tyle się napisałam i mi wcięło posta
lee pisze:witam dziewczyny!
prosze mnie przyjac do Waszego szanownego grona. pisze z usa a tu malo kolezanek w ciazy i Was potrzebuje. Szukalam dlugo zanim tu trafilam i teraz juz usypiam na siedzaco. Ale usne szczesliwa, ze Was znalazlam :)
też się bardzo cieszymy, że do nas dołączyłaś
ja dzis na dzień dobry zaliczyłam objęcia z kibelkiem i cały dzień jestem blee....
mamamonia, czytałam dużo o różnych badaniach i raczej nie skorzystam, bardzo chciałabym zrobic badanie USG 3D, nie jest takie drogie, podobno cudowne przeżycie i też wykrywa wiele schorzeń, nieprawidłowości i chorób, a jest mniej stresujące...
nie znajdujemy się w tzw." grupie ryzyka" więc uważam, że nie ma potrzeby aby się schizowac jakimiś badaniami.... zastanawiam się tylko nad badaniem prenatalny bo jest coraz bardziej popularyzowane przez lekarzy, ale czas pokaże po wizycie u gina...
ale oczywiście szanuję Twój wybór i rozumiem jeśli masz jakies "podstawy", które Cię szczególnie ciągą do wykonania badania lub poprostu chcesz je wykonac, w końcu to dla dobra Waszego maluszka
zmykam się położyć, bo ledwo żyję....
buziaki i spokojnej nocy życzę
[ Dodano: 2007-08-27, 21:17 ] [ Dodano: 2007-08-27, 21:17 ]a o to nasze skarpeteczki o których wspominałam wczoraj
niebieskie wybierałam ja