No i massumi masz dwojeczke i to jeszcze parke
Ja tez bede miala parke tylko w innej kolejnosci niz ty
Najpierw dziewczynka i juz jest Nicolinka moja a w lutym bedzie chlopczyk moj syneczek (Marcus ) no takze juz niedlugo i bede miala dwoje dzieci tak jak sobie wymarzylam
ja zawsze myślałam o trójce ale teraz to mi troche przeszło na razie jest Szymonek mój synuś a w czerwcu będzie drugie chcielibyśmy dziewczynkę ale co będzie to będzie ważne żeby zdrowe było
Alineczka no to super To fajnie ze tesciowka wpadla z tym 8 Moja tesciowa zaszla z drugim dzieckiem w ciaze i to jest moj mezus
A tak naprawde to czasami tez bym chciala miec trojke ale tylko czasami
Massumi to fakt udalo sie nam my to prawdziwe kobiety jestesmy Piekne haselko
A ja jestem jedynaczką i zawsze mi kogoś brakowało Dlatego Wanesska tego nie doświadczy
Kurcze nawet pobić się z kimś o bluzkę nie miałam albo o telefon, zeby zadzwonić do kolezanki
Nienienie Wanesska będzie miała rodzeństwo Ach chciałabym zeby nie jedno, ale rozsądek nakazuje coi innego.
Kiedyś mi wrózka wywrózyła 4 synów kłamczucha jedna. Ale ja taka szczęśliwa byłam jak od niej wyszłam
mi wróżka kiedys męża bruneta wywróżyła i trzy córki jak na razie to mąż blondyn i syn jeden z tymi córkami to się jeszcze może spełni bo to nigdy nic nie wiadomo
[ Dodano: 2007-11-30, 10:54 ]
no ale męża zmieniac nie zamierzam