Awatar użytkownika
Kolka
Trzy tysiące lat minęło...

03 lis 2008, 00:34

Jak ostatnio rozmawialam z Mordeczka to mowila,ze Julka juz calymi zdaniami mowi
:-D Kochana ta nasza Mordeczka, ale całych zdań to Jula zna kilka tylko, a to też połyka niektóre fragmenty- np nie mówi jedziemy do domku, a "jedziemy domku", zamiast byłam z mamą to "byłam mamą". Ale tak poza tym to mówi bardzo dużo. Da się z nią dogadać. Jędrula niedługo tez tak będzie. Nie martw się!
probuje wykumac o co chodzi z tymi "dziwnymi" postami Mordeczki
no bo generalnie chodzi o to, że Marzenka ucięła nam się z frekwencją na forum, mało pisze, a jak pisze to bardzo krótko i tajemniczo :ico_nienie: :-D Np pisze: Mam gościa. Cholera już wie, jakiego :-D Zakochana jestem czy co?? A kto, co, gdzie i kiedy to też nie powie :ico_nienie: :-D Nie szukaj bo nie znajdziesz, trzeba ją po prostu przycisnąć, żeby wyśpiewała wszystko, jak na policji i tyle :-D

[ Dodano: 2008-11-02, 23:39 ]
A w ogóle to się dziś uśmiałam- dowiedziałam się, że w mojej pracy myślą, że ja mam ok 23-25 lat!! Dobre!! :-D Po cichu mówią na mnie "małolata" :-D :-D Taką mam ksywę na dobry początek :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-11-02, 23:46 ]
A co się dzieje z Sylą i Kasikiem?? Na naszej klasie Kasik się pojawia, widzę czasem, że obie są online na TT ale ani słówka do nas... Heeeej... :ico_nienie: :ico_nienie:

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

03 lis 2008, 01:31

iw_rybka napisał/a:
probuje wykumac o co chodzi z tymi "dziwnymi" postami Mordeczki
no bo generalnie chodzi o to, że Marzenka ucięła nam się z frekwencją na forum, mało pisze, a jak pisze to bardzo krótko i tajemniczo Np pisze: Mam gościa. Cholera już wie, jakiego Zakochana jestem czy co?? A kto, co, gdzie i kiedy to też nie powie Nie szukaj bo nie znajdziesz, trzeba ją po prostu przycisnąć, żeby wyśpiewała wszystko, jak na policji i tyle

to ja zaczekam aż mnie przyciśniecie :-D :-D może Wam się uda :-D :-D

[ Dodano: 2008-11-03, 00:32 ]
A w ogóle to się dziś uśmiałam- dowiedziałam się, że w mojej pracy myślą, że ja mam ok 23-25 lat!! Dobre!! Po cichu mówią na mnie "małolata" Taką mam ksywę na dobry początek
Kolka bo wyglądasz na 23 :-D :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

03 lis 2008, 01:43

eee to jak mówia na 23-letnie "małolata" to sie ciesze bo myslalam ze stara juz jestem :-D

wlasnie Syla gdzie jestes?????????????????

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

03 lis 2008, 03:23

caro kochana - gratuluje mieszkanka i zapraszamy z mezem i Oskarkiem do nas do Koszalina.

Kolka - gratuluje pracy:*

A ty Marzenka zdradzaj co sie dzieje, bo ja mam tylko 2 dni jeszcze na necie :-D
Ostatnio zmieniony 03 lis 2008, 13:22 przez iw_rybka, łącznie zmieniany 1 raz.

kamelek1
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

03 lis 2008, 08:50

hej dziewczyny , u nas zapaleniu uszu i oskrzeli i wysoka goraczka 39, 3 utrzymuje sie wstręciula , ja nie spie po nocach tylko czówam .
jestem na zwolnieniu , ale musiałm sie pojwiac dziś w pracy a od jutra lezenie , ale zdecydowanie wolałabym pracowac niż miec takie wolne od pracy.

caro

03 lis 2008, 09:54

Kamelek kurcze to się przypałetało dziadostwo :ico_placzek: :ico_placzek: , mam nadzieję,że szybko minie i rozumiem Cie to zadne wolne jak dziecko chore :ico_placzek: , dużo zdróka życze, a jak tam maż po szpitalu?
caro kochana - gratuluje mieszkanka i zapraszamy z mezem do nas do Koszalina.
wiesz co pamiętam jak pisałaś mi kedyś,żebym sie nie martwiła, bo w najmniej oczekiwanym momencie może się trafić przeprowadzak do wiekszego lokum :-) , no i sie udało :-) :-) , z ta wizyta to bardzo chetnie, ale chyba musze troche poczekac :-)

Kolka bo ty wygladasz nie tylko na 23, a raczej na 19 lat :-) , uwazaj bo cie beda jakies młokosy podrywac :ico_oczko: , ale fajnie Julcia gada :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Mroweczka na mnie to nikt małolata nie mówi, taki juz jestem typ- staruchy :-D

mordko ja zrozumiałam :ico_oczko:

no i jak tam dziewczynki samopoczucie dzis? U was tez juz tak szaleja w sklepach z róznosciami na swieta :ico_szoking: :ico_szoking: , ciekawe czemu Katrin sie nie zameldowała :ico_noniewiem: , a syla to juz wogóle w bambuko leci :ico_nienie:

kari24
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

03 lis 2008, 11:31

Cześć :-D
U nas ze zdrówkiem już lepiej. Dzieciaki jeszcze przeziębione, mają katar i troszkę ich jeszcze pokaszluje, ale jest już znacznie lepiej.
RYBKA - super, że się odezwałaś. Andrzejek przystojny mały mężczyzna :ico_brawa_01: . Trzymam kciuki, żebyś dostała wymarzoną pracę noi żeby badania wyszły ok. Pozdrowienia i mocne uściski dla was.
AGI - czekam z niecierpliwością na nowe zdjęcia Mayutka. A Krystiano ma się dobrze, rośnie, rozrabia, mówi po chińsku i wogóle jest superowy :-D
MORDECZKA - a ja rozszyfrowałam chyba :ico_noniewiem: to co napisałaś i napiszę tylko, że bardzo się cieszę :-D
KAMELEK - Dużo zdrówka dla Lenki
CARO - Ty Kochana o porodzie to na razie nie myśl, drugie dziecko rodzi się szybciej i zobaczysz, że pójdzie ci bezproblemowo, będzie dobrze :-D Fajnie, że już niedługo będziecie mieszkac w nowym mieszkanku.
MRÓWECZKA - dobrze, że już opisałaś poród bo faktycznie przy 6 dzieciaków wszystko mogło by ci się pomieszać :-) Jak znajdziesz chwilkę pochwal się fotkami z Hallowen
HEKTORKA - piękne skrabki :ico_brawa_01:
Oj no i się napisałam, Krystian płacze, zmykam dziewczyny. Życzę miłego dnia.papa

hektorka
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

03 lis 2008, 12:52

hej
Kolka, nie buj żaby, ja na wotenk nasz zawsze wpadam i torszkę poodpisuje, a skrapki robie dopiro jak mam wolne od Kamila, bo robienie skrapków pochłania tyle czasu że :ico_szoking:
A Twoja Juleczko to jest boska z tym mówieniem spiewaniem itp. Jak dla mnie to 20 wyglądasz. :-D , chość ja na karku juz 29 latek to w duszy mam pietnastkę.

kamelek1, duzo zdrowka
kari24, dla was tez zdróweczka życzymy

caro, a męzuś wczoraj wypływał na rybki z Kołobrzega, szkoda że to była wycieczka z pracy, bo innym wypatku byś miała gości. :-)

papasku do wieczorka ide połozyć małego bąka.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

03 lis 2008, 13:32

kamelek1, duuuuzo zdrowka. U nas we wrzesniu byla angina i wiem co to znaczy wysoka goraczka.Jedrus po calym dniu brania lekow na zbicie goraczki o polnocy mial 40 stopni i chcialam z nim jechac do szpitala :ico_olaboga:

caro, widzisz to tak jak u nas,nie bylo zadnych perspektyw na mieszkanie a tu prosze,dom :-D

Co do spotkania to poczekamy :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

kari24, Krystianek tez juz duuuzy facet.No i trzymam kciuki za magisterke - temat rzeka,wiec mysle,ze dasz sobie rade. Tzn wiem,ze dasz rade na 100%

hektorka, ja mam 26 a czuje sie czasami jak 16-stka :ico_puknij:

kolka - doszukalam sie filmiku z Julcia - nonono,nonono booooskie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

A ja mam kaca giganta dzis :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

03 lis 2008, 14:04

hej hej :-D
hektorka, już masz aktywne konto na Scraplandii.. jak nie bedziesz czegoś wiedziała to pisz do mnie na gg :)
Mróweczka, no widzisz.. fajnie być małolatą :-D
kamelek1, zdrówka dla Was
caro, staruszko nasza :-D nikt nie mówi małolata to i po co skoro to oczywistye :-D
kari24, dziękuję.. ja też się cieszę hihihi
iw_rybka, a nie mówiłam ze nonono nonono BZITKO jest the best hihihi :-D
no i chyba popwiem Wam bez szyfrów a co mi tam :-D
poznałam kogoś wyjątkowego... ma na imię Jarek... nie wiem czy jestem zakochana już hihi ale bardzo mi na nim zależy i jest mi z nim fajnie :-D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”