z tym lumpikiem, niby są, ale nie w dobrych punktach, ja mam lokal koło szpitala, w tzw drugim centrum, może wypali, tym bardziej że nie muszę w to wkładać dużo kasy, bo znajoma ma roban i sporo rzeczy więc da mi część, powiedziała żeby spróbować, jeśli nie zarobię na koszty to za ciuch nie chce nic a jeśli tak no to coś za te ciuszki jej zapłacę, już zamówiłam na allegro wagę, tak bardzo chciałabym zeby wypaliło no a jeśli nie wypali to widocznie nie mam głowy do interesów
u nas nocka zupełnie inna niż wszystkie

położyłam Mata spać około 8 potem ze 2 razy podałam mu smoczka i spał do 12, przebudził się ale T go położył z powrotem spać i tak do 4, przebudził się dałam pić i spał do 6 więc mozna powiedzieć ze jestem super wyspana

, od 2 dni robi taki rzadsze kupki, nieszczęsne zęby

coraz więcej i dłużej stoi sam ale tylko wtedy jak się zapomni, wiecie co wkurza mnie gadanie "a bo moja córka, wnuczka itd zaczęła chodzić jak miała 10 miesięcy, często to słyszę od zupełnie obcych ludzi, bo jak jeżdżę do kazimierzy to jesteśmy w sklepie u teściowej i Mat tam raczkuje no i klientki najpierw pytają ile ma a potem się zaczyna,

co moje dziecko niby opóźnione??? normalnie gryzę się w język no bo klientce nie powiem przeciez do słuchu ale czasem to normalnie aż się we mnie gotuje