Hej!!!
no dla
Kubusia, który już jest poważnym panem!!! dużo zdrowia, żeby zawsze miał blisko kochające i kochane osoby! żeby zdrowo rósł, był dzielny, mądry i dobry.
KUlka a Tobie życzę zadowolenia z chłopaków!!!
Dzięki jeszcze raz za życzenia!!!
Sikorko no, trochę będzie ciężko, ale Ty się jakoś umiesz z nią dogadać, więc spoko. Gorzej jakby moja mi tak powiedziała
Glizdunia no Maycia pięknie chodzi! a za podróż trzymam kciuki i czekamy tu na Ciebie!!!
Lady no
dla Mili!!! widzisz jaka zdolniacha!!! superowo! i cieszymy się razem z Wami. A cóż to znów za kłótnie? ej, no kobieto...
Torcik jadła, a jakże. Właśnie wczoraj, bo na imprezie to mogłaby być przejęta...więc miała namiastkę torcika i mogła się najeść do syta...
Gosia no, nieźle było nie?
Pati a Tobie się dziś nudzi? ja to z pracy pędem zakupy, potem do domu, młodą położyć, wyprać se kieckę i do kuchni...posegregować co i kiedy...i gotowanie. 1potrawa na boku i trochę poprzygotowywałam na jutro. Zaraz idę posmażyć klopsiki. Mama mi upiecze karkówkę. A jutro sprzątanie, na popołudnie do pracy, potem kąpanko i znów do kuchni...I mój brat jutro przyjeżdża więc zamieszanie będzie....W sobotę dokończę sałatki i się wystroimy...i czekamy na gości
Hania maruda, bo kurczę górna 1 jeszcze się pcha...i chyba na dole dwójki...bo nie chce jeść prawie nic...mleko tylko...i maruda...
dobra, lecę smażyć, bo spać mi się chce...jeszcze @ dostałam..więc wiecie.