Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

17 gru 2007, 16:52

OLUŚ :ico_tort: :ico_tort: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :509: :526: :527: :529: :532:

Ja byłam dziś z Marcelką na szczepieniu, i muszę powiedzieć że była neizwykle dzielna jak ja pani wbijała igiełke to tylko się krzywiła i coś tam zamruczała a potem sie uśmiechała i gadała :) Obwód główki 38,5 cm waga 5200g. Teraz śpi, a ja czekam az prażone w piekarniku dojda bo głooodna jestem strasznie. Wiecie paczki z alegro nadal nie przyszły !!! :ico_placzek: tak się boję że nie dojdą na czas i pod choinka będzie pusto!!
dagmara1709, :ico_brawa_01: pikne fotoski :)

Ja idę jutro po choinkę, tylko że ciężko ze światełkami i M miał popatrzyć w Wiedniu bo ja chcę malutkie żółte lub pomarańczowe ale 100 i nie mogę dostać nigdzie.
Wczoraj dzwonił M i mówi że idzie dzis mi kupić rezent i myślał o jakiejś prostownicy tylko pytał jaką, ale ja stwierdziłam że nie chcę od niego prezentu tak mu powiedziałam.

Lecę sprawdzić do z tym obiadkiem :)

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

17 gru 2007, 18:07

Witam kochane!Dawno mnie tutaj nie było,ale od wczoraj już mam internet i będę już codziennie :-) Bardzo jestem ciekawa co u was wszystkich słychać i u waszych maluchów,narazie nie mam czasu przeczytać zaległe posty ale postaram się nadrobić zaległości.
A to mój Kacperek
Obrazek

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

17 gru 2007, 18:53

eska wszystkiego naj dla OLUSIA niech zdrowo rośnie i dostarcza rodzicom dużo radości
Dzisiaj jade do pracy żeby szefu podpisał mi papiery do NFZ bo musze wyrobić karte dla Olusia.
a mnei juz rece opadaja
bo u mnie w pracy robia problemy z wydaniem jednego druku
i dzisiaj znow bylam w NFZ i oczywiscie wyszlam z kwitkiem..ehhh
normalnie jutro znow zadzwonie do pracy i jak nie wydadza tego druku to wyrejestruje Szymcia od siebie i M go u siebie ubezpieczy

ewasiek ja to sie juz moge załozyc ze napewno bedzie 5

kocura bura moje kciuki mooocno zaciśniete za wizyte w klinice
czekam na pozytywne wieści

kasiorex super fotk i jak super szeroko Nicola sie śmieje...hihi cukiereczek maly

dagmara1709 2 metrowa choinka...no no koniecznie musisz wkleic fotki juz jak bedzie ubrana, a tak wogole to mam nadzieje ze kazda z nas podzieli sie fotkami choineczek

i super wygladasz z mała
taka młoda mamusia....normalnie extra
milusi ten pasek na ścianie w pokoiku
Obwód główki 38,5 cm waga 5200g
brawa dla Marcelki
a z tymi prezentami to trzymam kciuki zeby dotarly na czas
ja tez czekam juz tydzien na posciel i jeszcze nie ma
choc śpiworek kupowalam w tym samym czasie i za 2 dni juz byl
wiec nie wiem od czego to zależy :ico_noniewiem:

Kicia10, witaj i nie zostawiaj nas juz :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_oczko:
pisz co u was sie dzialo?
jak opieka nad Kacperkiem?
były już chrzciny??

a ja sie nie odzywałam
bo wiecie wczoraj przyjechało moje rodzeństwo z UK
i M pojechał po nich na lotnisko do Krakowa
a wcześniej jeszcze bylismy w kosciele na spotkaniu przed chrztem
wiec po tym spotkaniu wpadlam tylko na chwilke do domu
wzielam potrzebne rzeczy Szymcia i pojechalam do rodzicow
i tak juz zostalismy na noc
siedzialam do 2.00 nad ranem i gadalismy
byla mala imprezka
M zawiany procentami ledwo trafil do wyrka :-D
Szymus poszedl spać o 21.00 i jak siostra przyjechala to nawet nie zdążyla go zobaczyc w calej okazalosci, tylko poświecilam jej na małego latarką bo juz byla taka ciekawa jak teraz wygląda :ico_oczko:
a z samego rana dzisiaj jak Szymuś sie obudzil to zaniosłam go do siostry do łóżka
i on taki happy, zadowolony
usmiechal sie, gaworzyl normalnie chyba poczul ze to chrzestna jego bedzie :ico_oczko:
oczywiscie siorka przywiozla mase ślicznych ubranek
normalnie az buźka mi sie śmiała jak je oglądalam
u na takich nie ma a tam takie cuda moża kupic za połowe ceny
juz wiem co bede robic jak tam polecimy 18 stycznia
juz uprzedzilam M ze ja to zakupki codziennie :-D

jeszcze wam wkleje fotki Szymusia mikołajka w nowym stroju

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

17 gru 2007, 19:08

Długo by pisać co u nas przez ten czas się działo.Kacperek nie chce ciągnąć cycusia,krzyczy jak go przystawiam do piersi.Na szczęście w nocy ciągnie cycka,bardzo zasmakowało mu mleczko modyfikowane.Poza tym ma kolki :ico_placzek: już coraz rzadziej,mam nadzieje że juz niedługo znikną na zawsze.A tak poza tym to jest bardzo wesołym chłopcem,w piątek idziemy na szczepienie to zobaczymy ile przytył.Chrzciny będą 27 stycznia :-)

[ Dodano: 2007-12-17, 18:20 ]
Jeszcze kilka zdjęć Kacperka
Obrazek
Obrazek
Obrazek

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 gru 2007, 20:18

Witajcie,
Dzis tak pozno bo bylismy w konsulacie. Zrobilismy ponad 600 km i padam. Nell spala caly czas, z przerwa na karmionko wiec spoko.

oho, mialam napisac ale Nell sie obudzila, znikam :)

eSKa
4000 - letni staruszek

17 gru 2007, 21:04

Kicia super że jesteś i twoj Kacperek też konczy dzis 3 miesiące, wiec wszystkiego naj naj dla niego :ico_buziaczki_big:
Ja tylko tyle na razie bo Olek krzyczy i krzyczy

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

17 gru 2007, 21:15

obiecane fotki

tak spał po spacerku
Obrazek

MIKOłAJEK
Obrazek

Obrazek

Obrazek

eSKa
4000 - letni staruszek

17 gru 2007, 23:18

Eve ale super ten mikołajkowy strój :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
i świetną czape ma Szymcio, ona jest z polarku czy jakies futerko??
Kurcze a jaki z niego przystojniacha na tej fotce w podpisie, bluza pewnie od cioci z UK :ico_oczko:

A do mnie dziś dotarła flanelowa pościel z allegro, i polecam. Ta flanelka jest tak mięciutka że chętnie sama bym sie taką kołderką przykryła :-D

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

17 gru 2007, 23:23

Kocuka nie napisałam poprzednio TERZ TRZYMAM KCIUKI!!

Kicia10, witamy ponownie!! Nie znikaj już na tak długo!!

eve81, jaki mikołajek cuuudny!!

mamo_Zuzi posłuchałam rady i zrobiłam piling i starłam ten balsam teraz sie na oliwkuję a jutro nałożę ten brązujący, mam nadzieję że smug nie bedzie :)

DOSZŁY PACZKI!!!! zn. jeszcze kalendarz dla M nie dotarł ale portwelik już jest, krawacik no i HALECZKA!!! Jest prze śliczna hehe a jak ja ubrałam to nawet całkiem całkiem :) Jeszcze jak bedę mieć czekoladową skórke to juz wogóle. M oczywiście postawił na swoim i kupił mi tą prostownicę w sumie i tak zawsze chciałam wiec akurat :) Wiecie co sobie obiecałam... że M już wiecej nie zobaczy mnie takiej nie uczesanej i nie umalowanej!! :ico_nienie: Bo jak wraca z Wiednia to ja troche odpoczywam i nie zawsze wygladam idealnie.... cholera musi patrzec na mnie a nie na inne!!!

kasiorex
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

17 gru 2007, 23:27

Jejcia moja mała terrorystka nie ma zamiaru spać,a ja już padam na twarz :ico_olaboga: [img][img]http://img231.imageshack.us/img231/2600/imgp1703ly6.jpg[/img][/img] a to nowa focia :-)

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”