ja nie nazekam na spanie w nocy bo jak izie spac okolo 22.30 to spi tak do 5 czasami 6 ale jak si eporzadnie naje przed spaniem,wczoraj dalam jej butekle okolo 7 zjadla 120ml a potem cyc na noc ,a mialam duzo pokarmu bo wczesniej zjadla butelke to sie nazbieralo w sumie to az za duzo bo nie zjadla wszystkiego i cyce nad ranem mialam jak arbuzy duze i twarde
![n :ico_haha_01:](./images/smilies/xx_haha_01.gif)
,ale nocka przespana,
zirafka sprobuj wprowdzic jakies zmiany bo sie wykonczysz kobieto,ja jestem nie wyspana jak mi sie mala o 3 i 6 budzi czsam i to zauwazylam ze wtedy jak nie doje jak naprzyklad jest bardzo spiaca i mi na cycu zasypia tp pobodka o 3 gwarantowana
sylwia moja moze dlatego sie nie przekreca bo jej na brzuszku nie klade bo straszie nie lubii placze ,ale jak ja w nocy na bczku kade to sie bez problemu na plecki przekreca, to chyba wszystko w porzadku i nie wiem co robic czy zmuszac ja do lezenia na brzuszku?
ja malej dalam aptamil odpowiednik polskiego bebilonu,a wy jakie mleko dajecie[te ktore prubuja]?
ja malej dalam bo chcialam zobaczyc czy jejbedzie smakowalo bo za 3 tygodnie zostawiam ja z babcia bo jade na wesele[w koncu jakas rozrywka
![n :ico_brawa_01:](./images/smilies/xx_brawa_01.gif)
] i kupila takie gotowe porcje w kartoniu tylko chwilke podgrzac w goracej wodzie i mozna podawac
narazie zamiezam ja tylko cycem karmic ale mam kilka kartonikow na jakies nieprzewidziane okazje