Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

17 kwie 2008, 22:16

oj wspolczuje wszystkim chorowitkom....nawet nie wiem co poradzic bo to chyba taki sezon chorobowy :ico_noniewiem:

Kamizela,nie mam pojecia co drobnego mozesz dac....my tez tu mamy roczki i dajemy prezenty.....powiem Ci co ostatnio dostala ta mala Pati...wiec tak...piaskownice,tunele materialowe,zestaw instrumentow,nocniczek,ubranka....to chyba wszystko :ico_noniewiem: ...teraz na drugi roczek chcemy kupic dziewczynce lalke taka od 12mcy.....i cos do tego,dzis widzialam za 8f taka pierwsza lalke a Baby Born dla tego przedzialu wiekowego są za 13f....wiec to tak u nas pasuje tyle wydac...

dzis tez Maya bawila sie w sklepie taka kasą sklepową z waga itp.i ona tez byla od 12 mcy...i fajna,solidna i grająca....no ale chyba zdecydujemy sie jednak dla Mayci na ten wozeczek dla lalki...albo jeszcze laptop mi sie podoba :ico_noniewiem: duzo tego i trudny wybor :ico_olaboga:

Maya miala dzis znow problem z zasnieciem ale juz smacznie spi...uff a tatus z nia :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 kwie 2008, 22:32

Massumi łazjo, dlaczego się nie chwalisz?????? :ico_placzek: ona mnie już nie kocha... :ico_placzek:

Kamizela mnie się też pomysł wietrzenia bardzo podoba... :ico_brawa_01:

Glizdunia no laptop fajna rzecz.

Ja nie wiem...z drobiazgów to można kupić w sumie dużo..zależy czego dziecko potrzebuje i ile mniej więcej chcesz wydać...moim faworytem obecnie jest basen z kulkami! i Hania dostanie na roczek :ico_haha_01:

Ja poprasowałam znów stos...oprócz prania J, bo ostatnio mu wyprasowałam i nawet nie zauważył. To srał go pies, niech se radzi.
Zresztą...i tak żyjemy obok siebie, ożywienie dotyczy tylko Hani i spraw z nią związanych...

Zapomniałam napisać, że jutro o 8.30 jedziemy na cewnikowanie siuśków!!! :ico_olaboga:
I że testuję nowe pieluchy pampers play ans sleep....kosztują tyle co biedronkowe da-da, ale może okażą się lepsze. Na pewno są bardziej miękkie...

Ok ,lecę, dobranoc!!!

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

17 kwie 2008, 22:41

Hej dziewczyny .....

padamn na twarz .. doczytałam Was ... ale nie ma msiły za duzo pisac ....

wyprawa z 2 dzieci - 10cio godzina jest potwornie meczaca .... szczegolnie jak sie dyskutuje z "fachowcami".....

Buziak dla Kinguli :ico_tort: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:

i odpadam ...

dobranoc ......

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

17 kwie 2008, 22:51

Zborra ...basen kuleczkowy tez fajna rzecz...duzy wybor w tych basenach jest...szkoda ze nie mam na to miejsca :ico_placzek:
jutro cewnikowanie?uuu...trzymam kciki...boje sie za Was :ico_olaboga:

Kulka...10h + fachowcy?no niezle....ale na sama mysl o podrozy do PL mnie juz skreca...chyba ze 30h pojedziemy :ico_noniewiem:

a ja jak sie pryszczata zrobilam przed @ :ico_olaboga: :ico_zly: ...juz patrzec na siebie nie moge,ale od czasow nastolatkowych tak zle nie bylo :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 kwie 2008, 23:12

A ja wpadam jak zwykle :-D

Ale tak na chwilkę, też jakaś padnięta jestem.

Odwaliłam dziś kawał prasowania i te kluski śląskie i Karol wszystko mnie jakoś zwaliło z nóg. Praowałam przy serialu "Barwy szczęścia" jak to mówi mój Sikor "Odcienie rozpaczy" Ogląda któraś? Nie, nie będę wrażeń serialowych opisywać, tylko tam gra taka dziewczyna - Weronikę - która mi jakoś tak bardzo naszą GLIZDUNIĘ przypomina, też taka ładna czarnula.

zborra, a Ty te biedronkowe pieluchy kupowałaś, bo właśnie się zastanawiam nad nimi czy nie wypróbować, ja cały czas na tescowych jadę.

Kamizela no ja to lada dzień specjalny remont balkonu robię w tym celu, kolega terakotę ma mi położyć i chcę siatką taką ogrodową drobną przepleść, żeby Karol zabawek mi nie wyrzucał.

No tak Karol się przebudził i musiałam przerwać pisanie.... i teraz już nie pamiętam co miałam więcej napisać, no trudnio, pewnie się nie obrazicie.

Dobranoc

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

18 kwie 2008, 08:33

z tym lumpikiem, niby są, ale nie w dobrych punktach, ja mam lokal koło szpitala, w tzw drugim centrum, może wypali, tym bardziej że nie muszę w to wkładać dużo kasy, bo znajoma ma roban i sporo rzeczy więc da mi część, powiedziała żeby spróbować, jeśli nie zarobię na koszty to za ciuch nie chce nic a jeśli tak no to coś za te ciuszki jej zapłacę, już zamówiłam na allegro wagę, tak bardzo chciałabym zeby wypaliło no a jeśli nie wypali to widocznie nie mam głowy do interesów :ico_haha_01:

u nas nocka zupełnie inna niż wszystkie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: położyłam Mata spać około 8 potem ze 2 razy podałam mu smoczka i spał do 12, przebudził się ale T go położył z powrotem spać i tak do 4, przebudził się dałam pić i spał do 6 więc mozna powiedzieć ze jestem super wyspana :-D , od 2 dni robi taki rzadsze kupki, nieszczęsne zęby :-D coraz więcej i dłużej stoi sam ale tylko wtedy jak się zapomni, wiecie co wkurza mnie gadanie "a bo moja córka, wnuczka itd zaczęła chodzić jak miała 10 miesięcy, często to słyszę od zupełnie obcych ludzi, bo jak jeżdżę do kazimierzy to jesteśmy w sklepie u teściowej i Mat tam raczkuje no i klientki najpierw pytają ile ma a potem się zaczyna, :ico_zly: co moje dziecko niby opóźnione??? normalnie gryzę się w język no bo klientce nie powiem przeciez do słuchu ale czasem to normalnie aż się we mnie gotuje :ico_zly:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 kwie 2008, 08:59

Dzień dobry, dzień dobry!!!!

Kate ja sama myślałam kiedyś o takim sklepie, ale u nas miejscowość nie duża, a tych sklepów masę i przestałam myśleć :-D
Ale Tobie życzę, żeby się udało, szkoda że tak daleko, bo sama bym wpadała do Ciebie, może po znajomości jakieś lepsze ciuszki bym dostała :ico_oczko:

A ludzkim gadaniem się nie przejmuj. No ten dziwny wyścig już od pokoleń się ciągnie.

Wpadnę za jakiś czas znowu.....

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 kwie 2008, 10:52

Ello

Witam się z poranną późną :ico_kawa: :ico_haha_02:

Mam wieści od Zbory:
"niestety nie moglam b yc z Hanią. slyszalam, ze troche plakala. wyniki beda w poniedzialek".

Wielkie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla naszych dzielnych dziewczyn :-)

U nas nocka zleciał szybciorem w sumie to nie mogę narzekać, ale mam ochotę pomarudzić... :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

18 kwie 2008, 11:04

witam sie z rana i ja...Maya dzis pospala do 7.30 wiec i j wyspana jestem...
tatus idzie dzis na 19.00 na nadgodziny wiec kapiel samotna sie szykuje...

Sikorko,mam nadzieje ze ta postac filmowa to jakas mila dziewczyna :ico_oczko:
Zborra....niestety albo i stety ze nie bylas z Hania...wiesz dlaczego tak robia...bo to za duzy stres dla rodzica i wtedy trudniej to wykonac...tak chyba jest lepiej ze rodzica nie ma w takiej sytuacji....wlasnie mama mi mowila ze przy takich roznych badaniach zabieraja dziecko do badania......ciesze sie ze juz po wszystkim....ale jestescie dzielne!!!!
Massumi...zawsze mozesz troche pomarudzic nam tutaj...nawet jak jestes wyspana :ico_oczko:
Maya byla na probie usypiania ale proba nie powiodla sie niestety....teraz chyba kupe robi bo cos steka..hmmm...daje jej od wczoraj pol kromki malej chlebka z maslem na sniadanie ale daje jej do reki i zjada caly ze skorkami :ico_brawa_01: :-D ....bo zawsze kromke zjada bez skorek ale czas jesc normalnie...wiec je....w sumie zjadla dzis cala kromke ze skorką....no i to mi sie podoba :-D

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 kwie 2008, 11:19

GLIZDUNIA, no właśnie chyba się nie wyspałam... bo slęczałam przed kompem w poszukiwaniu sama nie wiem czego.... :-D

A tu moje maluchy:

Ostatnio przed naszym domem popsuł się walec, dla moich szkrabów jego naprawa okazała się wielką atrakcją :-D

Obrazek
Obrazek

Choć, tu do mnie, poczuj się swobodnie :-D

Obrazek
O czym on do mnie rozmawia???
Obrazek

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”