Hej,
pozdrawiam od mamy

Młody grzeczny, w czasie drogi większość czasu spał a jak n ie to oglądał świat przez tylną szybę i się śmiał. Z księdzem chrzciny załatwione, dziś idziemy do lokalu wszystko ustalić-ja jak zwykle mam problem ile jedzenia by na stołach pusto nie było i ludzie nie byli głodni a jednocześnie lepiej by prawie nic nie zostało.
Z uczuleniem poszłam jeszcze u nas od lekarza bo pojawiło się na brzuszku i pleckach. Nie wiadomo od czego-najpewniej od kaszki, możliwe że ma uczulenie nawet na tę bezsmakową. Odstawiłam kaszkę, dostaje sam kleik i mam mocno nawilżać całe ciało. Jeśli by się pogarszało to podać fenistil krople. Całe szczęście szybko schodzi i zostało tylko trochę na nóżkach i rączkach.
Pisałam Emili ale Wam też powiem, pytałam ciotkę o ten lek na ząbkowanie w płynie (Camilia), jeśli któraś ma obawy przed stosowaniem czopków to można bez problemu podawać nie szkodzi maluchom. Czy lepszy od viburcolu-trudno powiedzieć bo jednym pomaga jeden drugi drugim. Można spróbować jednego a jak nie będzie skuteczny to podać drugi.
Moja kluseczka waży już 6400

nieźle przybiera na tym cycu- a ja chudne
Tylko nam nie zniknij przez to ten apetyt Maksia

za podróż i wagę. Mateusz ciut więcej waży ale on na butelce.
ma ciągle wokół ust, pod brodą i na klatce piersiowej czerwone krostki i łokcie jakieś chropowate mu się zrobiły
Oby to nie było AZS

Tylko zwykłe uczulenie

Miłej zabawy

[/quote]
Markotka trzymam kciuki żeby jednak nie dostał tego w spadku po Tobie. Smarujesz mu to jakimś kremem, spróbuj może krem oilatum. A jakie mleko dajesz bebilon 1 czy bebilon ha1? Może przejdź na ten ha tylko powoli by nie było rewolucji w brzuszku i zatwardzenia.
Dzięki za info od Ani.
Pozdrowienia od mamy Izuni, one już w domu.
A od wczoraj Mateusz sam chwyta zabawki-grzechotki i ..idzie 3 ząbek-górna prawa 2 tak inaczej niż zazwyczaj. Ciekawe kiedy mu wyjdą bo teraz to ma opuchnięte dziąsła.
Miłej niedzieli, :ico_buziaczki_big: