Hallo,
No wkoncu udalo mi sie tu zalogowc. Nie wiem co oni do "freenetu.de" maja??
Ja tu juz bylam przed rokiem, ale jak zaczeli ta stronke na inny serwer przenosic to mnie gdzies po drodze zgubili, i musialam sie na nowo rejestrowac i wszystkie moje dawne posty znikly.
. po mojej rejsetracji znowu przenosili i mnie zgubili. no to sie obrazilam i tu dlugo niezagladalm
Niektore osoby mnie tu znaja pod nazwa "
rosine". Mieszkam w Henstedt-Ulzburg nad Hamburgiem, i od kwietnia tego roku jestm szczesliwa mama.
No niestety my wszytkie tak daleko od siebie mieszkamy ze sie nie da tak " na kawusie " wpasc.
Pozdrawiam wszytskie mamusie mieszkajacie w Niemczech.
[ Dodano: 2007-12-03, 14:13 ]katrin
Ale sliczniutki ten twoj synus
[ Dodano: 2007-12-03, 14:21 ]Pati85
Nie weim na czym wkoncu staneliscie, ale ja myslle ze jesli nadalchcecie miec dzidzusia to niepowinniscie sobie z tego wzgledu tyle stressu robic. Czesto jest tak ze wlasnie przez to takie intensywne staranie nic niewychodzi. A ja wam radze zebyscie najlepiej na jakis urlopik pjechali, odpoczeli , wtedy samo przyjdzie z nienacka.
U nas sie udalo wlasnie na urlopie, na Flitterwochen. Zaraz po slubie pojechalismy sobie w gory, do Zakopanego. Moze nie bylo takiego odpoczynku fizycznego, ale psychiczny byl i to jest najwazniejsze.
[ Dodano: 2007-12-03, 14:30 ]MamaSzymona
A w jakiej czesci hamburga mieszkasz?
[ Dodano: 2007-12-03, 14:40 ]Edyta K pisze:....mamy bezrobotne dostaja 300 euto misiecznie kideys to bylo wychowawcze i nie kazdy dostawal ale teraz od stycznia sa nowe przepisy i jak mama bezrobotna to sie 300 dostaje no i 154 dziecinne i
jeszcze jest mnustwo innych dobrych rzeczy musisz sie troche po urzedach nachodzic ale czesto sie tez dostaje pomoc w tzw bonach np na lozeczko
O jakich rzeczach mowilas, i po jakich urzedach trzeba polatac ???