Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

Re: wiosna-lato 2013

20 gru 2012, 13:40

dostałam i potwierdziłam.
do misi fb mam w razie co w znajomych ;-)

a my pieczemy ciastka. pełna blacha od placka wyszła póki co

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

20 gru 2012, 14:08

ciastka upieczone! ale plecy mnie bolą :(

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 gru 2012, 14:16

mnie głowa rozbolała :ico_olaboga: , za 30min jadę po Szymka, jeszcze jutro do przedszkola i prawie 2tyg. wolnego będzie miał :)

ciastka upieczone!
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ale plecy mnie bolą :(
no to musisz teraz się położyć i odpocząć,
ja też jak coś za długo robię w kuchni to potem mnie plecy bolą

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

20 gru 2012, 14:39

właśnie chłopów swoich wysłałam do teściów, bo kupili karpie i niech się Tobik z nimi pobawi ;-) a ja odpocznę, coś przekąszę i przygotuję się do popołudniowych zakupów z mamą.

oglądam sobie jeszcze w int. Prywatnę Praktykę. Super serial babski na luzie o lekarzach. :ico_haha_01:

misia81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 gru 2012, 15:01

Witajcie kochane
brzuszek sie robi coraz wiekszy i twardnieje coraz bardziej
Ano wlasnie i ja mam to samo co Ty widze,brzuszek po prostu rosnie skóra się napina i taki efekt :-)
Co do czekolady kochana nie tykam się wcale czekolady nawet jednej kosteczki :ico_sorki:
i nieszkodzi,ze wchodzisz raz dziennie,ale pamietasz o nas a to najwazniejsze :ico_oczko:
później wstawie wam fotkę z wczorajszego usg
to czekamy,czekamy :-D

Jej wy tyle pieczecie tego wszystkiego a ja chciałam upiec cos dobrego to mój mąż nie jada nic słodkiego noo wyjatkowo jak mu sie zachce na wigilie jedziemy do teściów i pytałam mamy co mam upiec przygotować to usłyszałam "NIC MASZ NIE ROBIĆ!" ja mam wszystko zrobione upieczone i tak nie wiadomo czy sie wszystko zje a bedzie nas 6 osób bo jeszcze brat męża z żonką noi córcia ich rodzice i my..ehh więc zostaje mi tylko upic torta mężowi bo ma dziś urodzinki :ico_tort: posprzatane mamy na błysk,a dzis chyba choineczke ubiorę,aa i obiadek się wlasnie robi :-)

Tibbby kochanie zjem obiadek i sie pobawie z tymi suwaczkami :-) postarams ie jakoś to ładnie zrobic :-)

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

20 gru 2012, 15:09

smacznego :)

monikaA88
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

20 gru 2012, 16:40

ja dzisiaj tez zrobilam ostatnie zakupy :-) z mezem wybralismy sie do lidla i kupilismy to co bylo jeszcze potrzebne :-)
po zakupach zrobilam porzadek z kwiatkami bo cos mi ziemia prochnieje i ubywa strasznie w doniczkach i trzeba bylo ja wymienic troche z wierzchu. potem obiadem ... po obiadku moj malec zaczal kopac delikatnie :-D

tibby i donatka jesli moge to tez z checia bym do Was dolaczyla na fb :-)

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 gru 2012, 17:50

Cześc,

Moja mała pojechała na roraty z tatą, synek się bawi, ja trochę odpoczywam, potem idziemy ćwiczyć logopedyczne ćwiczenia. Byliśmy u kardiologa z synkiem, wszystko dobrze, w porządku.

Mnie ogarnia faza senności, zmęczenia i ...nudności, na rzyganko przyjdzie czas. Powiedziałam mojej mamie o dzidziusiu, bałam się ale dobrze to przyjęła na szczęście.

Za ciasteczka :ico_brawa: :ico_brawa_01: my też już mamy popieczone!

Te dziewczyny, które mogą sobie pozwolić leniuchować, bo są w pierwszej ciąży, leżcie, odpoczywajcie! Na pewno napinania brzuszka się umniejszą, a nospę macie?

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

20 gru 2012, 19:58

zgadzam się. leżcie i leńcie się ile wlezie. Już nigdy nie będziecie miały tyle spokoju co teraz. A przynajmniej nie po narodzinach dziecka. Zapomnicie co to przespane noce, spokojne i nudne dni. ;-)

ja zakupy z mamcią zaliczyłam. Wszystko na święta już mamy. Tobiasz wyżebrał od mojej mamy kręgle i bajkę na dvd jako dodatkowe prezenty na święta. Ten to ma dar... na szczęście te kręgle to tylko 20zł kosztowały, ale nie ma to jak rozpieszczanie wnuków, nie? ;-)

misia81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 gru 2012, 22:08

tibby nie dam rady kochana dzis sie z tymi suwaczkami sie pobawic :ico_noniewiem: po obiedzie jak pisałam ubralismy z mężem choinke okazało sie,że lampki nie działają to poszlismy na zakupy do duzego sklepu po swiatełka,a jak juz miałam siadać do suwaczków to przyszli znajomi z tortem i jak nie miało byc urodzin męża tak są takze uciekam niestety do nich i jutro sie tym najwyzej zajme aczkolwiek nie obiecuje,bo dopiero jutro ma przyjsc wiecej gosci a ja musze cos przygotowac do jedzonka :ico_sorki:

A na tym cuwaczku mają być odliczania do porodu czy w którym jestesmy tygodniu? bo jak do porodu to poprosze od kazdej z was dokładna date porodu bo nie pamietam wszystkich :ico_sorki:

Małgorzatka ja mam no-spe i mam brac 3x2 tabletki ale i tak biore mniej bo dzieki Bogu mija mi a nie chce sie truć i maluszka duzo za to magnezu biore.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”