leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sie 2009, 10:05

cos mi sie widzi, ze jutro w 5. okienko przeskocze
dokladnie :ico_brawa_01:

a ja jutro mam usg :ico_brawa_01: i mezu pierwszy raz na zywo zobaczy dzidziulka :ico_brawa_01: :-)

lilo

10 sie 2009, 10:09

A ja z soboty jeszcze się czuję ramiona, bo głupia nie pomyślałam o tym by się ochronić
A ja się smarowałam i to Piotrusia kremem z wyższym filtrem i też mnie szczypią :ico_noniewiem: A on nic :ico_sorki:

Wczoraj też byliśmy nad wodą, we dwójkę bo tatuś niestety w pracy, ale zdjęć nie ma. Ciężko opanować samej wszystko, a co będzie z dwójką :ico_oczko: :ico_olaboga:

iw_rybka, dla Andrzejka gaduły :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sie 2009, 10:21

zabieram sie za sprzatanie, bo u mnie w mieszkaniu wyglada jak po przejsciu tornada - ile 3 facetow potrafi nabalaganic :ico_olaboga:
milego dzionka, pa :-)

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sie 2009, 12:19

ja wrocilam z miasta

nawet kupilam sobie jeden ciuch :ico_haha_01:
taka niby cienka tunike/sukienke, ale raczej do chodzenia po domu :ico_oczko:

znowu u nas upal
ale mocno wieje, pewnie szykuje sie zmiana pogody :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

10 sie 2009, 12:56

Ja też mam jutro badanie ginekologiczne :-)
Helen odsuń schizy od siebie, bo się nie potrzebnie martwisz.
A na dziecko może Twój niepokój wpływać.

Skąd masz wiedzieć, że jest ok?...no musi być jak może być inaczej...ma być ok i jest i będzie. Przecież nie dzieje się nic złego.
Wiem, że kopniak by Cię uspokoił ale trzeba jeszcze trochę poczekać i nie martwić się :-) zrobić to dla dziecka.

Ja mam dziś leniwy dzień. Zrobię barszczyk czerwony, bo chodzi za mną kilka dni a na deser naleśniki z kaszą gryczaną, cebulką, serem ...taki mój wynalazek. Wczoraj wymyśliliśmy a dziś będę tworzyć :ico_oczko:

Jutro za to w południe wizyta a potem jadę do koleżanki i jej miesięcznej córeczki :-)

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sie 2009, 18:41

ale tu pustki :ico_noniewiem:

ja wzielam sie za porzadki w szafie
i wszystkie moje spodnie poszly w odstawke :ico_szoking:
od paru tygodni chodze albo w spodnicy albo w takich cienkich ciazowych
no i wczoraj chcialam zalozyc zwykle rybaczki i sie okazalo ze sie w nich nie dopinam :ico_noniewiem:
teraz przymierzylam reszte spodni... no i niestety, zadne juz sie nie nadaja :ico_noniewiem:
mam nadzieje ze jeszcze kiedyssss je wloze :ico_oczko:

lilo

10 sie 2009, 18:46

Hej!

Ja po wizycie - jak na razie wszystko książkowo. Wysokość macicy, długość szyjki, moje ciśnienie i wyniki - tylko się cieszyć. Słuchaliśmy serduszka dzidzi, pięknie bije, za miesiąc lekarz mówi że będzie szukał siusiaka :ico_oczko:

Gdyby nie moje samopoczucie byłabym wzorową ciążówką :ico_oczko:

Ale nie narzekam, niech sobie maleństwo rośnie - aha! Przytyłam 1,5 kg - więc w sumie nadrobiłam to co schudłam na razie.

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

10 sie 2009, 20:11

leona ja już od dawna nie noszę żadnych nie ciążowych ciuchów. Brzuch mi wyskoczył niemalże od razu...ale też mam głęboką nadzieję, że wcisnę się w swoje ciuszki najpóźniej w kwietniu (mamy wesele dobrych znajomych) chciałabym wyglądać dobrze :-) póki co narazie sobie nie żałuję i jem na co mam ochotę a przytyłam już 6 kg!
Ja po wizycie - jak na razie wszystko książkowo. Wysokość macicy, długość szyjki, moje ciśnienie i wyniki
no to cieszymy się razem z Tobą brawa :ico_brawa_01:

lilo nieźle to jak nadrobiłaś to co schudłaś to pewnie masz tylko śliczny brzuszek a reszta bez zmian? :-)

ja nie wciskam się już w żaden stanik...z tyłu i w uda też mi poszło...na buzi też się poprawiłam...z ok 55 waże teraz ok 60 i nawet mi się przykro zrobiło jak koleżanka, z którą się umówiłam na mój widok zareagowała śmiechem i tekstem "Jak Ty wyglądasz?! ale przytyłaś zwłaszcza na górze...no nieźle może kup sobie jakiś krem wyszczuplający...moja znajoma to trzymała dietę w ciąży" :ico_zly: :ico_puknij:

lilo

10 sie 2009, 20:23

lilo nieźle to jak nadrobiłaś to co schudłaś to pewnie masz tylko śliczny brzuszek a reszta bez zmian?
Ja w ciąży najpierw rosnę na boki głównie :ico_oczko: Znika mi talia i robi się ze mnie taki klocek :ico_oczko: Ale brzuszek też nieźle już widać, zwłaszcza po południu, bo z rana mało co :ico_oczko:
no nieźle może kup sobie jakiś krem wyszczuplający...moja znajoma to trzymała dietę w ciąży" :ico_zly: :ico_puknij:
Daj spokój - przejmować się wariatką :ico_oczko: Taaaa - kupmy sobie od razu tabletki na odchudzanie i zapiszmy na siłownię :ico_puknij: :ico_oczko:

Wiadomo że nikt nie chce przytyć 30 kg ale nikt normalny nie liczy obsesyjnie kalorii w ciąży...

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

10 sie 2009, 22:34

leona, to czekamy na relacje z USG :ico_brawa_01:
iw_rybka, dla Andrzejka gaduły :ico_brawa_01:
- dziekuje :ico_wstydzioch:

anusiek, ja czuje caly dzien z przerwami,rano na dzien dobry,pozniej kilka azy w dzien i wieczorem jak juz leze,to szaleje :-D

lilo, dobre wiesci,oby wiecej takich,i czemu lekarz siusiaka chce szukac?Niech szuka czego innego :ico_haha_01:
no nieźle może kup sobie jakiś krem wyszczuplający...moja znajoma to trzymała dietę w ciąży" :ico_zly: :ico_puknij:

Ja dzis czulam sie fatalnie,caly dzien bylo mi slabo,nie wiedzialam czy to od za wysokiego cisnienia,czy za niskiego,glowa mi pekala i czulam sie tak,jak bym miala zaraz zemdlec,caly dzien lezalam w lozku,nie mam sily palcem kiwnac :ico_szoking:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”