JA JUZ PO PRYSZNICU I ...... WAłKACH NA GłOWIE SIEDZE , POPIJAM KAWUSIE - WSZAMAM 2 CIASTECZKA DO KAWUSI OCZYWISCIE

hUBCIO SIE JUZ TEZ BUDZI PO KRóTKIEJ DRZEMCE NIESTETY - BO 1 pobudke mam o 6 - godzina - 1,5 gadania, cyca , zmiany pieluchu i idzie soac - przewaznie na godzine i mam czs dla siebie ale widze, ze juz ....zaraz wracam ..c.d.n

[ Dodano: 2007-08-04, 08:30 ]
i jestem

ale co tam jak bedzie krzyk - to pójde po niego .. a co!
Zborra - wyglądasz rewelacyjnie! i jak pisałam wcześniej słuchaj sie straszych i o! pogadała z chłopem i od razu usmiechnieta

co do ubranka .. to ja tez nie... jakoś te garniturki dla małych dzieci ...

http://www.allegro.pl/item221499406_bia ... oz_74.html
ja rozumiem, że niekórym sie podoba - no - ale to nie mój gust .. oj nie ..
aa pochwale sie - pije 1 raz taka normalna kawe .. sypankę !! no z mlekiem ale juz ... ( bo ja kiedyś to rano - sypanka - mocna bez cukru i bez mleka + fajki ...i byłam szczęsliwa ..) no ale teraz pozostaje tylko przy kawie ..lece..cdn ..Huertus wielki sie jednak zdecydował wstać
[ Dodano: 2007-08-04, 08:44 ]
jestm..

własnie sobie skojarzyłam a'propos tej kawy i wałków na głowie- mam taki obrazek - matka Polka ..wałki kawa w jednym reku - 1 dziecko uczepione nogi - ciągne je idąc -2 na reku/ albo przy cycu yhyhyh i wałek w 2 reku czekam na mężą

i co tu robic??? ..a ten sie nie moze zdecydowac..znowu sie budzi...

[ Dodano: 2007-08-04, 09:06 ]
wstał i ...marudzi .sam nie wiem czego chce ..nocóz ..pogoda za oknem .taka sobie to i dziecko marudzi ... lezaczek gryzł w nonono ... teraz na macie..zobaczymy

to do dziewczyny ..wsztstkie spia czy co???