieniążki co miesiąc to trzeba tam zachodzić czy oni przesyłają na konto? Orientujesz się może?
a jak tesc wolne chwile spedza?co lubi?Nie wiem co kupić teściowi pod choinkę Książek nie czyta,kosmetyki dostanie od teściowej,krawatów na kupę,a i rok temu od nas dostał
Ja nie wiem co kupić mamie i tacie .Nie wiem co kupić teściowi pod choinkę
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości