Milutka204 daj znać po wizycie, bo chyba dziś idziesz do gin:-)
ale pamiętasz:D super dzieki!
u mnie wszytsko w porządku oprócz nudności ehhh ciąza rozwija sie jak narazie prawidłowo byłam dziś na usg!:D małe jest wiercipięta rusza sie skacze kopie rekami macha i ssie palucha! eh cudowny widok i te bicie serduszka:) mial;am robione badanie na zespol downa teraz podobno takie robia i jestem w najmniejszym ryzyku naszczescie! oby wszystko bylo tak dobrze jak jest teraz!
oj laski z ta waga to ruznie jest kochane ja od malego bylam gruba potem schudlam 25 kg i 4 lata laska po ciazy mam 10 kg nadwagi ehhhh i teraz druga pewnie bede slonikime! ale co tam!
Witam nowa kolezanke!:)
A u was jak tam... to ja jato ze k zwykle najmlodsza z was a tak szczerzeto zastanawiam sie czy dam rade kontynuowac 3 rok studiow bo ja mam sporo angioeilkskiego a malo umiem hehhe no i pedagogike przedszkolna studiuje tylko ze to studia w ramach projektu unii eurpopejkskiej wiec jak sama odejde lub nie zdam zwracam kase. a my mamy na 3 r znowu co tydzien zjazdy od rana do wieczora plus pisanie pracy licencjackiej i praktyki 2 miesi.... super raczej zrezygnuje a lekarz ma mi wypisac takie zaswiadcxzenie ze ze wzgledu zdrowotnych nie moge kontynuowac nauki by nie zwracac kasy.... szkoda ehh ale zobaczejak sobie bede dawac rade.....do grudnia!!!
spac mi sie chce Moje dziecko oddane dzis babci i my siedzimy z M... M czeka na mecz a ja zaraz usne:) A moje pierworodne tro taki szkudni mowie wam czasem nie mam cierpliwosci i dostanie klapsa lub szturchne czy scisne za rfeeke , ale zobaczycie tak sie mowi ze nigdy si enie udezy itd a wiecie jak dziekcko potrafi wyprowadzic z rownowagi???????????????????????? chyba ze ja sie do tego nie nadaje..... oj..... dobrze ze babcia jest bo trzedba naladowac akumulatory a jutro jade na targ kupic sobie duze łaszki!!