basia24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 gru 2007, 18:50

monika83, moze jego mama pila w ciazy drinki i teraz taki stukniety jest :-D

[ Dodano: 2007-12-12, 17:56 ]
kamila_torun, kurcze az mi sie teraz smutno zrobilo,nie smuc sie kochana ,daj tyle ile mozesz,ja to osobiscie nie lubie takiego skladania sie na prezenty,co to w ogole jest kazdy daje to na co go stac,dobrze ze moja tesciowa mieszka 400km od poznania, ona mie nawet do szalu doprowadza jak jest tak daleko,wyobraz sobie ze kupuje mi smoczki,buteli jakies spiszki dla małej i nie wiem co tam jeszcze,tak mnie w....... ze szok,to ja mojej zuzi jeszcze nic nie kupiłam a ona cala wyprawkie mi kupi szok, nie martw sie wszystko bedzie dobrze :ico_ciezarowka: :ico_tort: :ico_zakochani:

kamila_torun
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

12 gru 2007, 19:05

basia24, no to ja mam podobnie.. tylko do szalu doprowadza mnie tez i moja mama.. tesciowa mieszka w toruniu juz mi duzo ubranek zalatwila dla malucha.. moja mama teraz na swieta z GB przyjezdza i juz cala walize maja dla Kondzia.a ja?? K.....A!!!!!!!!!!!!!!!! mnie dzis nie bylo stac na to by kupic welniaczki slodkie takie buciki dla mojego maluszka..kosztowaly 20 zl i na dodatek......... nie kupuje nic bo nie wiem czy juz tego nie bede miala od calej rodziny.. juz mam ze 4 smoczki 1 butelke do herbatki.. fotelik do samochodu, lozeczko... a ja do diabla chyba nic nie kupie..bo chyba wszyscy nas obkupia!! :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

a najlepiej moj maz.. jak powiedzialam mu o tym skladkowych aparacie.. ze ja mam podjac decyzje! k....a :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: nie tylko sie pochlastac! powiedzialam mu ze przyjedzie to sam zadecyduje ile dac jak zobaczy swoje puste konto na samych DEBETACH!!!

firma miala sie rozwijac...ale zanim sie to wszystko pozazebia to czasu troche minie, zwlaszcza ze mielismy pare wydatkow nie przewidzianych..jak naprawa auta.. i takie inne za pare tys.. :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: DOBIJCIE MNIE?!!!!!!

basia24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 gru 2007, 19:19

kamila_torun, spoko bedzie dobrze najlepiej to sie nie w...... bo tylko dzidzia na tym cierpi,ja swojej wczoraj powiedzialam ze ma sie opanowac,a moj maz tez nic swojej mamusi nie powie bo przeciez mamusia tylko dziecku kupuje,ale troche za szybko,ja nie jestem jakas panikara,nie wierze w zabobony ale kurcze smoczek,butelke i takie osobite rzeczy to rodzice sami powinni kupic dzidzi. bedzie dobrze zobaczysz ,a kasa raz jest raz jej nie ma tak to juz jest, najwazniejsze ze za chwile zostanisz mamusia slicznego malenkiego bobaska :-)

monika83
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

12 gru 2007, 19:28

kamila torun nie przejmuj sie tak kochana :ico_pocieszyciel: z tym aparatem to naprawde przeginka,ciekawe co tesciowa by powiedziala gdyby twoj maz chcial dla ciebie kupic np.skladkowy zloty zegarek czy tez by uwazala to za tak dobry pomys,a co do tego prezentu dla niej to ja uwazam ze chlopak powinien dac przynajmniej polowe a druga polowe podzielic jeszcze na 3 czyli czesc od mamy ,taty i jedna od brata a co spodziewasz sie dziecka i macie duzo wydatkow powinni zrozumiec,a jak nie to beda cie zadziej odwiedzac,a skoro ci na nerwy dzialaja to nie bedziesz rozpaczac :ico_haha_01:
a co do tego obkupywania przez rodzinke to ma tez dobre strony zaoszczedzisz kasy i jak dostaniesz duzo rzeczy to bedziesz miala wybor co ci bedzie pasowalo bedziesz uzywala a co nie cisniesz w kat i nikt nawet nie musi o tym wiedziec :ico_haha_01: a jesli cos naprawde bardzo bedzie ci sie podobalo a juz cos takiego dostalas to i co z tego i tak mozesz sobie kupic a co tam :-D
a teraz sie usmiechnij kochana,bo niewolno sie ciezarowkom denerwowac :ico_nienie: :ico_ciezarowka:

[ Dodano: 2007-12-12, 18:29 ]
najwazniejsze ze za chwile zostanisz mamusia slicznego malenkiego bobaska
no wlasnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

kamila_torun
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

12 gru 2007, 19:47

basia24, monika83, dzieki za slowa otuchy. buziaczki dla Was. :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Aneta 30
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 gru 2007, 20:29

Basiu ja tez dopiero mam 26 tyg i 3 dni tak ze nie jestes sama :-D
kamila_torun, kochana nie martw sie no co do prezentow to mnie to przerazilo takie drogie prezenty :ico_szoking:
Ja prezenty robie tylko corce i mezowi a jak idziemy na kolacje wigilijną do meza siostry to jest juz duzo predzej ustalane ze prezentow nie robimy :-) Jak bym miala dla calej rodzinki robic prezenty to bym musiala zrobic dobry skok na bank :-D bo nie stac mnie na takie wydatki
A co do kupowania dla dzidziusia na jedno macie fajnie bo bedziecie miec prawie wszystko juz do dzidziusia :-D
Ja niestety jeszcze a moze prawie nie mam nic oprucz no parenascie ciuszkow z poprzedniej ciazy a tak lozeczko cala wyprawke dopiero bedziemy musieli robic.Jak narazie jeszcze nie chodze na takie zakupy bo mam jeszcze sporo czasu :-)

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 gru 2007, 20:30

wiecie co, coś mnie natchnęło i robię jabłecznik, jak wyjdzie, to Was poczęstuję :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-12-12, 19:39 ]
wiecie co, z tymi prezentami to rzeczywście przesada :ico_olaboga:

Dona
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 gru 2007, 21:29

Mnie też się wydaje,ze z tym kosztownym prezentem to przesada, jakby niektóre osoby nie wiedziały, ile wydatków czeka przyszłych rodziców.
kamila_torun, nie denerwuj sie, a nie mozesz jakos pogadac z tesciówką? Albo rzeczywiście to Twój mąż powinien zrobic.

My spędzamy święta u moich rodziców. Kupiłam drobiazgi, bo tez nie mamy kaski (budujemy dom), postawiłam na kosmetyki (a co, nie muszę byc oryginalna). Niektóre z nich kupiłam na poczatku listopada, bo miałam zniżki w niektórych sklepach. A moja chrzesniaczka zazyczyła sobie duuuża kuchnię :ico_szoking: Niestety, bedzie musiała sie zadowolic zabawnymi żelkami do kąpieli.

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 gru 2007, 21:29

co do prezentów to fajnie sie je robi jak ma się kasę. My z mężem sobie zawsze robimy no i idziemy na wigilię do moich rodziców, gdzie jest babcia z dziadkiem więc tez im robimy gwiazdkę ale sa to prezenty raczej symboliczne. Bo wiadomo, że nie o to chodzi zeby pozbyć sie pieniędzy tylko o pamięć i tradycję.
A mama nauczyła mnie jeszcze jednego: żeby zawsze w wigilię mieć przy sobie pieniążka i nosic go przez cały dzień a poźniej przez cały rok będa sie mnie trzymały pienądze. I w żadnym wypadku nie wydawać już pieniędzy w wigilię. spróbujcie dziewczynki u mnie chyba działa. :ico_oczko:

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 gru 2007, 22:30

Kochane poczęstujcie się jabłecznikiem, robiłam go po raz pierwszy i się udał :ico_oczko: :ico_tort:

miłych senków

dzisiaj w nocy wraca mój mąż i będzie ze mną aż do poniedziałku :517: :517: :521: :523: :524: :523: :524: :525: :526: :527: :528:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”