aga0406
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 kwie 2008, 13:51

Mamcia gratulacje za kotlecika :ico_brawa_01: Pochwała od mężulka to wielka pochwała hihi
Ja też podziwiam bo w kuchni to urzęduję sporadycznie bo raczej mój mąż jest od gotowania, ale jak już muszę to już coś tam upichcę.
Wczoraj zrobiłam sobie serek żółty w jajku i bułce tartej po prostu był super mniammm

Awatar użytkownika
myszka_g
Jestem najmądrzejszy na forum!

04 kwie 2008, 13:53

Jakoś nic nie znalazłam, ale dzwoniłam do ANTONINA maja jeszcze miejsce a ceny sa takie:
domek 3 osobowy z łazienka kuchnia TV itp - 75zł
domek 2 osobowy z łazienką kuchnią TV itp - 70zł
domek 2 osobowy z łazienką - 60zł
2 domki 4 osobowe (2 pokoje) z łazienką i kuchnia TV - 90zł

ja mogę mieszkać z kimś.
Mam jak najszybciej zadzwonić.

Awatar użytkownika
katelajdka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

04 kwie 2008, 14:02

MamciaKochana, ależ ta Twoja Julcia kochana, jakie dobre serduszko, mamusi kwiatuszki zbierała!!! Cudo!!! :-D A jeszcze zapomniałam dodać wczesniej że jestem oczarowana zdjeciami które wstawiłąś wczoraj!!! Julka jest piękn dziewczynka i tak slicznie pozuje!!! A to zdjęcie z meżem też piękne. Juz nie mówię o Tobie!!! Super włosy, nic nie musisz robić z nimi jak masz takie piękne!!
Gratuluję kotlecika!! ihihih:)) Wprawdzie wyszedł jeden ale za to jaki??!!! Ha,ha!!
Super, byle tak dalej!!
A gdybyś chciałą dziś zagłosować na bartolinka to tutaj:
http://hosting.pampers.pl/pl_PL/google_ ... om=gallery
aga0406, ja też uuwielbiam "wyprażany syr", hihihi
Tak to się nazywa na Słowacji!!! Tam sie nauczyłam takie jesć i to juz chyba z 15 lat temu!!!

[ Dodano: 2008-04-04, 14:05 ]
myszka_f, to moze ten Antonin... ja byłabym za !!!!Zaraz przychozdi mój mąż to go zapytam. A czy nie ma możliwości z kuchnia i łązienka ale bez tv??

Awatar użytkownika
myszka_g

04 kwie 2008, 14:13

katelajdka, nie jestem pewna czy wszystkie są z tv bo ta kobitka tak szybko mówiła że nie wszystko zdążyłam sobie zapisać.

Awatar użytkownika
katelajdka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

04 kwie 2008, 14:16

myszka_f, acha, ja pamiętam z tej strony ze były bez tv tańsze, wolałabym z kuchnią i łazienka ale juz tv nie jest nam konieczne

[ Dodano: 2008-04-04, 14:37 ]
Zadzwoniłam też do Antonina!!!
MAm dodatkowe informacje!!
Domek bez tv kosztuje:
2 osob. 60zł
3 os. 75zł
Są też domki 3 os z kuchnia ale łazienka jest wspólna dla dwóch domków: 65zł za domek,
domki 2 osob. z wspólną łązienka ale osobna kuchnia 50zł.
Wiadomo że dzieci nie płącą za nocleg.
A obiady jest mozliwość jesć u nich. Kosztują 10 zł drugie danie, a ile zupa to nie wiem, ale ile moze kosztować?? 4 zł?? Zresztą nie kazdy musi jeść dwa dania!!
Wydaje mi sie spoko!!!
myszka tych doimków z tv jest tylko kilka a tych bez to więcej, zależy kto jak
chce i ile ma kasy!! Wydaje mi się że każdy cos wybierze odpowiedniego!! A dom o podwyższonym standardzie 80zł.

Awatar użytkownika
Magdzinka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

04 kwie 2008, 15:19

mamcia, lulu, Eva świetne fotki !!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super się ogląda nasze dzieciaczki :ico_brawa_01:

katelajdka mi też się wydaje, że jedzinko po 2 miesiącach w zamrażalniku to może już nie być za dobre - ja chyba bym nie dała

SPOTKANIE mi pasuje też ten drugi długi weekend. No ale niestety tak jak już wcześniej pisałam jak dla mnie Antonin odpada bo to jest za daleko - mam ponad 300 km, a u nas też kiepsko z kaską a to dodatkowe 200 km kosztuje, no i domki też droższe. ALE MNĄ W OGÓLE SIĘ NIE PRZEJMUJCIE :ico_sorki: ZAŁATWIAJCIE WSZYSTKO, najwyżej nie pojadę, a najważniejsze żeby w ogóle to spotkanie doszło do skutku :ico_oczko: i chociaż część lutówek się spotkała i poznała :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-04-04, 15:21 ]
Hekkate zagłosowane :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-04-04, 15:22 ]
katelajdka, olala, anilewe na was też głosuję - tylko nie dzisiaj :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-04-04, 16:56 ]
chyba że może udałoby się znaleźć coś na ŚRODKU POLSKI: Łęczyca- Piątek - Łowicz - Walewice - Arkadia - Nieborów ???

Awatar użytkownika
olala
4000 - letni staruszek

04 kwie 2008, 18:03

MamciaKochana, ale masz kochaną córeczke! Takie momenty są wzruszające, bo nikt naszych maluszków nie uczy takich gestów. Ja np. ostatnio się wzruszyłam jak była moja siostra z córeczką trzy miesiące młodszą od naszych dzieci i Lotte się wywróciła i uderzyła główką o podłoge i bardzo płakała a Asia dała jej swoją najukochańszą zabawke - misia Cyganka i Lotte przestała płakać.

Magdzinka, dziękuje za każdy jeden głosik, jest na wage złota.

Awatar użytkownika
olala
4000 - letni staruszek

04 kwie 2008, 18:50

katelajdka, ja juz pare razy dawałam takie obiadku dawno zamrożone i nie były wcale zepsute. Przeciez wczesniej je zagotowałaś do temp. wrzenia a to tez jest sposob pasteryzacji i zaraz zamroziłaś.

Awatar użytkownika
kelly
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

04 kwie 2008, 20:31

Awatar użytkownika
katelajdka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

04 kwie 2008, 20:33

Dzięki za opinie o tych obiadkach\!!!! Jednak po opinii mamci nie zdecydowałam się. Nie podałam, wystraszyłam się ze może coś być nie tak... Dałam zupkę dziś gotowaną. olala, ale rzeczywiście chyba jest to dostatecznie zabezpieczone przed zepsuciem!!
olala, nie wiem co sie dzieje z tym konkursem, bo moja mama chciała dziś zagłosowac na nasze zdjecie i wyszło jej ze glos wykorzystany a nie głosowała jeszcze, a teraz do mnie soiostra dzwoniła ze też ma ten sam problem... dziwne....Miałaś tak kiedyś???
Dziś dostałam dużo głosow od znajomych i mam nadzieje że nie uznali że to jakis przekręt z jednego kompa, bo to nie był jakis szwindel tylko na kilku wątkach zagłosowały na mnie dziewczyny.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”