No i znowu miałam skurcze

dziewczyny net mv nawala i nie wiem jak długo jeszcze z wami bede takze jakbym sie nie pojawiła to sorki ale czasami moj net sie wyłacza i juz nie moge wejsc
ale mojemu to sie nawet przytulac nie chce bo zawsze zmeczonyyjuż się trochę przyzwyczaiłam ale szkoda,że tak mało czasu spędzamy ze sobą twój to chociaż obiad ugotuje,a mój nie umie
juz bym chciałaale to minie
to zależy czy chcesz iść do pracymnie dalej meczy to czy powinnam isc do pracy, byloby nam chociaz troche latwiej, ale pewnie to co zarobie to oddam opiekunce i kolo sie zamyka,
ja od wrzesnia 2008 siedze w domu, a przedtem pracowalam 7 dni w tygodzniu po 10 godzin i narzekalam, ze zle, siedze teraz w domu i tez zle, tylko ze w domu czuje sie jakos niespelniona, tylko obiad, gary, pranie, wiem jest Asia ale tez bym chciala sie troszke uwolnic, bo zaraz bedzie rok jak ja nie spedzilam ani minuty bez dziecka przy nodzeja juz dostaje7 miesiecy w domu to dla mnie koszmar
czasem to za często chcetwój to widze ze dosc czesto chce...to juz cos ..a czy on mowi ci ze cie kocha przytula cie czesto itd?
na razie jest opcja,że bratowa A,ta wredna męda co mnie kiedyś "wredną matką" nazwała-pewnie pamiętasza jak pojdziesz gdziesz to kto z Hanulka zostanie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość