Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 maja 2008, 11:15

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Kubusia!!!!!duzo slonka zyczymy!!!!!

My juz z Maya spacerek zaliczylysmy,teraz probuje ja uspac i zabieram sie za sprzatanie...chcemy wrocic do czystego mieszkanka wiec musze conieco ogarnac...a tu jeszcze nie jestesmy spakowani :ico_noniewiem: :ico_olaboga: ......a jeszcze mi sie zachcialo kotletow do bulki na podroz wiec ktos musi ich nasmazyc....i do sklepu po przejsciowki do niani musze isc bo zapomnialam wczesniej i takie tam duperele....jeszcze resztki prania Mayi do prasowania sa w kolejce wrrrrr tyle tego a czasu nie ma...Maya rozrabia wiec ciezko sie z nia pakowac....
wyjazd o 22.30...A. przyspieszyl wyjazd z jakis tam powodow a ja jako pasazer sie musze dopasowac....i zdazyc z wszystkim na ten czas :ico_haha_01: .....

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 maja 2008, 11:32

GLIZDUNIA, to Ci nie zazdroszczę. Tyle do zrobienia a czasu malutko :ico_olaboga: Ja to bym chyba cała w nerwach chodziła.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 maja 2008, 12:13

Pati...na nerwy juz za pozno chyba,u nas bossska pogoda wiec az zal wyjezdzac!.....poza tym lazienki sprzatniete,co bylo mozliwe to pocichutku spakowalam(a w pakowaniu to akurat dobra jestem,nawet znajomych czesto pakowalam przed jakimis wyjazdami bo szybko i konkretnie zalatwiam sprawe :ico_oczko: )...tylko glowne rzeczy leza w sypialni wiec nie mam do nich teraz dostepu,musze czekac az rodzinka sie wybudzi :ico_noniewiem: a potem to juz szalenstwo normalnie....A. chce umyc auto a ja z Maya bede nas pakowala,prasowala i reszte :-)
mam cicha nadzieje ze w sobote w poludnie dojedziemy ale ile mamy szans to nie wiem :ico_noniewiem: .....odezwe sie do poniedzialku napewno!!!

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 maja 2008, 13:50

DZIEWCZYNKI HALO!
Co tak rzadko tutaj zaglądacie?

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 maja 2008, 16:52

jestem jestem.....tylko troche czasu nie mam...moi poszli na poczte a ja dzialam....no teraz czas na obiad bedzie....wlasnie mama mi pokazywala na skypie ciuszki jakie moi dziadkowie przywiezli Mayci ze Stanow....sliczne,kolorowe i z moich ulubionych firm :-D :ico_brawa_01: ...Gap i Gymboree.....pieknie sie bedzie stroic moja corcia!!!!no to do wieczora,wpadne sie pozegnac!

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 maja 2008, 20:06

hejah..

nowosć dnia największa i najbardziej wyczekiwana moje dziecie zaczelo samo chodzic..normalnie jestem w takim szoku, mam nagrane ja przeszła wszerz cały pokoj zeby do mnie dojsc, ale nie umie tego wam pokazac :ico_olaboga: ale jestem taka happy :ico_brawa_01: cały czas dzis popisowy waliła, raz do mnie raz do Arka :-D
mam nadzieje ze jutro powtorzy swoje dzisiejsze wyczyny :ico_noniewiem:

glizdunia to my sie na gg zgadamy jak juz bedziesz w Pl co??na ktora godz i jak?!!?zycze spokojnej i szczesliwej podrozy :-)

dla kolejnego majowego roczkowicza - Kubusia mnostwo kroczkow na podeptanie swoich pierwszych urodzinek i mamusi samej pociechy z młodszego brzdąca :ico_buziaczki_big:

zbora Hanka była zdumiewajaca i tak sama torta jadła :ico_szoking: ja sie chyba nie zdecyduje zeby dac Mili kawałek, na pewno nie jak bedzie kupa ludzi, bo moze sied to i dla nich kiepsko skonczyc :ico_haha_01:

sikorka musisz miec fajna tesciowa skoro az 2 tyg bez problemu z nia wytrzymasz, a ja z moja chyba bym dnia na okragło nie wytrzymała..

a poza tym mam okropny nastroj, zas powadzona z A. :( chce mi sie caly czas wyc :ico_placzek: ale co to da?!?! i jeszcze sie okazało ze dołozyli mi 2 egz na 19.05, no i cały dzien bede musiała kiblowac w szkole i nawet w roczek bede musiała zostawic swoja kruszynke :(

lece bo zaraz krolewicz pewnie bedzie chciał wejsc na kompa...
:516:

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 maja 2008, 20:21

Dla Haneczki - która wygladała pieknie !!! w roczek

Obrazek

i pamiętam jak dostałam sms-a od Karoliny - błam w kinie na spajdermenie :-D i wysyłałam do was , że Karola do szpitala -bo wody jej odeszły ... rany ..ale byłam przejeta :-D

i dla Kubusia :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dzisiejszego solenizata!!!!

rany ..ale ten zas leci

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 maja 2008, 20:36

dobra dziewczyny,to ja sie zegnam....wpadne tu na tt w wolnej chwili...dla przyszlych solenizantow wielkie zyczonka!!!!

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 maja 2008, 20:52

No tak, spóźnione życzonka dla Hani (ale wysłałam sms) :ico_oczko: i dla Kubusia :ico_haha_01: Rośnijcie w zawrotnym tempie, uśmiechajcie się promiennie, pałaszujcie z apetytem i bądźcie radością waszych rodziców :ico_haha_01:

Glizdunia-udanej podróży :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 maja 2008, 20:54

Hej!!!

Obrazek
no dla Kubusia, który już jest poważnym panem!!! dużo zdrowia, żeby zawsze miał blisko kochające i kochane osoby! żeby zdrowo rósł, był dzielny, mądry i dobry. KUlka a Tobie życzę zadowolenia z chłopaków!!!

Dzięki jeszcze raz za życzenia!!!

Sikorko no, trochę będzie ciężko, ale Ty się jakoś umiesz z nią dogadać, więc spoko. Gorzej jakby moja mi tak powiedziała :ico_haha_01:

Glizdunia no Maycia pięknie chodzi! a za podróż trzymam kciuki i czekamy tu na Ciebie!!!

Lady no :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Mili!!! widzisz jaka zdolniacha!!! superowo! i cieszymy się razem z Wami. A cóż to znów za kłótnie? ej, no kobieto...
Torcik jadła, a jakże. Właśnie wczoraj, bo na imprezie to mogłaby być przejęta...więc miała namiastkę torcika i mogła się najeść do syta...

Gosia no, nieźle było nie?

Pati a Tobie się dziś nudzi? ja to z pracy pędem zakupy, potem do domu, młodą położyć, wyprać se kieckę i do kuchni...posegregować co i kiedy...i gotowanie. 1potrawa na boku i trochę poprzygotowywałam na jutro. Zaraz idę posmażyć klopsiki. Mama mi upiecze karkówkę. A jutro sprzątanie, na popołudnie do pracy, potem kąpanko i znów do kuchni...I mój brat jutro przyjeżdża więc zamieszanie będzie....W sobotę dokończę sałatki i się wystroimy...i czekamy na gości :-D
Hania maruda, bo kurczę górna 1 jeszcze się pcha...i chyba na dole dwójki...bo nie chce jeść prawie nic...mleko tylko...i maruda...
dobra, lecę smażyć, bo spać mi się chce...jeszcze @ dostałam..więc wiecie.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”