superJestem taka szczęśliwa, że ta rehabilitacja przyniosła efekty

hehe dokladnieno to spełniłaś swój obiowiązek i na najbliższy czas możesz nie odwiedzać teściowej
brawa dla Kiarybo Kiara po raz pierwszy swiadomie lapala zabawke - motylka zawieszonego na tym luku od lezaczka... lapala go, obracala. oczywiscie musialam sfilmowac ten wyczyn
a ty juz piersia nie karmisz Adasia??wczoraj mu wyszło koło łokci i pod kolanami,
lokalizacja rzeczywiscie jak przy neurodermitis...koło łokci i pod kolanami,
podobnie jest tez np. przy luszczycy, egzemach... dermatolodzy sami sie w tym gubia...różowe plamki na których skóra jest szorstka i się łuszczy
wyobrazam sobieBardzo fajny widok
Kiara tez sie czesciej budzila, az mnie sutki rozbolaly...u nas nocka tez dziwna,
troszke to trwa, zanim sie sutki zregeneruja... az sie karmic odechciewaa przy karmieniu czuje ból niestej ziemi
moj syn jak ma kontakt ze zwierzetami to ma plamki takie ciapki jak piesek i one sa szorstkie i to jest nie na calym ciele tylko miejscamiA ja już nie wiem co jest wczoraj znowy mi Adasia wysypało(choć to złe określenie) bo robią mu się takie różowe plamki na których skóra jest szorstka i się łuszczy,
moja paskuda dzisiaj tak samo tylko ze ona je o 20 a pozniej dopiero o 5 albo 6 ale zawsze jeszcze spala a dzisiaj zasnela dopiero ok 8 jak ja wstalamA o 5 ona wstała i stwierdza, że jest wyspana
az mi lzy w oczach stanely... jak tak bardzo nie chciala, to mogla oddac, i tak sie juz urodzilo... tyle rodzin czeka na adopcje, szybko znalazloby malenstwo kochajaca rodzine... no co za potwor... a jej ojciec tez nie wart komentarza...http://www.se.pl/wydarzen...cia_137176.html okazalo sie ze to rodzinka
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość