Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 sie 2009, 13:18

iw_rybka, Och, już jutro poznasz pleć dziecka - super :ico_brawa_01: No i mam nadzieję, że lekarz przekona się, że rzeczywiście lepiej się czujesz :ico_oczko: Dobrze, ze dmucha na zimne. Fajnie, że już prawie wszystko masz dla dziecka. No i bardzo miły prezent od koleżanek :-)

anetka607, fajnie, ze grill się udał. A teraz życzę udanych zakupów i wizyty u fryzjera :ico_brawa_01:

Po wczorajszym bardzo aktywnym dniu, dziś znowu zapowiada się ciekawie. Niunia kręci się, przesuwa z jednego końca brzucha na drugi. Śmiesznie to wygląda, gdy taka górka przesuwa się pod skórą :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

18 sie 2009, 13:44

Shiva, ja to mam jakies takie szczescie w zyciu,ze otaczaja mnie sami zyczliwi ludzie i moge licyc na ich pomoc i wsparcie.A te kolezanki to super,bo nawet Caro nie pozwolila mi zaplacic za przesylke :ico_oczko:

A moja dzidzia dzisiaj skopala aparat do sluchania tetna :ico_wstydzioch: Pani polozna nie mogla namierzyc serduszka i juz nerwowo zaczela mi do brzucha mocno przyciskac ta sluchawke i jak namierzyla to dzidzia jej w to pucnela,nawet bylo slychac w aparacie i polozna poczula tego kopniaka :-D

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 sie 2009, 13:49

iw_rybka, no i miała rację, ta Twoja dzidzia, po co położna tak mocno przyciskała ;-) Tu trzeba mieć cierpliwość i postępować delikatnie :-D A swoją drogą, to niezłą ta położna musiała mieć minę :ico_haha_01:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 sie 2009, 15:27

hej ja dzis tez juz po wizycie. trwala wlasciwie 5 min. od ost mca przytylam 2 i pol kg. waze prawie 58,czyli od poczatku ciazy juz 6 kg :ico_wstydzioch: ja mam ciaze ksiazkowa. dzidzia kopie,tetno znalezione,szyjka zamknieta,cisnienie i wyniki w normie. za tydz usg wiec moze uda sie podejrzec co sie kryje miedzy nozkami dzidzi :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 sie 2009, 16:06

dorotaczekolada, Super wieści, cieszę się, że wszystko przebiega książkowo :ico_brawa_01: Teraz tylko czekac tydzień na USG :-D
Dorota, ale Ty jesteś chudzina :ico_szoking: Ja startowałam z poziomu 55 a już zaczynam dobijać do 64 :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

18 sie 2009, 16:37

Dorota, ale Ty jesteś chudzina Ja startowałam z poziomu 55 a już zaczynam dobijać do 64
ja mam identycznie :ico_oczko: tyle że Twoja Dzidzia starsza :-)

dorotaczekolada gratuluje świetnie przebiegającej ciąży :-) za tydzień będziemy miały usg :-)

[ Dodano: 2009-08-18, 16:37 ]
za skończony 21 tc :-) :ico_tort:

Awatar użytkownika
zaczarowana
Trzy tysiące lat minęło...

18 sie 2009, 17:31

Hej :ico_ciezarowka:
Dawno mnie tu nie było :ico_sorki:
Co do wóżków to najbardziej przemawia do mnie x-lander, ale to jeszcze nie to co chcę....
Ja nie miałam robionego usg 3d i nie wiem czy będę robić. U mnie póki co również ciąża przebiega książkowo tak jak u Dorotki. A mały ważył 5 dni temu 1003 gram, więc spory chłopaczek z niego. Kopie, wierci się i czka hehe
Rybcia zazdroszczę Ci, też bym chciała żeby mnie ktoś wspomógł finansowo chociażby na wizytę u lekarza :ico_sorki: Ale też nie mam co narzekać, bo dużo kupować nie będę :-)
A i mam do Was pytanie. Czy zaopatrzycie się w sterylizator do butelek, czy trzymacie się tradycyjnych metod, czyli wyparzanie w wodzie? Bo mój się upiera, że to wyrzucanie pieniędzy w błoto :ico_puknij: :ico_olaboga:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 sie 2009, 19:11

Czy zaopatrzycie się w sterylizator do butelek, czy trzymacie się tradycyjnych metod, czyli wyparzanie w wodzie?
ja planuje karmic wylacznie cycem wiec niczym nie bede wyparzac :ico_oczko:

Monika 25
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

18 sie 2009, 19:25

Ja juz po wizycie , w moim brzuszku zamieszkala zdrowiutka, malutka dziewczynka , troszeczke wstydliwa przez cale usg byla odwrocona nonono wiec nie moglismy zobaczyc jej buzi . Badania w normie troszke morfologia mi sie pogorszyla , a lekarz powiedzial ze musze jesc duzo burakow i tatarek tez moge :ico_szoking: ale super bo uwielbiam , maz zadowolony po usg , i chyba w koncu zacznie mnie traktowac jak kobiete w ciazy :ico_brawa_01: bo mowi ze bedzie musial mi gotowac to i tamto .

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 sie 2009, 19:41

Monika 25, Gratuluję córeczki :ico_brawa_01: he he he - wiem, że chyba każdy mężczyzna mięknie, gdy ma się urodzić córcia - mimo, że wszyscy twierdzą, że woleliby syna ;-) Świetne wieści. Chociaż z tym tatarem to bym uważała, chyba, że toxo na początku było oki :ico_noniewiem:

uleczka170, ja się po prawdzie jeszcze nie zastanawiałam, ale wiem że równie dobry efekt daje wyparzanie, więc pewnie nie będę kupować sterylizatora :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”