julie_377, zimne przekaski heheh moze polowki jajek z majonezem
my w soote do znajomych julchik22, 2 tygodnie i dowiesz sie wszystkiego a co to 2 tyg jak 9 miesiecy nas czeka
Julchik22 no to masz podobną sytuacje jak ja,bo ja wg OM i kalkulatorka powinnam byc w 8 tygodniu ciązy,a pęcherzyk ciązowy odpowiadał rozmiarowi 6 tc,wiec pan doktor powiedział że musiałam zafasolkowac 2 tygodnie pózniej,może byłoby widac na usg dopochwowym juz fasolke,ale powiedział ,że jednak poczekamy,wiec też czekam w niepewnosci do 10 listopada Julie ja zawsze robie własnie jajka z majonezem,albo śledzika w śmietanie,ale jakąs sałatke
A tak wogóle Dzien Dobry kobitki!!!!
mmarta81, u mnie też jakoś leci,faktycznie pogoda śpiąca,ja też chyba potem zrobie sobie jakąs drzemke,albo chociaz poleze pod kocykiem,po południu za to wybieram sie do firmy,męzusiowi obiadek zawiesc.... mmarta81, a ty już miałas jedno usg??? w którym tygodniu to było???.
aga216, heheh to Ty dobra zonka jestes obiadki wozisz
no wiec ja teraz bylam 3 tyg w Polsce i zrobilam sobie usg niby z om to byl 7 tydzien ale na usg wyszko ze 6 ale tak samo mialam z Iga bylo 10 dni roznicy w terminach.
bobo miala 0.86cm i zaczatki nozek i raczek takie smieszne i podobne na pierwszym usg do tego co z Igusia zobaczylam tylko to bobo jakby bardziej taka kuleczka
mmarta81, na ja miałam przez brzuch,może dlatego nie było nic widac,no nic trzeba byc cierpliwym i czekac,ja uciekam pod kocyk,pooglądam sobie cosik w telewizji,paaa