jeju to normalnie brawa dla Necli że tak zniosła dobrze podróżZrobilismy ponad 600 km i padam
ta czapusia to zwykła bawełnianaświetną czape ma Szymcio, ona jest z polarku czy jakies futerko??
ta bluza wygrzebana w cicholandzie przez mamusieKurcze a jaki z niego przystojniacha na tej fotce w podpisie, bluza pewnie od cioci z UK
no napewno pościel cieplutkaA do mnie dziś dotarła flanelowa pościel z allegro, i polecam. Ta flanelka jest tak mięciutka że chętnie sama bym sie taką kołderką przykryła
super że juz masz paczuszkiDOSZŁY PACZKI!!!! zn. jeszcze kalendarz dla M nie dotarł ale portwelik już jest, krawacik no i HALECZKA!!!
wcale w to nie wątpieJest prze śliczna hehe a jak ja ubrałam to nawet całkiem całkiem :)
no jakby mogły nasze kciuczki nie pomóc??No,Dziewczynki- puszczamy kciukiJest ok, następna kontrola w marcu. A za kciuki dziękuję-pomogły
![]()
może zjadł za dużo/?pierwszy raz, przestraszylam sie bardzo. nie wiem dlaczego, cale mleczko ktore zjadl zwymiotowal.
wspolczuje tego samopoczuciaJa dzis padnieta jestem. Wczoraj tak mnie zczelo gardlo bolec ze myslalam ze zwariuje.... Mialam stan podgoraczkowy, bylo mi zimno i jeszcze dostalam pierwszy poporodowy okres wiec dolaczyl bol brzuchaWszystko na raz. Wiec wskoczylam pod kocyk, herbatka malinowa, 2 apapy i mnostwo witaminek i jakos bylo. Dzis mam chyba strasznie niskie cisnienie bo spie na siedzaco, juz popijam kawke ale gardlo nadal boli, az mam z zewnatrz cala szyje obolala
Brrr.....
super superNell spala tradycyjnie 21.00-7.00
no potzebuje sobie Nelcia zjesc a co..aaa, i wiecie od wczoraj rana moje dziecko zjada prawie 200 ml mlekaTzn 180 wody plus 6 miarek mleczka! Moj maly glodomorek
hahahahahahahahahahMamo zuzi musze koniecznie opowiedzieć ci mój sen
A wiec sniło mi sie że spotkałam cie gdzies w parku, ty, Zuzia no i Nelcia w głębokim wózku, tak się tobie zaczęłam przyglądać, patrzę a ty jakby w ciąży. Jak cie o to zapytałam to ty mi na to: "No tak zapomniałam wam powiedzieć że czekamy na Damianka"![]()
może spróbuj jej podwac mleczko z symbolem AR (antyrefluksowe)moja najwięcej zje 150 mleczka i często większość odda-już nie wiem co mam z tym robić.
no my to musimy sie wycierpiećjezdziłam po wyniki biopsji (guzek na piersi)szczęście w nieszcześciu że to guzek -ropniak ale najciekawsze jest to ,że kazali mi pic wapno,witaminę C i przykładać ryvanolna zapalenie piersi taki zestaw-MASAKRA
![]()
mój Szymuś też cały zaślinionyCzy wasze dziei tez sie tak strasznie slinia???
napisz po powrocieJutro jedziemy z Nikuśką na kontrol do ortopedy-mam nadzieję,że juz wszystko będzie ok
kochana Ty masz lenia???Od soboty mam takiego lenia że sie w głowie niemieściaż mi głupio przed męzem jak z pracy przychodzi, no ale obiadek zawsze ma
![]()
ja chyba 1-2 dni przed wigiliąDziewczynki kiedy ubieracie choinkę...????
no to oczywiscie wiesz co powinnas zrobic jak je juz zawiesisz>>>??Aaaaaaaaaaaa własnie dzwoniła babka ze sklepu z firankami i moje lambrekiny juz na mnie czekają![]()
dwa dni przed terminem
![]()
no to teraz jest dylemat..heheve81, widziałam i to nosidełko. Sama nie wiem...
rozumiem cię doskonale i wiem co to za strachOna macha nózkami i raczkami i nie może oddechu złapać wiec ją szybko do góry i odkrztusiła płyn noskiem tez jej poleciało
to była jodła kaukazka i w tym roku też pewnie będzie, tylko musze cię ostrzec że jest droższa niż np świerk ale warto .tylko eska napisz mi jaka Ty kiedys mialas
bo mowilas ze taka sliczna byla i igly dlugo trzymala
też uważam że w blondzie jest Ci lepiej
a Twój M to jak dla mnie to lepiej we włoskach wygląda
bo na tej pierwszej fotce to bardzo groźnie wyszedł
to napisz mi ile kosztujeto była jodła kaukazka i w tym roku też pewnie będzie, tylko musze cię ostrzec że jest droższa niż np świerk ale warto .
no to pięknie,że tatuś pomagano i chyba wziąl sobie to do siebie bo powiedzialam mu jak ma uspić Szymcia a on do mnie że spóbuje...hehe
hihi no ja tak mam co roku nie mogę się doczekać świąt i stoi drzewko już tydz wcześniej, a domowników nie będzie korcić na te prezenty??Dagmarka ale jestem jędza pozazdrosciłam Ci choinki i sama swoja ubrałam i prezenty pod nia już poukłądałam. Ale zdjęcie poślę Wam jutro jak podłączę ja do pradu hehe.
w ciąży chodziłam w tych kiecach i ogrodniczkachDagmarka, ale z Ciebie laska, ty tak na co dzien chodzisz ubrana po domu?
hmm jak to wytłumaczyćprosze powiedz ciemnej masie, tj. mnie co to sa te Lambrekiny
a na co to jest, bo nawet nie mam tego czegośAha, Eska, moze daj malemu Viburkol?
będzie jak zdołam namówić męża żebysmy po tę choinke pojechali, a znając go to będzie czekał do ostatniej chwili z zakupemeSKa, czwartek już niebawem i choinka będzie u Ciebie
nic dodać nic ująćchyba wziąl sobie to do siebie bo powiedzialam mu jak ma uspić Szymcia a on do mnie że spóbuje...
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość