leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 kwie 2010, 16:46

Jestem taka szczęśliwa, że ta rehabilitacja przyniosła efekty :ico_sorki:
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 kwie 2010, 19:58

pochwalic sie chcialam:
Obrazek
dzieciaczki moje :-)
a tu sama Lenka
Obrazek

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 kwie 2010, 20:29

pochwalic sie chcialam:
:ico_brawa_01: fajne masz skarby :-)

a ja sie dzisiaj usmiechalam jak glupi do sera, bo Kiara po raz pierwszy swiadomie lapala zabawke - motylka zawieszonego na tym luku od lezaczka... lapala go, obracala. oczywiscie musialam sfilmowac ten wyczyn :-D mala rzecz, a cieszy :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 kwie 2010, 09:45

Shiva- super że Justynka tak ładnie zaregowała na rehabilitację :ico_brawa_01:

leona- no to spełniłaś swój obiowiązek i na najbliższy czas możesz nie odwiedzać teściowej :-D

helen- brawa dla Kiary :ico_brawa_01:

A ja już nie wiem co jest wczoraj znowy mi Adasia wysypało(choć to złe określenie) bo robią mu się takie różowe plamki na których skóra jest szorstka i się łuszczy, wczoraj mu wyszło koło łokci i pod kolanami, czyli typowo jak w zapaleniu skóry, mam termin do dermatologa dopiero na 13 maja, obyśmy dotrwali, na szczęście jest pogodny czyli raczej jakoś strasznie go to nie swędzi.

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 kwie 2010, 09:47

dorotaczekolada, śliczna Lenka :ico_brawa_01: Dzielnie główkę trzyma w górze :-D A synuś jaki uśmiechnięty.

Helen, no to gratulacje :-D Masz rację, każda, nawet najdrobniejsza rzecz bardzo cieszy :ico_brawa_01:

U nas dziwna noc była. Mała zasnęła ok 23, o 1 ją jeszcze podkarmiłam. A o 5 ona wstała i stwierdza, że jest wyspana :ico_szoking: O 6 zrobiła kupkę, więc musiałam ją umyć. Dopiero potem zjadła i zasnęła o 7, gdy mąż wstawał do pracy. Ja dołączyłam do niej ok 7.30 i pozwoliła mi pospać do 9.15 :ico_sorki:

Justynce strasznie spodobało się łapanie za stópki. Potrafi długi czas leżeć i przyciągać stopę do siebie. Raz jedną, raz drugą. Bardzo fajny widok :ico_haha_01:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 kwie 2010, 09:53

hejka
no to spełniłaś swój obiowiązek i na najbliższy czas możesz nie odwiedzać teściowej :-D
hehe dokladnie :ico_oczko:
bo Kiara po raz pierwszy swiadomie lapala zabawke - motylka zawieszonego na tym luku od lezaczka... lapala go, obracala. oczywiscie musialam sfilmowac ten wyczyn
brawa dla Kiary :ico_brawa_01:
wczoraj mu wyszło koło łokci i pod kolanami,
a ty juz piersia nie karmisz Adasia??

u nas nocka tez dziwna, :ico_haha_01: Maly jadl juz o 2ej a o 5tej wyspany podobnie jak Justynka :ico_haha_01: :ico_oczko:
pogadalismy do 6.30 i zasnal a ja razem z nim, wstalismy o 9tej :ico_oczko:

chyba dzisiaj ze spacerku nici bo ciemno i co chwile pada :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

23 kwie 2010, 10:25

hey dziewczyny u mnie nocki są takie że wstajemy co 2 godziny na karmienie :ico_olaboga: Dziś przykładowo ok 1, 3, 5 i 7 już wyspany :ico_olaboga:

dorotaczekolada śliczne dzieciaczki i córeczka podobna do synka :-)

Shiva super, nie mogę się doczekać kiedy mój będzie łapał stópki. Na razie podnosi je do góry i się im przygląda :-)

dziś piękna pogoda, więc na spacer na pewno pójdziemy.
Kurcze mały niby nie ma już pleśniawek a przy karmieniu czuje ból niestej ziemi :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 kwie 2010, 10:47

koło łokci i pod kolanami,
lokalizacja rzeczywiscie jak przy neurodermitis...
różowe plamki na których skóra jest szorstka i się łuszczy
podobnie jest tez np. przy luszczycy, egzemach... dermatolodzy sami sie w tym gubia...
Trzymam kciuki za Adasia, zeby to jednak nie bylo nic chronicznego :ico_sorki:
Bardzo fajny widok
wyobrazam sobie :ico_brawa_01:
u nas nocka tez dziwna,
Kiara tez sie czesciej budzila, az mnie sutki rozbolaly...
a przy karmieniu czuje ból niestej ziemi
troszke to trwa, zanim sie sutki zregeneruja... az sie karmic odechciewa :ico_olaboga:

anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

23 kwie 2010, 13:04

dorotaczekolada, super zdjecia, a corka jakie ma super wloski :ico_brawa_01:
A ja już nie wiem co jest wczoraj znowy mi Adasia wysypało(choć to złe określenie) bo robią mu się takie różowe plamki na których skóra jest szorstka i się łuszczy,
moj syn jak ma kontakt ze zwierzetami to ma plamki takie ciapki jak piesek i one sa szorstkie i to jest nie na calym ciele tylko miejscami
A o 5 ona wstała i stwierdza, że jest wyspana :ico_szoking:
moja paskuda dzisiaj tak samo tylko ze ona je o 20 a pozniej dopiero o 5 albo 6 ale zawsze jeszcze spala a dzisiaj zasnela dopiero ok 8 jak ja wstalam :ico_zly:

http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/urodzi ... 37176.html \

caly czas o tym mysle i patrze na moja matutka i sobie nie wyobrazam jak mozna skrzywdzic taka niewinna istotke :ico_placzek:

jutro jedziemy do gdanska, nie chce mi sie ale juz od dawna planowalismy musze wkoncu dyplom odebrac i przy okazji pojedziemy do sopotu niech mala sie dotleni :-D
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2010, 13:29 przez anetka607, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 kwie 2010, 13:24

az mi lzy w oczach stanely... jak tak bardzo nie chciala, to mogla oddac, i tak sie juz urodzilo... tyle rodzin czeka na adopcje, szybko znalazloby malenstwo kochajaca rodzine... no co za potwor... a jej ojciec tez nie wart komentarza...

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”