Awatar użytkownika
Agnes
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lut 2008, 13:31

kasiekk pisze:Wczoraj nie spał w dzień i nocka przespana,chyba przestane go kłasć w dzień,zobaczymy,dzis go położyłam ale jesczze nie śpi,chce zobaczyc czy jak zasnie to w nocy sie obudzi
mój też coś w nocy sie budzi przychodzi do nas do łóżka i śpi z nami dziś chyba coś mu sie śniło bo pokazywał na okno i płakał :ico_noniewiem: teraz powinien iść spać a nie chce :-)

kasiekk pisze:Agnes to sporo waży :ico_szoking: mój cos ok 13,choc ostatnio troszke schudł przez ta chorobę,ale moze już nadrobił :ico_noniewiem: kiedys go mierzyłam sama to miał ok 92 ale wiercił sie,to w sumie dokładnie nie wiem ile ma,w piątek sie okaze
no sporo :ico_oczko: ale zrzucimy nadmiar :ico_haha_02: wcześniej jadł kaszki 3 razy dziennie i po 2-godz,byl znowu głodny a teraz nie daje kaszek to troche podziamdzia i zostawi niejadek się zrobił :-D :ico_oczko:

Awatar użytkownika
kasiekk
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lut 2008, 14:50

mój kaszki juz dawno nie je,ale swego cvzasu to tez 3 razy dziennie wtrusiał aż mu sie uszy trzęsły,ale mu zbrzydły niestety

powodzenia Agnes w tym odchudzaniu ;)

zasnął mój mały,teraz zobaczymy jak bedzie w nocy i wszystko bedzie jasne ;)

Awatar użytkownika
Agnes
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lut 2008, 15:16

kasiekk pisze:powodzenia Agnes w tym odchudzaniu ;) :ico_oczko:

zasnął mój mały,teraz zobaczymy jak bedzie w nocy i wszystko bedzie jasne ;)
ja ze swoim walczyłam 2-godz.aż zasnął dam mu czas do 15 i jak sie sam nie obudzi ja to zrobie bo w nocy ciężko by było :-) chyba cos mu sie śniło bo w pokoju swoim nie chciał spać patrzył na górę i mówił aku :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
matikasia
Trzy tysiące lat minęło...

20 lut 2008, 22:30

pochwale się swoimi wytworami. razem z koleżanką w niecałe 5 godzin zrobiłyśmy 22 zaproszenia na urodzinki Matiego i jeszcze 2 kolegów;) jeśli ktoś ma ochotę kupić takie to chetnie przyjmę zgłoszenia, gdyż robota ta bardzo mi się spodobała;)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Mati też cos ostatnio mało je. Dziś jak go zostawiłam z mezem na 5 godzin to moze z 2 gryzy kotleta, ale za duzo, bardzo dużo pił...

Awatar użytkownika
kasiekk
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lut 2008, 22:54

hejka
ja mojemu dałam pospać 2 godzinki,do 15 i obudziłam go,z czego nie był zadowolony,ale buczał :ico_olaboga: chciał jeszcze spać,ale nie ma tak dobrze

poszliśmy na spacerek na nogachi potem do dziadków,po drodze zahaczyliśmy o ksiegarnie i znowu 3 książki nasze :ico_oczko: bedziemy ćwiczyc kolory i naklejac naklejki i takie tam...
a jak u Was z kolorami,Kacper odróżnia napewno czerwony :ico_brawa_01: ,kilka dni temu sie przekonałam,mówiłam żeby pokazał mi czerwony i wszystkie takie przedmioty w gazetce i pokazał,a potem dawał mi klocki tylko czerwone bo takie chciałam ;)

szedł leniuch na nogach cała droge tam i spowrotem,a to jest kawałek hihi moze bedzie spał w nocy wymęczony ;)

niespodzianke mam,mężulek jedzie do nas już dziś :509: bedzie mysle tak 3-4 nad ranem i w niedziele jedzie spowrotem ,miał dopeiro w piątek przyjechać ,ale sie ciesze :509: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-02-20, 21:56 ]
matikasia :ico_brawa_01: ja też lubię takie pierdoły robić :ico_oczko: w tamtym roku z siostrą kartki na wielkanoc robiłyśmy na kiermasz w przedszkolu :)

[ Dodano: 2008-02-20, 21:57 ]
a jeszce co do jedzenia to KAcper dziś tak sie napchał że :ico_szoking: on woli jesć popołudniu,rano mu to nie bardzo idzie,czesto np śniadania nie chce jesć,a potem nadrabia od obiadu az do wieczora :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
matikasia

20 lut 2008, 23:02

kasiekk to chyba tak wszyscy pedagodzy mają:)

Co do kolorów to my jestesmy na etapie na razie powtarzania.Na razie przerobiliśmy figury geometrycznie, a teraz strona lewa i prawa...

Awatar użytkownika
Paulina82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 lut 2008, 23:09

Hej dziewczynki nie mam za bardzo siły dzisiaj pisać jakoś tak zmęczona jestem i smutna Oli ma astmę oskrzelową to raczej pewne na to wygląda teraz musimy zrobić badania krwi czy jest alergicznie dodatnia i leczymy ja pełna para .....naskrobie więcej jutro może bo dzisiaj nie mam weny :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
matikasia

20 lut 2008, 23:10

Paulina dużo zdrówka dla małego!!!

Awatar użytkownika
Agnes
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lut 2008, 23:22

Paulina najwazniejsze ze juz znacie przyczyne teraz juz z górki bedzie :-)

mój wie co to jest kółko trójkąt i krzyżyk odróżnia je od siebie ładnie pokazuje :-)
matikasia zdolniacha z Ciebie :-D

ja tez mojego obudziłam po 15 płakał ale w nocy szybko poszedł spać :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
kasiekk
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lut 2008, 23:24

Kacper koło już dawna odróżnia,ostatnio pokazuje trójkąt też i kwadrat :)
matikasia to ty tak z nim przerabiasz jak w szkole materiał? ;) hihi zartuje ale tak to zabrzmialo,przerabialiśmy tamto a teraz to...;)

ja o niektórych rzeczach to dowiaduje sie przez przypadek czasem,nie uczyłam go jeszcze kolorów,wiadomo mówie mu jak np.rysuje że to jest taki kolor a tamten to inny czy w trakcie inncyh zabaw,ale jakos specjalnie nie przywiązywałam do tej pory wagi do tego,zapytałam o ten czerwony tak oo sobie i sie zdziwiłam w sumie ze wie

tak samo z tymi figurami,koło to juz od listopada pokazuje i nazywa że kuko (kółko) albo koło poprostu ,pierwszy raz pokazał w swojej gazetce i mówi mama kuko

tak przy okazji innych rzeczy,zabawy uczy sie tego wszystkiego,nie myśle że np dzis bedziemy uczyć sie kolorów itp czy figur geometrycznych

[ Dodano: 2008-02-20, 22:28 ]
Paulina dużo zdrówka dla Oliwci :ico_buziaczki_big:

Wróć do „Przedszkolaczki”