Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 sie 2009, 12:19

Dzięki dziewczyny :ico_sorki:

anetka607, gratulacje 6 okienka :ico_brawa_01: Zostało Ci już tylko 120 dni :-D

anusiek, tak mi szwagierka mówiła na początku ciąży, że to nie choroba. Ale niestety, tak mówią osoby, u których nie ma żadnych objawów :ico_ciezarowka: ani komplikacji. A niestety coraz więcej się zdarza kobiet ciężko przechodzących ciążę...

Monika 25 , cieszę się, że powoli wszystko się układa :ico_brawa_01: Oby tak dalej :-)

[ Dodano: 2009-08-17, 12:22 ]
anetka607, fajne te ciuszki :-) No i kojec też pierwsza klasa

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

17 sie 2009, 12:31

pooglądałam te ubranka na alegro i są naprawdę fajne :ico_brawa_01: parę rzeczy zamówię a inne dokupię w rodzinnym mieście. Tam jest sporo taniej niż w Warszawie :-) ale za tydzień, kiedy będę po badaniu usg i będę wiedziała dla kogo wybierać :)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

17 sie 2009, 15:01

shiva - tam wlasnie myslalam,ze ta sceneria nie zmieniona,zeby postepy byly widoczne :ico_brawa_01:

mikusia - witaj :ico_sorki:

anetka - brak mi slow na ta Twoja tesciowa :ico_zly: Masz racje,jak bedzie miaal urodziny to tez nie idz :ico_olaboga: A zakupy swietne,ja tez myslalam wlasnie o Art de Lux :-D

monia - trzmam kciuki za meza,zeby mu sie nie odmienilo :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

dorota - a u mnie przeciwnie,synek to taki leniuszek a ta dzidiza szaleje wciaz,a najbardziej w nocy :ico_olaboga:

anusiek, u mojej siostry jest to samo,ona wyszla za maz i przeprowadzila sie na wies,i tam wszyscy wspominaja,ze kobieta w ciazy to kiedys na polu ziemniaki zbietrala,potem urodzila i wracala do zbierania ziemniakow :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: No ale to sa prosci i nie wyksztalceni ludzie,ktorzy nie rozumieja,ze czasy sie zmienily :ico_zly:

U mnie bez zmian,tzn brzusio sie stawia ale spojenie ucichlo,tylko ciiii :ico_oczko:

No i wlasnie tesciowa zadzwonila,ze wpacili nam na konto kaske na to USG 3D,bo mowilismy,ze prywatnie idziemy i nam zrobili niespodzianke :-D :-D :-D

Monika 25
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

17 sie 2009, 15:03

Znalazlam fajny wózeczek http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=709649683 , i co o nim sadzicie ??

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

17 sie 2009, 15:43

No i wlasnie tesciowa zadzwonila,ze wpacili nam na konto kaske na to USG 3D,bo mowilismy,ze prywatnie idziemy i nam zrobili niespodzianke
ale miło :-) :-)
moje usg będzie kosztować 400 pln :ico_olaboga:
Lekarza poleciła mi moja ginekolog, podobno najlepszy specjalista w całej Polsce a i sprzęt ma najlepszej jakości.
Każde badanie mam za darmo, bo mam wykupiony pakiet w medi tak więc postanowiliśmy że pójdziemy do tego lekarza i nie będziemy oszczędzać na tym badaniu.
Monika 25 technicznie na wózkach się nie znam. Jedni chwalą 3 kółka inni nie. Mi się podoba taki i sama będę szukać czegoś podobnego lub kupię właśnie taki. :-)

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 sie 2009, 17:22

iw_rybka, ale miło ze strony Twojej teściowej :ico_brawa_01: Tak więc teraz tylko czekać na badanie :ico_haha_01:
Fajnie, że się lepiej czujesz. Oby tylko brzusio się uspokoił. :ico_sorki: :ico_sorki:

Monika 25, wózek fajny, tylko nie przemawiają do mnie 3 koła :ico_noniewiem:

anusiek, 400 zł :ico_szoking: ale jeśli lekarz taki dobry, to fakt - warto zainwestować.

Dziś dzidzia strasznie się wierci :ico_szoking: Nie kopie, tylko się kręci - aż cały brzuch mi faluje :-D Fajne uczucie :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

17 sie 2009, 17:53

Nie kopie, tylko się kręci - aż cały brzuch mi faluje Fajne uczucie
hihi a to tego jeszcze nie znam :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

17 sie 2009, 21:30

Monika 25, wozeczek sliczny :ico_brawa_01:

anusiek - 400 zl :ico_szoking: droooogo :ico_olaboga:

A tescie naprawde fajni sa,czesto nam pomagaja,zreszta moji rodzice tez jak przyjada,to zawsze jakas kaske zostawia,mimo,ze ani jednym ani drugim sie nie przelewa :ico_oczko:

anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

18 sie 2009, 12:42

Znalazlam fajny wózeczek http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=709649683 , i co o nim sadzicie ??
takie wózki sprawdzają się przy prostych i równych chodnikach u nas mało takich i nawet w sklepach odradzają bo potrafia wywrotne być :ico_szoking:

iw_rybka, a ile ty płacisz za usg

ja wczoraj byłam na grillu u rodziców i moja dzidzia prezenty dostała od siotry body żółte z żyrafą i do tego półśpiochy na których z przodu jest przód żyrafy a z tyłu tył, super są, a moja mama kupiła 2 pary bodów na przyszły rok na lato z krótkim rękawem, jedne w różowe delikatne wzorki a na 2 jest duże różowe serducho :ico_haha_01:

dzisiaj idę do fryzjera i do reportera na zakupy, podobno fajne koszulki są, jak nie wejde w nie teraz to na przyszły rok będą :-D no i jak będzie mi się chciało to pójdę włosy pofarbować do mamy, już zapisałam się na wizyte do ordynatora oddziały ginek. za tydzień mam, ciekawe co on mi powie, może coś nowego

wczoraj jak przyłożyłam słuchawki z muzyką do brzucha to mała tak kopneła w słuchawkę że mało mi z ręki nie wypadła, ale mieliśmy ubaw :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

18 sie 2009, 12:55

Co do tego USG to moje kosztuje 100zl,bo jestem jego pacjentka( chodze do niego panstwowo,na kase chorych) ale wie,ze jak mam watpliwosci to bylam prywatnie i przed ciaza zabieg u niego prywatnie tez robilam :ico_oczko: No i on mowi,ze to nie jest kolorowe ale widac wyraznie,ze to jego 3D jest skupione na kosci nosowej i tych najwazniejszych organach,cokolwiek to znaczy :ico_oczko: no i co najwazniejsze,obiecla mi znalezc plec i zrobi badanie juz jutro.

Jestem dzis po wizycie u niego,powiedzialam mu,ze czuje sie juz lepiej,wiec nie wspomnial o szpitalu ale powiedzial,ze jutro zrobi mi USG i sam sprawdzi jak to wszystko wyglada :ico_wstydzioch: Chyba mi nie wierzy :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

No i dostalam od kolezanki z forum,z naszego watku kwietniowki 2007 mate edukacyjna :ico_brawa_01: a od innej,ktora tez poznalam na forum jak bylam w ciazy z Andrzejkiem zabawki edukacyjne do przyczepienia na lozeczko,- na wozek i inne edukacyjne grajace,wiec dzidzia moja jest wyposarzona konkretnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Teraz tylko chce dokupic jeden komplet poscieli z ochraniaczem,posciel do wozka ( z Andrzejkiem nie potrzebowalam,bo kwiecien byl juz cieply) i wozek :ico_brawa_01:

No i pierdolki,w stylu smoczek,butelka,oliwka i zel do kapieli,powoli zaczne kupowac pieluszki i chusteczki,ja sie trafi promocja i czekac na dzidzie :-D Wiadomo,ze te wklady i podklady do szpitala,to na sam koniec ale generalnie jestem urzadzona :ico_oczko: Plus bycia mama po raz drugi,w niewielkim odstepie czasu :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”