A jakiej firmy maślaneczkę kupowałaś???
Może bym sobie dziś kupiła

Jak baba w ciąży

no i za Twój 19tydz.

W ogóle to dzień dobry

wlasnieno i za Twój 19tydz.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DziękujęKinga_łódź, ale ty zgrabniutka
no chyba wypadaloby troche zwolnic tempo, tylko jak zaczne cos robic, to nie przestane poki nie skoncze, juz tak mamPati no to musisz przystopować
no mam nadzieje, ze mu to przejdzie, zawsze spal u siebie i nie bylo problemu, nie wiem co zrobic zeby go tego oduczycEryczek pewnie już się przyzwyczaił do spania z Wamibo jeżeli
trwa to już miesiąc.
wlasnie tez mi sie tak wydawalo, sprawdze jeszcze w neciePiąty miesiąc to chyba w 18tyg. się zaczyna
No i czekamy na zdjęcia![]()
no chetnie tylko musze znalesc to baterie, bo kompletnie aparat sie rozladowalPati85, wstawiaj foteczkę
gratulujemy zabka, co do piatek to nie bylabym taka spokojna, u nas byla tragedia, maly darl sie, nie mozna bylo go uspokoicbo ponoć piątki nie są takie uciążliwe.
Ale mnie dziś wpienił mąż, wychodzę a tam auta nie ma...
zazwyczaj mrągowska kuouję ale z łowicza czy bakomy też jest dobra, ja sobie teraz robię kwaśne mleko, dostalam swojskie od mamy i kiszę.... jeszcze jadę dzis kupic ogórki gruntowe bo mam ochote na małosolne a lubię takie domowe.....myślała,że miałaś taką jedną jedyną najlepszą maślaneczkę
będe próbowała, czuje takie łaskotki coraz częściej, ale takie bardzo, bardzo delikatne ;edwo wyczuwalne.najlepiej to 10 minut po pysznej kolacji, połóz sie płasko na plecach i zsun spodnie bardzo nisko do linii włosków, rozluźnij sie i nie dotykaj brzucha rękoma bo to dzidziusia uspokaja
ja razem z mlekiem od mamy dostałam bez taz tak mi pachnie w domu że szok uwielbiam ten zapach nawet płyn do podłogi mamy o zapchu bzuwczoraj narwaliśmy bzu wieczorem i w całym domu pachnie cudnie
przypomniałaś mi, że też dobrze by było zerknąć na konto, dziś ma wpłynąć pierwsza wypłata męża, ciekawe jak wyjdzie, bo niestety jeszcze jej nie mawpadłam zrobić przelew ale coś mi sie strona banku ładuje mozolnie
dziękiGratki za kolejnego ząbka
na naszych suwaczkach to chyba przeskakuje w 17 tc i 5 dniu, ale pewna nie jestemKinga_łódź napisał/a:
Piąty miesiąc to chyba w 18tyg. się zaczyna
wlasnie tez mi sie tak wydawalo, sprawdze jeszcze w necie
wspominałam mu, a on albo mnie tak słuchał, albo zrobił w konia, tak czy siak ma krechędla meza, a on wiedzial, ze mialas zabrac auto?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość