Filipek urodzony 02.12.2008

A trzy dni temu zrobiła teścik i będziemy mieli drugiego dzidziusia

Filipek teraz troche choruje, kaszel ma okropny, w nocy aż wymiotował od tego kaszlu

Ech to tez masz bidulko jazdyida, ale u nas biegunki to sa akurat WIECZNIE na tapeciejednak musze wyciagnac skierowanie na badanie na celiakie
Wiesz to całkiem fajny pomysl ze ja na to nie wpadlam sprobuje ja tak myc zobaczymyu nas też AZS, ale musze Ci powiedzieć, ze odkad kąpie Jasia w szarym mydle zmiany znikneły i puki co nie zanosi się, żeby wróciły
u nas też AZS, ale musze Ci powiedzieć, ze odkad kąpie Jasia w szarym mydle zmiany znikneły i puki co nie zanosi się, żeby wróciły
chciałabym dziewczynkę ale jakby był drugi chłopiec to też superLubię małych chłopców, takie małe słodziaki.
No wlasnie wiem ze typowe testy to w zasadzie nie wiele daja a te z krwi mi lekarz przepisal ale ja gwiazda nr 1 zgubilam ta karteczke wiec musiala bym znow do niego sie udac koszt mi powiedziano rozny wiec sma nie wiem lekarz mi mowil ze jest to koszt ok 150 zl a jak bylam zapytacc pielegniarke to powiedziala 20 zl wiec nie kumam czy oni sami wiedza jakie ma byc to badanie ale i tak jutro jade do innego lekarza jak dla mnie z lepszym doswiadczeniem zobacze co on powie i poradzi Ale tak jak pisalam myjemy sie w szarym mydelku i zyrtec zmienilam na fenistil w kroplach bo mi tez jedna z dziewczyn poradzila i puki co zeby nie zachwalac jest lepiejjesli chodzi o testy alergiczne to robi sie je dzieciom juz od 2,5 - 3 lat, zalezy od pediatry, ale nie zawsze sa miarodajne. Te z krwi sa "lepsze", no ale malo ktory lekarz je przepisuje, bo sa drogie.
Kochana trzymam mocno za wynik oby nie byloale ze wzgledu na biegunki mam juz skierowanie na badania krwi pod wzgledem celiakii - trzymajcie kciuki, zeby to nie bylo to
Zdroweczka dla twoich babelkowMoj Sergio zaczal troche pokaslywac, "uroki" zlobkano i zmiana pogody tez swoje robi
spoko, spoko zajmijcie sie soba, a moze i tobie rodzinka sie powiekszyPrzepraszam Was, ze tak żadko teraz zaglądam, ale mąż jest w domu, wiec wykożystuje sytuacje ile się da.. Szkoda tylko, ze nasza sielanka skończy się w niedziele.. a później dopiero święta w perspektywie..
No ja kupilam w kostce ale polece po w płynie bo szczerze powiem nawet nie widzialam nigdzie tego w plynie a moze raczej nie zzwracalam na niego uwagi ale kostkka tez dzial wiec grunt ze jest lepiej a Wiwusia ma radoche z zabawy kostka i sama sie smaruje ja je mowie myj ziaziu a ona dajewiec powiedziałam co i jak i ona mi na to, że wg niej najlepsze będzie szare mydło, które kosztuje 4,50 za 500 ml, wiec kupiłam Białego Jelenia i tak się kąpiemy od 2 m-cy prawie,
Wiolus zdrowka kochanaA ja jestem od wczoraj na l4 bo miałam złe wyniki moczu, wiec do konca miesiaca bede w domujakos tak nie jestem przyzwyczajona, ale narazie jest oki
![]()
Calkowicie mozesz byc spokojna kazdy babel inaczej zaczyna mowic Ja tez jeszcze nie dawno sie zastanawialam ze wiwi nie mowi jak jej starsza siostra tzn tak szybko i zdaniami a od jakiegos czasu coraz wiecej z kazdym dniem cos nowego uslysze i juz zaczyna jakies krotkie zdania ukladac ale jeszcze wszystko przed nia Na kazdego dzieciaczka inna poraDZiewczyny, powiedzcie mi ile Wasze dzieciaczki mówią? Moja córa w sierpniu skonczyła 2 latka, a nie potrafi sklesc zdania. Mówi pojedyńczymi wyrazami mama, tata, tutu, na pieska mówi hau itd... tak jak roczne dziecko. Na szczęście dużo rozumie, ale sama nie potrafi sie wyrażać. Pomaga sobie gestami. Byłam z nią u piediatry i mówi że nie ma sie czym przejmować, że niektóre dzieci zaczynają mówić później. Ja jednak się martwie, ze coś jest z nią nie tak. Prosze poradzcie mi cos
No i zabawnie przynajmniej jest wspominac a kuzyn pewnie jak zaczol mowic to kazdy mowi jak to dobrze bylo jak tyle nie mowial?Mama mnie pociesza, że mój kuzyn zaczął mówić dopiero w wieku 4 lat, wcześniej tylko " titit, bum bum, lala, ła.. co oznaczało podróż do babci najpierw tramwajem, później pociągiem, później troche pieszo.. nikt w rodzinie nie wie co oznaczało "ła" ale wszyscy to pamiętają i powtarzają..
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość