Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 sie 2007, 08:13

DZIEń DOBRY :-D
JA JUZ PO PRYSZNICU I ...... WAłKACH NA GłOWIE SIEDZE , POPIJAM KAWUSIE - WSZAMAM 2 CIASTECZKA DO KAWUSI OCZYWISCIE :-D
hUBCIO SIE JUZ TEZ BUDZI PO KRóTKIEJ DRZEMCE NIESTETY - BO 1 pobudke mam o 6 - godzina - 1,5 gadania, cyca , zmiany pieluchu i idzie soac - przewaznie na godzine i mam czs dla siebie ale widze, ze juz ....zaraz wracam ..c.d.n :-D

[ Dodano: 2007-08-04, 08:30 ]
i jestem :-D pobudka na cyca!!! :-D i dalej spanie ... no tak - a matke o 6 trzeba było obudzić ... i mały terrroysta poszedł dalej spać - tym sposobem - chłopaki spią ... a ja mam chwilke wolnego!!! :-D :ico_brawa_01: ..oj chyba zachwaliłam - budzi sie potworo ..... :-D jednak ...
ale co tam jak bedzie krzyk - to pójde po niego .. a co!
Zborra - wyglądasz rewelacyjnie! i jak pisałam wcześniej słuchaj sie straszych i o! pogadała z chłopem i od razu usmiechnieta :-D
co do ubranka .. to ja tez nie... jakoś te garniturki dla małych dzieci ... :ico_olaboga: no nie..mi nie pasują ..pagadałam z mężem i licytuje coś takiego - coś ja chciałam - proste, białe i włóże mu też później :-D
http://www.allegro.pl/item221499406_bia ... oz_74.html
ja rozumiem, że niekórym sie podoba - no - ale to nie mój gust .. oj nie ..
aa pochwale sie - pije 1 raz taka normalna kawe .. sypankę !! no z mlekiem ale juz ... ( bo ja kiedyś to rano - sypanka - mocna bez cukru i bez mleka + fajki ...i byłam szczęsliwa ..) no ale teraz pozostaje tylko przy kawie ..lece..cdn ..Huertus wielki sie jednak zdecydował wstać

[ Dodano: 2007-08-04, 08:44 ]
jestm.. :-D chyba nie dojadł bidak :-D tzn. za szybko zasnął :-D ...teraz znowu cyc i zasnął!!!! :ico_szoking: zobaczymy na jak długo ..a może zapomniał , że jadł ??? :-D
własnie sobie skojarzyłam a'propos tej kawy i wałków na głowie- mam taki obrazek - matka Polka ..wałki kawa w jednym reku - 1 dziecko uczepione nogi - ciągne je idąc -2 na reku/ albo przy cycu yhyhyh i wałek w 2 reku czekam na mężą :-D - no ale chociaz mam kawe z przeszłości :-D co do sklepów - to mój jakis wytrzymały - jak sie budzi w sklepie to sie rozglda - jaka tu babeczke zaczepic i sie pousmiechac :-D i znowu kima
i co tu robic??? ..a ten sie nie moze zdecydowac..znowu sie budzi... :ico_szoking:

[ Dodano: 2007-08-04, 09:06 ]
wstał i ...marudzi .sam nie wiem czego chce ..nocóz ..pogoda za oknem .taka sobie to i dziecko marudzi ... lezaczek gryzł w nonono ... teraz na macie..zobaczymy :-D o to mina z rana - nie wiem co chce... bede obrazony
Obrazek

to do dziewczyny ..wsztstkie spia czy co??? :-D

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 sie 2007, 10:31

Ja juz nie śpię, ale pospałam dziś do 8.40 razem z moim diabełkiem co czasami jest aniołkiem. W nocy Karol obudził się nie o 23.00 na cyca, a o 1.00 więc go wzięłam do siebie, o 7.00 się przebudził znów tylko na cyca, nawet oczu nie otwierał i tak jestem dziś wyspana, zjedliśmy śniadanko, to znaczy ja zjadłam, a mały w leżaczku w kuchni, potem odkurzyłam a on się przyglądał i zachciało mu się spać więc cyca na dobry sen dostał i śpi sobie grzecznie, zobaczymy jak długo będzie taki słodki :-D

GosiaA szczerze to ten komplecik co teraz licytujesz też mi się lepiej podoba, tak jak napisałam te garniturki to poważne jakieś takie dla dzieciaczków i Hubert pewnie ładnie ale jak kawaler do wzięcia by wyglądał. Dobrze więc, że męża przekonałaś. A ten drugi komplecik co ta sama kobietka sprzedaje też ładny, bardzo w sumie podobny.

OOOOO długo nie pospał już go słyszę :-D

[ Dodano: 2007-08-04, 10:33 ]
Przysypia dalej więc go nie ruszam, może jednak dłuższa drzemka będzie, bo wczoraj nawet dwie godzinki pospał :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

04 sie 2007, 10:39

jestem ale juz uciekam do pozniej hehe

http://s1.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53994

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sie 2007, 10:46

Obrazek

KUlka, 5,66 - to chyba mój rekord :-D

[ Dodano: 2007-08-04, 10:52 ]
lece na zakupy i zaraz wracam (mam zdjęcia z wczoraj...) :ico_oczko:
A Gosia - !! komplet nr2 rewelka, mój gust !!! :ico_brawa:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sie 2007, 11:28

Buenosdias!!!
Gosiu no :ico_brawa_01: zdecydowanie obstawiam zestaw2!!! i od razu wiadomo, że w Waszym domu Ty powinnaś rządzić garderobą :-D
A jak piszesz o tej kawie...i dziecku na ręku...i drugim... :-D to widzę zaraz scenę z "I kto to mówi" chyba2 część...hehehe :-D

KUlka 5.98! :ico_szoking: ja chyba dziś też rekord!!!

A ja na razie więcej nie mogę, bo młoda się kręci i spać nie chce...Potem umówiliśmy się z J na porządki, żeby resztę dnia móc spędzić jak rodzina! :ico_haha_01:
Ja dziś w nocy znów wielki cyc :ico_szoking: nie wiem co się dzieje? bolał jak cholera! i znów musiałam nim Hanię nakarmić...Młoda o 5się obudziła, kupa była u taty na rękach :-D , potem o 7.40 i znów kupa taka, jakby z całego tygodnia :ico_olaboga: 2body obsrane, bo plecami wyleciało... :-D
Ok, zmiatam, wejdę później!

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 sie 2007, 11:57

KUlka, dziewczynom tyle wypiłaś to mnie oszczędziłaś, tylko 2,61. Może następnym razem bedę lepsza :-D

A ja porządki musze dziś sama odwalić, zawzięłam się, bo wszędzie już tyle kurzu, co drzemka to ja szmatkę w rękę i może jakoś dam radę do wieczora :-D

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sie 2007, 12:28

Witajcie

Ja tez na chwile, bo mała jakby sie uwzięła i dzis od rana zaczyna marudzić, a tatus znów w pracy, nie wiem co on taki nadgorliwy, ale ponoc jak bedzie robił choc 1 sobote w miesiacu to ;epsza premia bedzie i znow sie mecze sama...

Porzadki juz prawie skonczone, no bo juz od 7:30 zaczełam, zaliczyłam tez sklep...czekam tylko az niunia łakawie przyśnie zebym mogła podłogi wymyc, bo jak nie bedzie spac to nonono...bo co chwila bym sobie naczłeptała. Najbardziej mnie to wkurza jak powycieram podłogi na błysk a ktos po tym mokrym mi sie przejdzie :ico_zly:

Dzis o ile pogoda pozwoli zrobimy sobie grila, siostra sie zaprosiła, wiec nie ma wyjscia, ja nie umie odmawiac, a jutro zas gril, bo przyjezdza kumpelka ze studiów zobaczyc moja kruszynke...

Dobra ide zaspokoic głód mojej głodzilli, bede potem...o ile mi ona na to pozwoli...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

04 sie 2007, 12:36

hejka..ja dzis tez wstalam o 8.45...mala byla zaraz po tym zmeczona wiec kimono....i spi juz 2 godzinki.Noc do najlepszych nie nalezala bo cieplo w mieszkaniu bylo masakrycznie i dodatkowe ojenie musialam zapewnic mojej ksiezniczce..

Gosiu...bardzo podoba mi sie zestaw nr.2gdybym miala chlopaczka to chyba bym sie tez na taki zdecydowala :ico_brawa_01:

Zborra..dobrze ze u Ciebie lepiej...a widze ze i kuki Hani ida dzis calkiem niezle :ico_oczko:

My juz zyjemy ta przeprowadzka..i planujemy cos ciagle a to dopiero za 3 tygodnie!!!
A no i przyznam sie Wam do zbrodni....wczoraj wieczorem wypilam pol lampki Bayleys'a z lodem....i w sumie potych trzech lykach m tak zakrecilo i rozgrzalo ze masakra-od razu poszlam spac bo taka slaba sie zrobilam :ico_szoking:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sie 2007, 13:17

E...Glizdunia co tam...czasem trzeba, przecież nie wypiłaś pół butelki nie???

Widzę, że wszystkie mamy dzień porządkowy :-D Ja też właśnie przysiadłam w przerwie między kurzami a odkurzaczem...J sprzątnął łazienkę i kuchnię :ico_brawa_01: i wyprawiłam go z Hanką na spacer, bo śliczna pogoda, a wiadomo czy się nie zmieni??? No to poszli, a ja ogarniam chatkę, co by po obiedzie móc spokojnie się sobą nacieszyć! chociaż już dzwoniła ciotka, że może wpadną :ico_zly: No kuźwa bez przesady!!! i jeszcze mi wujas chce J na ryby wyciągnąć :ico_nienie: nie podoba mi się to! :ico_nienie:
Hania dziś narabia jak szalona, uśmieszki, pogaduszki, no cud miód i orzeszki :-D zeby tylko jej nie przeszło!
Ja też zaplanowałam na dziś grila, szaszłyczki z kurczaka...ale jak mi się znów goście zwalą to przełożymy to na jutro! przecież nie będę znów żywić pół rodziny :ico_nienie:
Lecę, bo J wróci a tu nic nie zrobione, pa!

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 sie 2007, 14:23

A ja już łazienka na błysk, duży pokój też, podłogi powycierane, tylko w Kacpra pokoju trochę bajzel, tylko odkurzyłam, ale na jego pokój to jeden cały dzień, on ma na półkach setki małych samochodzików "matchbox", "burago" i "hot wheels", muszę to pościągać i kurz powycierać.

A teraz zajadam obiadek i odpoczywam, a mały kolejna drzemka, tym razem chyba dłuższa. Wczoraj też tak było od rana dwie krótkie po półgodziny, a trzecia dwugodzinna. :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”